Tuesday, February 19, 2019

πιθανον εγκυος

πιθανον εγκυος

Η ψηφοφορία ήρθε έπειτα από τη κατάσχεση τριών Ουκρανικών πλοίων από την Ρωσία την Κυριακή. Με τη σειρά του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε ότι η κήρυξη του στρατιωτικού νόμου δεν έχει καμία επιρροή στη συνεργασία του Ταμείου με την Ουκρανία.


διαγωνισμοι για παιδια 2015

Ο Ποροσένκο, σε τηλεοπτικό του διάγγελμα νωρίτερα, δήλωσε πως θα επιβάλει στρατιωτικό νόμο σε όλη τη χώρα από την Τετάρτη αλλά είπε πως το διάταγμά του δεν περιλαμβάνει περιορισμούς στα δικαιώματα των πολιτών ούτε ακύρωση των εκλογών που προγραμματίζεται να διεξαχθούν το 2019.


24 συλλήψεις


Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία κατέσχεσε δύο μικρά πλοία και ένα ρυμουλκό του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού, τα οποία, σύμφωνα με τη Μόσχα, είχαν εισέλθει παράνομα στα ρωσικά χωρικά ύδατα.


Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, η Μόσχα έχει συλλάβει και 24 Ουκρανούς ναύτες που βρίσκονταν πάνω στα τρία πλοία του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού στον Πορθμό Κερτς.


πιθανον εγκυος

Όπως μάλιστα ανέφερε η Ρωσίδα επίτροπος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Τατιάνα Μοσκάλκοβα, τρεις από τους ναύτες τραυματίστηκαν κατά το συμβάν και αναρρώνουν στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάστασή τους δεν είναι κρίσιμη.



MOMENT Russian Coast Guard ship chases & rams into Ukrainian vessel violating territorial waters
READ MORE: https://t.co/mRY9keh4sk pic.twitter.com/wSYYUUKzsE

— RT (@RT_com) 26 Νοεμβρίου 2018


εταιρειες εμφιαλωμενων νερων
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html

No comments:

Post a Comment