Friday, April 26, 2019

τριπλο ψαλιδι μαλλιων βιντεο

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html
μοιρα και ζωη

«Η πατρίδα μας οφείλει να στείλει ένα σαφές μήνυμα ότι συνεχίζει - όπως πράττει διαχρονικά - να αποτελεί παράγοντα ειρήνης και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή», αναφέρει η κ. Γεννηματά και επισημαίνει ότι είναι «βασική και πάγια επιλογή της προοδευτικής παράταξης η επιδίωξη της εθνικής συνεννόησης ιδιαίτερα για τα ευαίσθητα εθνικά θέματα, Αποτελεί αυτονόητη ευθύνη και υποχρέωση των πολιτικών δυνάμεων που σήμερα καθίσταται επιτακτική».


καραφα σετ

«Όχι μόνο λόγω της κλιμακούμενης επιθετικότητας της Τουρκίας και της γεωπολιτικής αστάθειας στη ευρύτερη περιοχή», όπως παρατηρεί η κ. Γεννηματά αλλά προσθέτει, «λόγω της διαπιστωμένης πια αδυναμίας της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να την εγγυηθεί».


τριπλο ψαλιδι μαλλιων βιντεο

«Μία κυβέρνηση αμφίθυμη, δίγλωσση που καρκινοβατεί μεταξύ αμηχανίας, απραξίας και ανεύθυνων δηλώσεων και αδυνατεί να αναλάβει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες σε Ευρωπαϊκό, Διεθνές και διμερές επίπεδο», υπογραμμίζει. Επίσης, υποστηρίζει ότι «η χώρα χρειάζεται ΑΜΕΣΩΣ την διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης εθνικής στρατηγικής, ιδιαίτερα στο πεδίο των Ελληνοτουρκικών σχέσεων προτείνοντας να αναληφθούν οι εξής τέσσερεις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες:



  • Η Ελληνική Κυβέρνηση να θέσει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το θέμα της συμμόρφωσης της Τουρκίας προς την προσέγγιση που της υποδεικνύει η ΕΕ με την πρόσφατη έκθεσή της, η οποία κινείται στην λογική του «Ελσίνκι». Απαιτείται η Τουρκία να σταματήσει αμέσως τις απαράδεκτες αμφισβητήσεις, απειλές και την επιθετικότητα. Οι διεθνείς συνθήκες κατοχυρώνουν με απόλυτη καθαρότητα την ελληνικότητα των Ιμίων. Αν η Τουρκία παραγνωρίζοντας κάθε έννοια δικαίου, επιμένει στους ανεδαφικούς ισχυρισμούς της για τα Ίμια, ας προσφύγει στο διεθνές δικαστήριο.


Εάν δεν το πράξει και συνεχίσει την σημερινή της τακτική διεκδικώντας την κυριαρχία εδάφους κράτους μέλους της ΕΕ, τότε η διαδικασία προσέγγισης ΕΕ-Τουρκίας και η ενταξιακή διαπραγμάτευση θα πληγούν βάναυσα και θα πρέπει να παγώσουν μέχρις ότου εκπληρωθούν αυτές οι προϋποθέσεις.



τριπλο ψαλιδι μαλλιων βιντεο

No comments:

Post a Comment