Monday, April 1, 2019

γκαρσονιερες θεσσαλονικη καμαρα

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html
τεστ νοημοσυνης για παιδια 5 ετων
γκαρσονιερες θεσσαλονικη καμαρα

Οι βραβεύσεις προέκυψαν μετά από έρευνα βασισμένη στα στοιχεία 300 και πλέον επιχειρήσεων. Η απονομή των βραβείων έγινε την Πέμπτη (01/11/2018) σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο «King George Athens Hotel», κατά την οποία δόθηκε στη δημοσιότητα και ο φερώνυμος ετήσιος οδηγός.


Έντονος ήταν ο προβληματισμός που αναπτύχθηκε από τους οικοδεσπότες των SALUS INDEX AWARDS 2018, αλλά και από τους εκπροσώπους της φαρμακευτικής αγοράς και βραβευόμενους, αναφορικά με τις συνθήκες που διαμορφώνει στον κλάδο η πολιτική φαρμάκου που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις μία ημέρα πριν, ήταν η συνέντευξη Τύπου της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), κατά την οποία παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα προβλήματα και οι προτάσεις της εγχώριας παραγωγής φαρμάκου, και επηρέασε σαφώς τη συζήτηση.


Στα ποσά που καλούνται να καταβάλλουν οι φαρμακευτικές σε rebate και clawback, καθώς και στον κίνδυνο να δημιουργηθεί μία νέα γενιά προβληματικών επιχειρήσεων, αναφέρθηκε ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, δημοσιογράφος Σπύρος Κτενάς. Το μήνυμα που έστειλε προς την πολιτεία ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ, Ολύμπιος Παπαδημητρίου, είναι ότι ο κλάδος έχει σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες, όμως δεν μπορεί να καταβάλλει το τίμημα της κοινωνικής πολιτικής που δεν μπορεί το κράτος να καλύψει.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html

γκαρσονιερες θεσσαλονικη καμαρα




συμμετρικα τατουαζ

No comments:

Post a Comment