Wednesday, April 3, 2019

βιλα συβοτα

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html
ικεα παιδικα κρεβατια 2015
βιλα συβοτα

Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωράκης επισημαίνει ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη εβδομάδα ανέλαβε τον πολιτικό σχεδιασμό ο πιο έμπιστος συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο κ. Τσίπρας αναγορεύεται σε μεγάλο ευεργέτη του παλιού συστήματος. Τους ξαναδίνει δουλειές, τους ξαναφέρνει στα πράγματα».

Κάνοντας αποτίμηση των κυβερνητικών χειρισμών για την αδειοδότηση των καναλιών και τη συγκρότηση του ΕΣΡ, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε: «Είναι οι χειρισμοί μιας κυβέρνησης που πιστεύει ότι η χώρα της ανήκει. Καταργεί μια ανεξάρτητη αρχή, παίρνει όλες τις εξουσίες της, αποφασίζει να κλείσει κανάλια και να δώσει άδειες σε κάποιους μόνο με κριτήρια οικονομικά. Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν παίρνει κάποιος ένα κανάλι επειδή έχει μόνο μεγάλο πορτοφόλι».

Διερωτάται, επίσης, μήπως οι συνεχείς συζητήσεις για τις τηλεοπτικές άδειες έχουν τελικά στόχο τον αποπροσανατολισμό από άλλα πιο σοβαρά προβλήματα, όπως την οικονομία, την αξιολόγηση, τα ανοιχτά εθνικά θέματα.

Ο κ. Θεοδωράκης κάνει λόγο για μονοθεματική τηλεοπτική Δημοκρατία, η οποία όπως λέει είναι άλλο ένα κατόρθωμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών είπε ότι δεν είναι στους σχεδιασμούς του κ. Τσίπρα, ωστόσο, επισημαίνει ότι η πιθανότητα ατυχήματος για την κυβέρνηση έρχεται όλο και πιο κοντά.

Για την αμφισβήτηση των διεθνών συνθηκών από τον Ερντογάν επισημαίνει ότι ο Τούρκος Πρόεδρος μετά την απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία του. «...Θέλει ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Αν θέλει να έχει μία Ευρωπαϊκή πορεία, πρέπει να καταλάβει ότι αυτή εξαρτάται από τους Έλληνες. Αν πούμε εμείς όχι, το όνειρο του θα τελειώσει. Παράλληλα έχουμε ζητήσει την σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας κάτι που οι περισσότερες σύγχρονες χώρες διαθέτουν. Ενότητα μπροστά στα Εθνικά θέματα», είπε μεταξύ άλλων.



βιλα συβοτα
τριλογια ταινιες

No comments:

Post a Comment