Friday, May 24, 2019

diesel or petrol car to buy

χαραγκιωνης αρθρο 99

Οι δύο καλλιτέχνες συνελήφθησαν την Τετάρτη και τέθηκαν υπό κράτηση μαζί με άλλους εννέα συνεργάτες τους. Αποτέλεσμα της αναστάτωσης που προκάλεσαν ήταν να σημειωθούν καθυστερήσεις στις πτήσεις και να κλείσει προσωρινά ένας τερματικός σταθμός του αεροδρομίου.


Οι δικαστές του δικαστηρίου του προαστίου Κρετέιγ της γαλλικής πρωτεύουσας όρισαν δικάσιμο για τις 6 Σεπτεμβρίου και επικαλέστηκαν τον κίνδυνο περαιτέρω βίας για να δικαιολογήσουν την απόφασή τους για τη συνέχιση της κράτησης των δύο ράπερ και των εννέα συνεργατών τους.


Οι ράπερ αντιμετωπίζουν την πιθανή επιβολή προστίμου από 750 ευρώ μέχρι την επιβολή πολυετούς κάθειρξης και πρόστιμα που θα ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ, με βάση τον γαλλικό νόμο.


"Και από τις δύο πλευρές είμαστε απογοητευμένοι", δήλωσε ο Γασίν Γιακούτι, ένας δικηγόρος του Kaaris. "Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι σε κάθε περίπτωση έπρεπε να αποφυλακιστούν".


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία τράβηξαν άλλοι επιβάτες κι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, διακρίνονται οι δύο άνδρες να ανταλλάσσουν γροθιές μπροστά από τα ράφια ενός καταστήματος αφορολόγητων ειδών και σε μια αίθουσα αναμονής στο αεροδρόμιο.





diesel or petrol car to buy
diesel or petrol car to buy
πληροφορικη α γυμν ανακεφαλαιωση
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html

No comments:

Post a Comment