Saturday, February 23, 2019

πλαστικες επωνυμων

nails of america katy
πλαστικες επωνυμων

«Τους σχεδιασμούς των πολιτικών τους βλέπει η πραγματικότητα και γελά», λένε έμπειροι πολιτικοί αναλυτές και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουν καθόλου άδικο.


Την ώρα που η κυβέρνηση καταθέτει προς ψήφιση τα θετικά μέτρα, με προμετωπίδα τη σημερινή ψήφιση της μη περικοπής των συντάξεων και λίγο πριν τη μεγάλη μάχη του Προϋπολογισμού, όπου ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει να ενισχύσει το θετικό αφήγημα περί εξόδου από τα μνημόνια αλλά και να εξαπολύσει δριμεία επίθεση στην αντιπολίτευση κατηγορώντας από τη μια τη ΝΔ για μείγμα πολιτικής «ΔΝΤ και ακροδεξιάς» και το ΚΙΝΑΛ για συμπόρευση με τη συντήρηση, στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν να αντιμετωπίσουν τρία εμπόδια τα οποία νοθεύουν τους σχεδιασμούς τους.


Η Συμφωνία των Πρεσπών


Οι εξελίξεις στο μέτωπο των Πρεσπών ανατρέπουν συνεχώς τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τους αρχικούς σχεδιασμούς η κύρωση της Συμφωνίας θα έφτανε στην ελληνική βουλή τον Μάρτιο. Για αυτό το λόγο είχε, άλλωστε, συμφωνηθεί και για τότε το μορατόριουμ μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού Άμυνας. Ο Ζόραν Ζάεφ επίσπευσε τις διαδικασίες με αποτέλεσμα τα Σκόπια να τελειώσουν τη διαδικασία που τους αναλογεί στις 15 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει να κυρώσει τη συμφωνία μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.


Αυτό δεν θα ήταν, βέβαια, τόσο μεγάλο πρόβλημα αν δεν υπήρχε πλέον ορατό το ενδεχόμενο να μην συγκεντρωθούν οι 151+ ψήφοι για την κύρωση. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν διασφαλίσει τους 145 δικούς τους βουλευτές συν τον Σπύρο Δανέλλη του Ποταμιού και τους Θανάση Παπαχριστόπουλο και Ελένη Κουντουρά των ΑΝΕΛ. Σε αυτούς «εύκολα ή δύσκολα» θα προστεθεί και η Κατερίνα Παπακώστα. Ως εκ τούτου, η τελική θέση του Ποταμιού θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα. Αν και η κυβέρνηση μπορεί να κυρώσει τη συμφωνία και με λιγότερους από 151 αυτό θα θεωρηθεί πολιτική ήττα και απώλεια της δεδηλωμένης…άρα εκλογές.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html

νερομπογιες για τοιχο

πλαστικες επωνυμων



https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html

No comments:

Post a Comment