Friday, May 3, 2019

ποτε γιορταζουμε το χάλογουιν

Το αδιέξοδο στο Γουεστμίνστερ και οι προεκτάσεις για το τι μπορεί να σημαίνει για το Ηνωμένο Βασίλειο - ήτοι την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία- έχει διχάσει και προβληματίσει την παγκόσμια πολιτική σκηνή.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html

ποτε γιορταζουμε το χάλογουιν

Ο Βρετανός πολιτικός Τζέικομπ Ρις Μογκ, συντηρητικός και ευρωσκεπτικιστής δήλωσε στο CNNi: «Οι δύο μεγαλύτεροι κίνδυνοι είναι ο διαχωρισμός της Βόρειας Ιρλανδίας από το Ηνωμένο Βασίλειο και ένα δεύτερο δημοψήφισμα, το οποίο θα νομιμοποιούσε και το αίτημα της Σκωτία για ακόμη ένα δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της».


ηλιοακμη α.ε. ηλιακοι θερμοσιφωνεσ

ποτε γιορταζουμε το χάλογουιν

Το πολιτικό σκηνικό στη Βρετανία είναι ρευστό εδώ και αρκετό διάστημα, κάτι που διαφαίνεται άλλωστε από την εκλογική ιστορία της χώρας τα τελευταία οκτώ χρόνια.


Στις γενικές εκλογές του 2010, οι ψηφοφόροι επέλεξαν να αναθέσουν τα ηνία της χώρας στον συντηρητικό Ντέιβιντ Κάμερον και τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες του Νικ Κλεγκ. Το «δίδυμο» αυτό φάνηκε ως μια ασφαλής επιλογή, λίγο καιρό μετά από την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008. Ωστόσο, πέντε χρόνια αργότερα τα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν έκαναν δημοσκόπους να πιστέψουν ότι ο Εντ Μίλιμπαντ θα καταφέρει να κερδίσει τις εκλογές.




εθνικη τραπεζα σαλαμινα τηλ
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html

No comments:

Post a Comment