Tuesday, February 19, 2019

δροσια νερα

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html
κυστη στην μητρα
δροσια νερα

Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή στον Σκάι, τόνισε ότι θεωρεί πως η αξιολόγηση θα έρθει χωρίς η χώρα να προχωρήσει σε υποχωρήσεις στα εργασιακά και συμπλήρωσε ότι πρώτιστος στόχος είναι επιστρέψουν οι συλλογικές συμβάσεις.


Αναφερόμενος στον ρόλο του ΔΝΤ ο κ. Τζανακόπουλος, σημείωσε: «εμείς θέλουμε από το ΔΝΤ να μην πατά σε δύο βάρκες. Να μας πει επιτέλους αν θα είναι μέσα ή έξω από το πρόγραμμα. Αν τελικά θέλει, θα πρέπει να είναι χωρίς ακραίους όρους».


μεταχειρισμενος επαγγελματικος εξοπλισμος μακεδονια

Σημείωσε, δε, ότι για να μπει η Ελλάδα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης πρέπει να υπάρξουν κάποια βραχυπρόθεσμ μέτρα για το χρέος, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι ούτε η ρύθμιση του χρέους, ούτε η έξοδος στις αγορές δεν θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ζωή των Ελλήνων αλλά «είναι το πρώτο βήμα για την έξοδο από την επιτροπεία».


Σε ερώτηση που του έγινε για το χρέος και την στάση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, δήλωσε ότι στο Eurogroupo της 5ης Δεκεμβρίου η κυβέρνηση θα επιδιώξει να έχει κλείσει η αξιολόγηση και να έρθουν οι εγγυήσεις για την ρύθμιση του χρέους, ενώ για τον κ. Σόιμπλε σημείωσε ότι οι δηλώσεις του Γερμανού υπουργού για σκληρή λιτότητα είναι ίδιες από το 2010. «Ο κ. Σόιμπλε, δεν έχει αλλάξει από το 2010. Αυτό που έχει αλλάξει είναι το κλίμα μέσα στο οποίο γίνονται. Ο Γερμανός υπουργός θέλει λιτότητα για όλη την Ευρώπη. Εδώ τα έχει βάλει ακόμα και με τον Ομπάμα.


δροσια νερα

Την ίδια στιγμή, ο κ. Τζανακόπουλος, άσκησε δριμεία κριτική στην Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας ότι επιμένει στη πολιτική λιτότητας και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με την αξιωματική αντιπολίτευση για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων.



https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html

No comments:

Post a Comment