Thursday, February 28, 2019

χρυσή ακτή άνδρος

χρυσή ακτή άνδρος
χρυσή ακτή άνδρος

Ο νέος υπουργός Άμυνας «θα ονομαστεί σύντομα», πρόσθεσε ο Τραμπ, κάνοντας λόγο για «τρομερή πρόοδο» τη διετία κατά την οποία ο στρατηγός εν αποστρατεία ήταν επικεφαλής του αμερικανικού Πενταγώνου, ειδικά σε ό, τι αφορά την αγορά νέου εξοπλισμού, και «ευχαριστώντας τον για την υπηρεσία του».


Πάντως ο υπουργός Μάτις, στρατηγός του Σώματος Πεζοναυτών ε. α., διευκρίνισε ότι παραιτείται.


Στην επιστολή της παραίτησής του ο Μάτις επισήμανε πως αποχωρεί ώστε ο Τραμπ να μπορέσει να διορίσει κάποιον οι απόψεις του οποίου είναι εγγύτερες προς τις δικές του.


Ο Μάτις προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης του Ρεπουμπλικάνου προέδρου που είτε παραιτήθηκαν, είτε καθαιρέθηκαν, όπως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, που ο Τραμπ απέπεμψε -- μέσω Twitter -- τον Μάρτιο.


Κατά το Brookings Institution, οι αντικαταστάσεις, οι καθαιρέσεις και οι παραιτήσεις επί προεδρίας Τραμπ είναι περισσότερες από ό, τι επί των ημερών των τελευταίων πέντε Αμερικανών προέδρων.


Η σεναριολογία για το μέλλον του Μάτις εντάθηκε τον Οκτώβριο, όταν ο Τραμπ είχε κρίνει κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο CBS πως ο υπουργός Άμυνας είναι «περίπου Δημοκρατικός» αφήνοντας να εννοηθεί πως πιθανόν θα αποχωρούσε από την κυβέρνησή του.



πως φευγει η μυρωδια απο ψαρι
αλοη διατροφικη αξια
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html

No comments:

Post a Comment