Tuesday, April 16, 2019

μιχας νικος δερματολογος

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html
γαριδομακαροναδα λευτερη λαζαρου

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό «Δέλτα», του Έβρου.


μιχας νικος δερματολογος

Ο κ. Τζανακόπουλος άσκησε έντονη κριτική στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλογίζοντάς του άσκηση μη σοβαρής κριτικής στην κυβέρνηση. Σημείωσε ότι βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο και τον κατηγόρησε για ακραίες τοποθετήσεις που νομιμοποιούν φασιστικούς λόγους, κάνοντας λόγο για έναν πολιτικό σχεδιασμό που θα εκπυρσοκροτήσει.


Τόνισε ότι «αρχίζει να δημιουργείται ένας δημοσιονομικός χώρος που θα μας επιτρέψει να πάρουμε και μόνιμα επεκτατικά δημοσιονομικά μέτρα για το 2019», καθώς και ότι «η δημοσιονομική πορεία δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για οποιοδήποτε επιπρόσθετο μέτρο…». Αναφέρθηκε στις φοροελαφρύνσεις ύψους 700 εκατ. ευρώ, για τις οποίες έχει ήδη κάνει λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και στις προγραμματιζόμενες από την κυβέρνηση παρεμβάσεις στον τομέα της αγοράς εργασίας και του κατώτατου μισθού, μετά και την ψήφιση της επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων. «Στον τομέα της αγοράς εργασίας και του μισθού είναι στο πρόγραμμα και στην προοπτική αυτής της κυβέρνησης να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις. Έχει ψηφιστεί η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων μετά τη λήξη του προγράμματος στις 20 Αυγούστου του 2018 και θα γίνουν και συγκεκριμένες παρεμβάσεις όσον αφορά τον κατώτατο μισθό, όπως έχει ανακοινωθεί και από τον πρωθυπουργό», σημείωσε χαρακτηριστικά.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_139.html

Συνεχιζόμενες προσπάθειες απελευθέρωσης των Ελλήνων στρατιωτικών


Ερωτηθείς για τη συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε πως «όλων η σκέψη και καρδιά βρίσκεται με τους ανθρώπους αυτούς που κρατούνται εδώ και αρκετούς μήνες στις τουρκικές φυλακές, χωρίς μάλιστα να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες». Υπογράμμισε ότι «η ελληνική κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έχει κινητοποιήσει όλο το διπλωματικό, όλο το πολιτικό της κεφάλαιο στην προσπάθεια να απελευθερωθούν οι δύο στρατιωτικοί μας και να γυρίσουν ασφαλείς στην πατρίδα» και πως η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει παίρνοντας πρωτοβουλίες. «Λίγες μέρες πριν στο ελληνικό κοινοβούλιο ψηφίστηκε και ένας νόμος που δίνει ακόμη κάποια διαπραγματευτικά όπλα στην προσπάθειά μας για την απελευθέρωση τους. Από τη δική μας πλευρά εξαντλούμε ότι μέσα έχουμε στη διάθεσή μας….», είπε.


γκαζακι λαρισα

Ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι «η Τουρκία έχει επιλέξει ένα δρόμο απομονωτισμού και έχει μια συμπεριφορά που ξεπερνά τα όρια, δεν σέβεται τη διεθνή νομιμότητα, δεν σέβεται τις αρχές δικαίου. Βρίσκεται σε μία διαρκή αντιπαράθεση όχι μόνο με την Ελλάδα αλλά με το σύνολο της Ευρώπης αλλά και της ΗΠΑ». Επισήμανε πως τέτοια περιστατικά παράνομης κράτησης, έχουν αντιμετωπίσει και άλλα πολύ μεγαλύτερα και ισχυρότερα κράτη από εμάς και ότι δεν είναι μία πρακτική που ακολούθησε η Τουρκία μόνο στην περίπτωση των δύο στρατιωτικών μας. «Είναι μια πρακτική που ακολουθεί για λόγους πολιτικής διαπραγμάτευσης. Δεν νομίζω ότι δικαιούται το γειτονικό μας κράτος, η τουρκική κυβέρνηση και η τουρκική δικαιοσύνη, η οποία ακόμη δεν έχει απαγγείλει κατηγορίες στους δύο στρατιωτικούς, να βάζει ανθρώπινες ζωές στην αρένα των πολιτικών και γεωπολιτικών διαπραγματεύσεων και διενέξεων», τόνισε.




μιχας νικος δερματολογος

No comments:

Post a Comment