Monday, April 22, 2019

γιορτη αγιου μηνα ηρακλειο

πως να σταματησω τον ξηρο βηχα
γιορτη αγιου μηνα ηρακλειο
γιορτη αγιου μηνα ηρακλειο

Οι λάτρεις του pole dancing είδαν την επιλογή τους να αποτινάσει την ταμπέλα του ερωτισμού που το συνοδεύει παραδοσιακά και να αναγνωρίζεται από την Παγκόσμια Ένωση Διεθνών Ομοσπονδιών Αθλημάτων (GAISF) ως άθλημα, έστω και αν η ισχύς της απόφασης είναι προσωρινή.


Η απόφαση σφραγίζει με επιτυχία την 11χρονη «μάχη» που έχει δώσει η Katie Coates, πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας αθλημάτων επί στύλο (IPSF), που προσπαθεί από το 2006 να αναγνωριστεί επισήμως το pole dancing ως άθλημα. Πλέον στόχος της είναι να το εντάξει έως το 2024 στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html

«Στις αρχές του 2000 ο κόσμος ξεκίνησε (το pole dancing) για λόγους άθλησης», αναφέρει η 41χρονη Coates, τονίζοντας πως από τότε ξεκίνησε να «σβήνει» το στίγμα που συνόδευσε το άθλημά της. «Το pole dancing δεν είναι αυτό που νομίζει ο κόσμος, πρέπει να το παρακολουθήσεις για να το καταλάβεις».



Join #ipsf #crackthecode #polechallenge for all #pole levels #polesport #poledance #poledancing #polefitness https://t.co/ShBmBWAIlQ pic.twitter.com/OF2yHtuaxG

— IPSF Pole Sports (@IPSFpolesports) 14 Σεπτεμβρίου 2017


κιθαρα κλασσικη νακας
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html

No comments:

Post a Comment