Friday, May 17, 2019

συνδεση με ρολοι δεη

συνδεση με ρολοι δεη

Αυτό προκύπτει από έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης – Αυτοτελής Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης που εστάλη στις εφορίες και το οποίο έχει προκαλέσει την αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html

Οι συνδικαλιστές των εφοριακών υποστηρίζουν πως «η αξιολόγηση των εργαζομένων εντός των μνημονίων αποτελεί το όχημα και την νομιμοποιητική διαδικασία για δυσμενείς εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις και συνθήκες των στοχοποιημένων δημοσίων υπαλλήλων».


Στην ίδια βάση οι συνδικαλιστές καταγγέλλουν προσπάθεια κατατρομοκράτησης των εφοριακών που δεν αποδέχονται την αξιολόγηση. Στη σχετική ανακοίνωση τονίζουν τα εξής:


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html

«Η προώθηση άλλωστε διαδικασιών όπως η καθιέρωση περιγραμμάτων θέσης, ατομικής στοχοθεσίας και εξατομικευμένων μισθών, επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες μας για τις πραγματικές διαθέσεις της Διοίκησης, η οποία αντιδρώντας στην Απεργία – Αποχή από την αξιολόγηση που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ και υιοθέτησε νόμιμα η ΠΟΕ – ΔΟΥ, δεν δίστασε με το υπ΄ Αρ. Πρωτ.: 2/31629/0004/20.4.2017 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης – Αυτοτελής Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης Τμήμα Α,΄ μεταξύ άλλων να απειλεί και να τρομοκρατεί τους συναδέλφους εργαζόμενους με πειθαρχική δίωξη για την μη σύνταξη των εκθέσεων αξιολόγησης».


Το έντυπο αξιολόγησης


Στο έντυπο της έκθεσης αξιολόγησης στο οποίο αντιτίθενται η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕ ΔΟΥ περιλαμβάνονται:




συνδεση με ρολοι δεη
speedex courier κεφαλονια
squash στα ελληνικα

No comments:

Post a Comment