Saturday, April 27, 2019

μπιφτεκια κοτοπουλου βεφας

αντε γεια ρε βλακα

«Τα γεγονότα δεν ήταν εν θερμώ υπήρχαν καιρό για το ποιος κάνει εξωτερική πολιτική στη χώρα, για αν το υπουργείο Άμυνας ήταν ένα δεύτερο ΥΠΕΞ», είπε ο υπουργός μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV και εξαπέλυσε πυρά στον υπουργό Άμυνας.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_107.html

«Στις 20/9 βγήκε μια ανακοίνωση ότι ο πρωθυπουργός και ο υπ. Άμυνας συναντήθηκαν και συμφώνησαν ότι θα συζητήσουν το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών τον Μάρτιο. Εκεί μου δημιουργήθηκαν πολύ σοβαρές απορίες, για να το πω ευγενικά. Δηλαδή αν οι FYROMίτες τελειώσουν τον Δεκέμβριο εμείς τι θα κάνουμε εδώ; Δεν μπορεί μια διεθνής συμφωνία να περιμένει για λόγους ενδοκυβερνητικούς ή προβλημάτων του μικρού εταίρου. Συναντήθηκα ένα πρωί με τον Αλέξη Τσίπρα επί δύο ώρες και μιλήσαμε, αλλά δεν πείστηκα» είπε, ο πρώην ΥΠΕΞ.


Αναφερόμενος στα όσα έλαβαν χώρα στο τεταμένο υπουργικό συμβούλιο, προ της παραίτησής του, ο κ. Κοτζιάς σημείωσε ότι δεν είχε ενημερωθεί ότι θα τεθούν επί τάπητος τα όσα είχε πει ο Πάνος Καμμένος στις ΗΠΑ αναφορικά με το Μακεδονικό.


μπιφτεκια κοτοπουλου βεφας

Όπως είπε, πληροφορήθηκε για το γεύμα Τσίπρα-Καμμένου πηγαίνοντας στο υπουργικό. «Έκανα μια σκέψη που δεν θέλω να αποκαλύψω τώρα όπως επίσης και ότι “πάλι συζητήθηκαν θέματα εξωτερικής πολιτικής απόντως εμού. Εμένα δεν έπρεπε να με πληροφορήσει κανείς γι’ αυτή τη συνάντηση;»


βενετσιάνικο πηγάδι



μπιφτεκια κοτοπουλου βεφας
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html

No comments:

Post a Comment