Tuesday, April 23, 2019

θελω να ζησω ελευθερος

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html
θελω να ζησω ελευθερος

Τα επεισόδια ξέσπασαν στο κέντρο της πόλης λίγο μετά τις 19:30, ως συνέχεια των επεισοδίων της Τετάρτης στο Χαλκειός μεταξύ αραβόφωνων και Αφγανών. Τότε, ομάδα μεταναστών επιτέθηκε στην Πλατεία Βουνακίου σε Σύρο μετανάστη και τον μαχαίρωσαν στο πόδι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Λίγα λεπτά αργότερα, ομάδες νεαρών μεταναστών που διαμένουν στη Σούδα, οργανώθηκαν με σκοπό τις γενικευμένες επιθέσεις και σε άλλους μετανάστες, όπως γράφει το politischios.gr.


Ταυτόχρονα στη ΒΙ. ΑΛ. συνεχίστηκε η διαμάχη μεταξύ των αλλοεθνών που κατέληξε στον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚ. ΑΒ. στο νοσοκομείο της Χίου.


διαίρεση δεκαδικού αριθμού με δεκαδικό αριθμό

Η είδηση των επεισοδίων στο Χαλκειός έγινε αμέσως γνωστή στη Σούδα, όπου οι ομάδες των αραβόφωνων, κυρίως Σύρων οργανώθηκαν με στόχο την μετάβαση στη ΒΙ. ΑΛ. όπου οι ομοεθνείς του κατήγγειλαν επιθέσεις από Αφγανούς.


Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και οι άνδρες ασφαλείας πραγματοποιούσαν επί ώρες ελέγχους σε διερχόμενους μετανάστες και πρόσφυγες. Αντίστοιχη κινητοποίηση υπήρξε και λίγο αργότερα όταν η αστυνομία ενημερώθηκε ότι ομάδα ατόμων κατευθύνεται προς τη ΒΙ. ΑΛ. εβρισκόμενη στο ύψος των εργατικών κατοικιών στο Βαρβάσι. Τρία περιπολικά βρέθηκαν άμεσα στο σημείο όπου πραγματοποίησαν έρευνα, χωρίς όμως να προκύψει αποτέλεσμα αφού οι μετανάστες διασκορπίστηκαν στα στενά.






θελω να ζησω ελευθερος
κεντρο πολιτεια διμηνι βολου
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_133.html

No comments:

Post a Comment