Thursday, May 23, 2019

οδοντικο εμφυτευμα η γεφυρα

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_50.html
βορειος νοτιος κορεα

«Εμμένουμε στη θέση μας ότι μόνο με τη λιτότητα δεν γίνεται τίποτα. Θα πρέπει να υπάρξει ελάφρυνση του χρέους», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος, στον σύντομο διάλογο που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό μπροστά στις κάμερες, δίνοντας και τα συγχαρητήριά του στην κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό γι' αυτά που έχουν επιτύχει στις δύσκολες συνθήκες.



«Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα στάθηκε όρθια», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τον Μπαράκ Ομπάμα στο Μέγαρο Μαξίμου και σημείωσε ότι «ελπίζουμε οι κόποι του λαού να βρουν σύντομα ανταπόκριση και να έχουμε θετική εξέλιξη στα σημαντικά θέματα που έχουμε μπροστά μας στις διαπραγματεύσεις που αφορούν την κρίση του χρέους και μια θετική εξέλιξη με τους εταίρους μας που αφορά όλη την Ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία, αλλά και το Κυπριακό στο οποίο όλοι ελπίζουμε σε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση».


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

οδοντικο εμφυτευμα η γεφυρα

2016 11 15T130220Z 1132173323 D1BEUMZBUIAA RTRMADP 3 OBAMA GREECE


οδοντικο εμφυτευμα η γεφυρα

Πηγή: REUTERS/Kevin Lamarque



Παρά τις δυσκολίες που περάσαμε τα τελευταία πέντε χρόνια, υπερασπιστήκαμε αυτές τις αξίες και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε στο μέλλον.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 15, 2016


στοχαστικα ανεξαρτητα ενδεχομενα

No comments:

Post a Comment