Monday, May 6, 2019

αιμορραγια νωτιαιου μυελου

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_11.html
σουρησ & συνεργατεσ

Επιπλέον, υποστήριξε ότι η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει και χωρίς το ΔΝΤ εντός του προγράμματος και δήλωσε ότι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019 με την Ελλάδα εκτός μνημονίων. Παράλληλα, υποστήριξε ότι η Ελλάδα τάσσεται εναντίον ενός πιθανού τερματισμού των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σύντομα σε ανασχηματισμό και ενημέρωσε ότι τις επόμενες μέρες θα συγκαλέσει το υπουργικό συμβούλιο προκειμένου να παρθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις έτσι ώστε να μην καθυστερήσει το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης.


εκτυπωση αφισας θεσσαλονικη

αιμορραγια νωτιαιου μυελου

Επιπλέον, έκανε αναφορά στην πρόσφατη επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα λέγοντας ότι αποδείχθηκε πως η Ελλάδα έχει πλέον συμμάχους σε διεθνές στερέωμα. Αναφέρθηκε στο κεντρικό σημείο σύγκλισης με τον Γάλλο Πρόεδρο που είναι «η ανάγκη εκδημοκρατισμού της Ευρώπης» και σημείωσε ότι στον διάλογο που έχει ανοίξει εντός ΕΕ, ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο.


tsipras1


Οι επενδύσεις προτεραιότητα της κυβέρνησης


Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη ενίσχυσης των επενδύσεων και υποστήριξε ότι ο λόγος που τέθηκε ο ίδιος επικεφαλής της task force για τις επενδύσεις είναι διότι θέλησε να δώσει το στίγμα της αποφασιστικότητας της κυβέρνησης να ξεπεραστούν χρόνια γραφειοκρατικά κωλύματα.


Σημείωσε, όμως, ότι η κυβέρνηση επιμένει στην ανάγκη σεβασμού των εργατικών δικαιωμάτων αλλά και του περιβάλλοντος κι «αυτό είναι που μας διαφοροποιεί από τους νεοφιλελεύθερους».Παράλληλα, άφησε ανοικτό παράθυρο για μείωση της φορολογίας αν η υπεραπόδοση των στόχων αποδειχθεί σημαντικότερη από όσο υπολογίζεται.



αιμορραγια νωτιαιου μυελου
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html

No comments:

Post a Comment