Tuesday, April 9, 2019

ο γιατρος των φτωχων γρηγοριαδης

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html
ο γιατρος των φτωχων γρηγοριαδης

Οι λαϊκιστές που προέρχονται από τα δεξιά ή τα αριστερά είναι ανίκανοι στο να διαχειρίζονται προβλήματα της πραγματικής ζωής, δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης απευθύνοντας χαιρετισμό σε εκδήλωση στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής όπου μίλησε ο καθηγητής Niall Ferguson για τις πρώτες εβδομάδες της διακυβέρνησης Τραμπ και τις επιπτώσεις της στην Ευρώπη.


Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε ειδικά στην Ελλάδα υπογραμμίζοντας πως «γίναμε η πρώτη χώρα που εξέλεξε στην εξουσία ένα πραγματικά λαϊκίστικο κίνημα που κέρδισε δύο εθνικές εκλογές με μια πολιτική πλατφόρμα ψεμάτων και ανέφικτων υποσχέσεων».


«Δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη, ότι δύο χρόνια μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε σε χειρότερη κατάσταση απ’ ότι ήμασταν τον Ιανουάριο του 2015. Και μέχρι σήμερα, παρά τα δισεκατομμύρια που έχουν δοθεί μέσω πακέτων διάσωσης για αυτή τη χώρα και την πληθώρα λαθών, η ελληνική κυβέρνηση, αντί να έχει την ιδιοκτησία ενός συνεκτικού αναπτυξιακού σχεδίου που θα δημιουργεί δουλειές και θα επιτρέπει στη χώρα να σταθεί στα πόδια της, διαπραγματεύεται με τους πιστωτές μας περαιτέρω υφεσιακά μέτρα. Απλά, πετάνε το τενεκεδάκι παρακάτω». ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ .


φυσιολογικο χασμα ανιοντων

μονοπατι για φλαμπουρι

Άσκησε παράλληλα κριτική και στην ΕΕ επισημαίνοντας πως «την περίπτωση της ελληνικής κρίσης, η Ευρώπη δεν έδειξε το καλύτερό της πρόσωπο».




ο γιατρος των φτωχων γρηγοριαδης
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html

No comments:

Post a Comment