Friday, April 19, 2019

ροδακινο και διαβητης

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html
ανδρικα παντελονια chinos

Με σύνθημα «ναι στην Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης» και «όχι στον εθνικισμό», μίλησε στο «Παλαί ντε Σπορ» της Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας, παρόντων πολλών υπουργών της κυβέρνησης. Από την έναρξη της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους εναντίον «όσων χρεοκόπησαν τη χώρα».


ροδακινο και διαβητης

«Δεν επιτρέπουμε στους απατεώνες της πολιτικής, που λεηλάτησαν την πατρίδα μας και την έριξαν στα βράχια της χρεοκοπίας, να ντύνονται σήμερα με χλαμύδες και περικεφαλαίες και να παριστάνουν τους υπερπατριώτες, χέρι-χέρι με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.


«Σε τούτο τον τόπο δεν πέρασε ποτέ ο φασισμός, ο εθνικισμός, η πατριδοκαπηλία και δεν θα περάσουν ούτε και σήμερα» είπε ο κ. Τσίπρας κατά την έναρξη της ομιλίας του, χαρακτηρίζοντας τη Θεσσαλονίκη ως πόλη «της αρμονικής συνύπαρξης των διαφορετικών παραδόσεων και των πολιτισμών».


«Δεν είναι η πόλη της ακροδεξιάς και του μίσους», τόνισε ο πρωθυπουργός. «Γιατί η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία, η Ελλάδα δε θα γυρίσει πίσω», υπογράμμισε, τονίζοντα ότι η Θεσσαλονίκη δίνει σήμερα απάντηση στο σκοτάδι, στο μίσος, στον εθνικισμό και στην πατριδοκαπηλία».


«Δε θα επιτρέψουμε στους απατεώνες της πολιτικής που λεηλάτησαν τη πατρίδα μας και την έριξαν στα βράχια της χρεοκοπίας, να ντύνονται σήμερα με χλαμίδες και περικεφαλαίες και να παριστάνουν τους υπερπατριώτες, χέρι χέρι με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής», συνέχισε.


Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού:





ροδακινο και διαβητης
εντυπο τροποποιησησ ωραριου
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html

No comments:

Post a Comment