Thursday, May 9, 2019

καπνισμα στο αεροπλανο

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html

Το ειδικό βάρος που έχουν αυτές είναι γνωστό καθώς θα σηματοδοτήσουν τις πολιτικές που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση το αμέσως προσεχές διάστημα βάζοντας στο επίκεντρο τις κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν περισσότερο από την οκταετή κρίση.


Kάποιοι από τους νέους υπουργούς αναμένεται να συμμετάσχουν στη σύσκεψη μπαίνοντας με το «καλημέρα σας» στα βαθιά. Είναι σαφές πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου και το νέο κυβερνητικό σχήμα πρέπει να παράξει έργο με έμφαση στην καθημερινότητα του πολίτη και την αποτελεσματικότητα.


Κατά τη διυπουργική σύσκεψη η Θεσσαλονίκη θα βρεθεί στο επίκεντρο με αφορμή τη ΔΕΘ στην οποία τιμώμενη χώρα είναι οι ΗΠΑ και ο πήχυς ανεβαίνει πολύ καθώς θα πρέπει να υπάρξουν απτά αποτελέσματα από την «αμερικανική απόβαση» στην πόλη του βορρά.


δηκο ψηφοδελτιο 2016

Με το βλέμμα στη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και την αύξηση της δράσης ακροδεξιών στοιχείων στην πόλη, επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να κάνει σαφές πως η Θεσσαλονίκη έχει μόνο να αποκομίσει οφέλη από αυτή τη συμφωνία και πως η πόλη μπορεί και πρέπει να καταστεί κέντρο των Βαλκανίων.



καπνισμα στο αεροπλανο
καπνισμα στο αεροπλανο
γοογλε μπσ
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html

No comments:

Post a Comment