Sunday, April 21, 2019

διευθυνση υπουργειου μεταφορων και συγκοινωνιων

παιχνιδι για μωρο 2 μηνων
επικηδειος ελευθεριου βενιζελου
διευθυνση υπουργειου μεταφορων και συγκοινωνιων

Τα φάρμακα στην Αίγυπτο θεωρούνται ναρκωτικά και η Laura κατηγορήθηκε για διακίνηση και παράνομη κατοχή. Η 33χρονη τότε κοπέλα, ισχυρίστηκε ότι είχε φέρει τα παυσίπονα για το σύντροφό της, που υπέφερε από πόνους στην πλάτη.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

Οι Αρχές, ωστόσο, δεν δέχτηκαν την εκδοχή της και η 33χρονη καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση. Από τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της. «Οδηγήθηκα στο αστυνομικό τμήμα χωρίς να ξέρω τι συνέβαινε. Στην αρχή νόμιζα ότι αστειεύονταν. Με έβαλαν σε ένα μεγάλο κελί με πολλές άλλες γυναίκες», λέει η ίδια σύμφωνα με τη Sun, περιγράφοντας τις πρώτες μέρες της περιπέτειάς της και συνεχίζει:



«Δεν υπήρχαν παράθυρα, μόνο μία βαριά πόρτα. Έμεινα εκεί για τρεις μήνες, χωρίς να βλέπω καν το φως του ήλιου, ενώ όλη την ώρα τα άλλα κορίτσια εκεί έκλεβαν τα πράγματά μου. Για εβδομάδες, φορούσα τα ίδια ρούχα που είχα όταν έφτασα. Κάποια στιγμή με πήραν σε ένα δωμάτιο δύο κακοί αστυνομικοί για ανάκριση».



Συνεχίζοντας, υποστηρίζει ότι τους επαναλάμβανε συνέχεια για ποιο σκοπό ήταν τα χάπια, ωστόσο εκείνοι δεν την πίστευαν. Μάλιστα, σημειώνει ότι φοβήθηκε πως θα τη βασάνιζαν.



Egypt jail Brit #LauraPlummer dramatically freed from prison after her two week holiday turned into ’14 months of hell’https://t.co/RiZRgNfvBK

— LM❤️ (@Rockchic65) January 27, 2019


διευθυνση υπουργειου μεταφορων και συγκοινωνιων
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html

No comments:

Post a Comment