Wednesday, February 20, 2019

τασος ριζοπουλος βιογραφικο

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html
τασος ριζοπουλος βιογραφικο

Ο ΔΟΜ ανακοίνωσε ότι έχει ταυτοποιήσει 99 περιπτώσεις εμπορίας ανθρώπων μέσα σε ένα χρόνο από τον Σεπτέμβριο του 2017, αν και επισήμανε ότι ο πραγματικός αριθμός ενδέχεται να είναι πολύ μεγαλύτερος. Μεταξύ των θυμάτων, τα 35 είναι κορίτσια και οι 31 γυναίκες, ανέφερε ο ΔΟΜ σε έκθεση που δημοσιοποίησε αυτή την εβδομάδα. Τριάντα ένα από τα κορίτσια κατέληξαν σε καταναγκαστική εργασία, όπως και 26 από τις γυναίκες.


«Οι ιστορίες που ακούμε συχνά είναι ευάλωτων ανθρώπων που προσεγγίζονται από διακινητές με ψεύτικες υποσχέσεις για εργασία και μια καλύτερη ζωή», δήλωσε η εκπρόσωπος του ΔΟΜ Ντίνα Πάρμερ, προσθέτοντας ότι κάποιοι αγνοούν αυτούς τους κινδύνους.


«Άλλοι μπορεί να γνωρίζουν ότι είναι επικίνδυνο, αλλά να νιώθουν ότι είναι σε τέτοια απόγνωση που είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε ακραία μέτρα, θυσιάζοντας ίσως ένα μέλος της οικογένειας για χάρη των υπόλοιπων», ανέφερε η Πάρμερ σε ανακοίνωση.


Τα υπόλοιπα ταυτοποιημένα θύματα εμπορίας ανθρώπων περιλαμβάνουν 25 ενήλικες άνδρες και 8 αγόρια, που υποχρεώθηκαν σε καταναγκαστική εργασία. Πέντε γυναίκες και τέσσερα κορίτσια έπεσαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.


τασος ριζοπουλος βιογραφικο

Η ανθρωπιστική οργάνωση του Μπαγκλαντές Young Power in Social Action (YPSA) προσπαθεί να ενημερώσει τους πρόσφυγες για τους κινδύνους της εμπορίας ανθρώπων και συγκεντρώνει αναφορές από τους ηγέτες της κοινότητας των Ροχίνγκια καθώς και τοπικών και διεθνών οργανώσεων.




μπουκαλες λαδιου μεταχειρισμενες
μέγαρο πεσμαζόγλου
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html

No comments:

Post a Comment