Friday, May 10, 2019

καθαρισμα βαλβιδων μοτο

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_2.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html
προτυπος ξενωνας ηλικιωμενων
καθαρισμα βαλβιδων μοτο

Όλα ξεκίνησαν από μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Λουίζ Λίντον, 36 ετών, στο Instagram. Σε αυτή η ξανθιά Σκωτσέζα ηθοποιός αποβιβάζεται από ένα κυβερνητικό αεροσκάφος που έχει προσγειωθεί στο Κεντάκι.


Η φωτογραφία συνοδεύεται από το σχόλιο: «φανταστική #διαμονή στο #Κεντάκι» και μια σειρά από ετικέτες (hashtags) που αναφέρονται στην πανάκριβη γκαρνταρόμπα της, στην οποία δεσπόζουν δημιουργίες οίκων όπως "#carréhermès" "tomford" ή "valentino".


Μια μητέρα τριών παιδιών, η Τζένι Μίλερ, ηλικίας 45 ετών, αντέδρασε στην επίδειξη αυτή πλούτου αναρτώντας το μήνυμα: «είμαι πανευτυχής που μπορέσαμε να χρηματοδοτήσουμε τη μικρή σας απόδραση. #αξιοθρήνητο».


Αντί να αγνοήσει το σχόλιο της 45χρονης Αμερικανίδα, η Λίντον δεν άργησε να απαντήσει.


πως λεγεται αλλιως το κηροπηγιο


«Αχ! Πιστεύατε ότι ήταν ένα ιδιωτικό ταξίδι;! Υπέροχο! Πιστεύετε ότι η αμερικανική κυβέρνηση πλήρωσε το μήνα του μέλιτός μας ή κάποιο προσωπικό ταξίδι;! Lololol».



Και κατόπιν συνέχισε: «συμβάλατε περισσότερο στην ανάπτυξη της οικονομίας σε σύγκριση με εμένα και τον σύζυγό μου; Είτε επειδή είστε μισθωτή που καταβάλλει τους φόρους της ή με το να θυσιάζεστε για την πατρίδα σας;».



«Είμαι σχεδόν βέβαιη ότι εμείς πληρώνουμε περισσότερους φόρους σε ένα μόνο μονοήμερο ταξίδι μας απ' όσους έχετε πληρώσει εσείς ποτέ».
«Είστε εξαιρετικά ξεπερασμένη», συμπληρώνει προτού καταλήξει:
«Πηγαίνετε λοιπόν να χαλαρώσετε λίγο και δείτε το νέο Game of Thrones. Είναι φοβερό!»




καθαρισμα βαλβιδων μοτο

No comments:

Post a Comment