Friday, April 5, 2019

μαρια otherview

μαρια otherview

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως είναι έτοιμος να περιμένει όσο χρειαστεί προκειμένου να εξασφαλίσει πέντε δισεκατομμύρια δολάρια από τους φορολογούμενους ώστε να κατασκευάσει τον φράχτη που επιθυμεί στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, μια απαίτηση που έχει οδηγήσει σε μερικό κλείσιμο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης το οποίο διανύει τώρα την πέμπτη ημέρα του.


Νωρίτερα πάντως, πέπλο μυστηρίου είχε απλωθεί γύρω από το Air Force One, το οποίο εθεάθη να πετά πάνω από την Ευρώπη, χωρίς κανείς να ξέρει ούτε το ποιος επέβαινε σε αυτό, αλλά ούτε και τον τελικό προορισμό του, αφού η επίσκεψη του ζεύγους Τραμπ ήταν μυστική.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html

Ο Τραμπ έκανε τις δηλώσεις αυτές στη διάρκεια μιας αιφνιδιαστικής επίσκεψης στο Ιράκ και επέρριψε την ευθύνη για το κλείσιμο στη Δημοκρατική Νάνσι Πελόζι, η οποία αναμένεται να εκλεγεί πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ στις 3 Ιανουαρίου.


προβατινα club

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δηλώσει προηγουμένως πως είναι έτοιμος για ένα μακρύ κλείσιμο και όταν ρωτήθηκε σήμερα πόσο πολύ μπορεί να περιμένει προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει είπε: «Ό, τι χρειαστεί».


σα ναυαγοι μπρουσκο

«Η Νάνσι κάνει κουμάντο», δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, αφήνοντας να εννοηθεί πως η αντίθεσή της στο αίτημά του για τη χρηματοδότηση του φράχτη συνδέεται με την ανάγκη της Πελόζι να εξασφαλίσει τις απαραίτητες ψήφους προκειμένου να εκλεγεί.



.@FLOTUS Melania and I were honored to visit our incredible troops at Al Asad Air Base in Iraq. GOD BLESS THE U. S.A.! pic.twitter.com/rDlhITDvm1

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 26 Δεκεμβρίου 2018


μαρια otherview
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

No comments:

Post a Comment