Tuesday, May 21, 2019

αντιπαρος αγιος γεωργιος διαμονη

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_99.html
εξανθημα και φαγουρα
ξινο στις ελιες
αντιπαρος αγιος γεωργιος διαμονη

“Δεν ξέρω αν θα γίνουν εκλογές το φθινόπωρο ή την άνοιξη στην Ελλάδα, όποτε και να γίνουν θα είναι μια καλή και όχι κακή εξέλιξη για τη χώρα”, ανέφερε σε συνέντευξή του στη Deutsche Welle και πρόσθεσε πως “H απάντηση στον λαϊκισμό δεν είναι περισσότερος λαϊκισμός, αλλά ορθός πολιτικός λόγος”.


Επεσήμανε ότι δεν μπορεί να επιβάλει εκλογές, ωστόσο τόνισε ότι αν ο πρωθυπουργός χάσει την κυβερνητική πλειοψηφία, εκείνος δεν πρόκειται να τον στηρίξει.


“Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσω να συγκυβερνήσω με τον κ. Τσίπρα, γιατί μας χωρίζει άβυσσος. Και θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους όσοι ενδεχομένως φαντασιώνονται ένα τέτοιο σενάριο, ότι εάν αυτό συνέβαινε θα είχαμε αξιωματική αντιπολίτευση τη Χρυσή Αυγή”, είπε.


Σχολιάζοντας το βιβλίο Γκάλμπρεϊθ, τόνισε πως “Παρουσιάζει ένα σχέδιο, το οποίο περίπου προσομοιάζει με ένα πραξικόπημα που έχει εκπονηθεί από κάποιους χωρίς να έχουν ακόμη δοθεί απαντήσεις. Γι' αυτό και εμείς ζητάμε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για να μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός, τι ακριβώς έγινε αυτούς τους πρώτους 6 μήνες του 2015”.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_147.html

Έκανε λόγο για το κλίμα δυσφορίας που εισπράττει και την προσπάθεια που κάνει για να κερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία προς την Ελλάδα και τους πολιτικούς της, τονίζοντας πως “Είμαι πολιτικός με διαδρομή, έχω αποδείξει ότι δεν φοβάμαι το πολιτικό κόστος, δεν είμαι λαϊκιστής”.



αντιπαρος αγιος γεωργιος διαμονη

No comments:

Post a Comment