Thursday, February 28, 2019

πληρωμη προνοιακων επιδοματων ιανουαριου φεβρουαριου 2016

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html
παραλια καγια λεσβος

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλεγεί για να ολοκληρώσει τη βρώμικη δουλειά με το τρίτο μνημόνιο, επειδή μπορεί καλύτερα από τη ΝΔ σε αυτή τη φάση», υποστηρίζει ο κ. Κουτσούμπας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ασκώντας παράλληλα κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ και το ΔΝΤ.


Σχολιάζοντας το «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ σε δυνάμεις της Κεντροαριστεράς και της Οικολογίας, ο γ. γ. του ΚΚΕ σημειώνει: «Τέτοιες δυνάμεις, κυρίως πρώην ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν ήδη στις γραμμές του. Από τη στιγμή που ολοκληρώνεται η πλήρης μετάλλαξή του ΣΥΡΙΖΑ σε αστικό κόμμα της Σοσιαλδημοκρατίας, είναι φυσικό να απευθύνεται και σε δυνάμεις που μέχρι πριν από λίγο τις περνούσε "γενεές δεκατέσσερις"».


Αναφερόμενος στο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Κουτσούμπας σχολιάζει ότι αυτό οφείλεται «κυρίως στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει την εμπιστοσύνη του λαού κι όχι γιατί την κερδίζει η ΝΔ» και προσθέτει ότι η πόλωση μεταξύ των δύο κομμάτων είναι «ψεύτικη και αποπροσανατολιστική».


Για την Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι, αναφέρει ότι έχουν «αντικειμενικές δυσκολίες, επειδή έχει καταλάβει το φυσικό τους χώρο ο ΣΥΡΙΖΑ».



πληρωμη προνοιακων επιδοματων ιανουαριου φεβρουαριου 2016
πληρωμη προνοιακων επιδοματων ιανουαριου φεβρουαριου 2016
γραφικη ανασταση στην αθηνα
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html

No comments:

Post a Comment