Friday, April 5, 2019

η αμφιθυμία

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html
νεογέννητο ονειροκρίτης
η αμφιθυμία

Ο σπουδαίος Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος μια ολόκληρη τη χώρα, αλλά και όσους τον γνώριζαν σε όλο τον κόσμο.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε καταιγισμό μηνυμάτων στο Διαδίκτυο, ενώ σύσσωμος ο πολιτικός και αθλητικός κόσμος εξέφρασε τη συμπαράσταση και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου που έχασε τον «πατριάρχη», Παύλο.


Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods και του Ολυμπιακού, με τους φίλους των «πράσινων» να αποχαιρετούν τον άνθρωπο που, όπως έλεγαν, «του οφείλουμε ότι περπατάμε με το κεφάλι ψηλά».


Το θλιβερό γεγονός γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΒΙΑΝΕΞ, τονίζοντας:


«Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρό της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.


Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.


Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α. Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής.»


ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα ζει για πάντα στις καρδιές μας


Ανακοίνωση για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέδωσε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods:


«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.


Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.


Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.»


Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη


Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος άλλαξε την ιστορία του Συλλόγου και θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων.


Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ


Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου


Τηλεφωνική επικοινωνία με το γιο του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη, είχε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στον οποίο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του πατέρα του.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνδεόταν με μακροχρόνια φιλία με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ αναμένεται να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.


Τσίπρας: «Τεράστιο το κενό του Παύλου Γιαννακόπουλου»


Και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter έστειλε το δικό του μήνυμα.


«Αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον αθλητικό παράγοντα άλλου τύπου, τον θεμελιωτή του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού. Αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα & την ανιδιοτελή προσφορά», έγραψε χαρακτηριστικά.


Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου


Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέφρασε μέσω tweet του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας σπουδαίος αθλητικός παράγοντας που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μεγάλες επιτυχίες και έχαιρε καθολικής εκτίμησης» έγραψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και συμπλήρωσε: «Και ένας πολύ σημαντικός επιχειρηματίας, με ξεχωριστή διαδρομή. Στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».


ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


«Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη και ξεχωριστές αναμνήσεις στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ένας εμβληματικός ηγέτης που θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών».


Το αντίο του Γκάλη στον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Τον γνώρισα πρόεδρο, τον ένιωθα πατέρα»


Συγκινητικό ήταν και το αντίο του Νίκου Γκάλη, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μήνυμα στα social media.


«Σήμερα αποχαιρετούμε με θλίψη τον Παύλο που γνώρισα πρόεδρο, τον έκανα φίλο και τον ένιωθα πατέρα. Αγαπούσε την ομάδα του όσο κανείς και κρατούσε τον λόγο του όσο λίγοι. Θα λείψει σ’ εμένα, όπως και σε ολόκληρο τον χώρο του αθλητισμού, αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Τα βαθιά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του», έγραψε χαρακτηριστικά.





η αμφιθυμία
ατρομητος αθηνων αεκ

No comments:

Post a Comment