Thursday, February 21, 2019

κοσμο πιτσα

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html
super mario on android

Η Αντελίντ Κορνέλισεν πάλευε πολλά χρόνια να πάρει ένα εισιτήριο για Ολυμπιάδα. Και κάποια στιγμή δικαιώθηκε και προ καιρού ταξίδεψε στο Ρίο από τη Νορβηγία για να εκπροσωπήσει τη χώρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μαζί της ο πιστός φίλος και συναγωνιστής, Παρζιβάλ, το εντυπωσιακό, καφέ άλογό της.


καλωδια δημουλας

cornelissen


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Dodo, κατά τις ημέρες της προετοιμασίας τους, όλα κυλούσαν ομαλά, όπως η ίδια τονίζει στο Facebook, όπου μοιράζεται την ιστορία της. Μέρχρι που ο Παρζιβάλ, δέχθηκε ένα τσίμπημα από δηλητηριώδες έντομο, με αποτέλεσμα αφενός να πρηστεί πολύ το κεφάλι του, αφετέρου να ανεβάσει πολύ υψηλό πυρετό.


Οι κτηνίατροι έπεσαν πάνω στο άλογο, το οποίο είχε διακριθεί στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, το 2012, κατακτώντας ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο και δίνοντάς του πολλά υγρά και αντιβίωση, κατάφεραν να του ρίξουν τον πυρετό και να το κάνουν να αισθανθεί καλύτερα.


«Όσα βράδια ο Παρζιβάλ ήταν άρρωστος, κοιμόμουν μαζί του στο στάβλο, τσεκάροντας τη θερμοκρασία του ανά ώρα. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσω μόνο».


Δεδομένου ότι είχε μοχθήσει για να φτάσει σε μια Ολυμπιάδα και ότι ο Παρζιβάλ φάνηκε να συνέρχεται, η Κορνέλισεν αποφάσισε να αγωνιστεί κανονικά.




κοσμο πιτσα
κοσμο πιτσα

No comments:

Post a Comment