Sunday, May 12, 2019

υπεροχοσ αγγλικα

ιβισκος χοληστερινη
υπεροχοσ αγγλικα

Σε δηλώσεις του νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι επιστρέφοντας από το εξωτερικό είδε τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο του Alpha και αισθάνθηκε «ότι και οι περισσότεροι Έλληνες: θυμό και αγανάκτηση».


υπεροχοσ αγγλικα

«Με κυνισμό και αλαζονεία, εξακολουθεί να κοροϊδεύει και να προσβάλλει τους πολίτες και την κοινή λογική. Τίποτα δεν διδάχτηκε από την κρίση, ούτε και από τα ψέματά του που βάφτισε "αυταπάτες". Είχε το θράσος να τάξει δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Μόνο που για όλα αυτά πληρώνουν οι πολίτες τους οποίους έχει γονατίσει στους φόρους και τις εισφορές» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση πως το πρόβλημα της ανεργίας δεν λύνεται με διορισμούς στο Δημόσιο αλλά με επενδύσεις και καλές δουλειές στον ιδιωτικό τομέα.



«Τον κ. Τσίπρα όμως δεν τον ενδιαφέρει η χώρα, αλλά μόνο η πολιτική του επιβίωση. Εμάς μας ενδιαφέρουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες. Οι πολίτες - ιδίως οι νέοι - που θέλουν δουλειές, ευκαιρίες και ασφάλεια. Γι' αυτούς θα κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.



Τα σχόλια αυτά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, που επιτίθεται προσωπικά στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκαλώντας τον «υμνητή των μνημονίων».


μπαμπη αννινου 10



https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_55.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_30.html

No comments:

Post a Comment