Tuesday, April 30, 2019

παγκοσμιος χαρτης με λιμνες και ποταμια

Η αποκάλυψη αυτή, σε μια περίοδο έντονων δημόσιων συζητήσεων γύρω από το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας και όχι μόνο, προκάλεσε σάλο και αμηχανία, όχι μόνο στην ανδρική λέσχη Presidents Club που οργάνωσε την εκδήλωση, αλλά και στην κυβέρνηση της Βρετανίας. Και αυτό γιατί ο ένας από τους συμπροέδρους της ανδρικής λέσχης ήταν μέχρι σήμερα μη εκτελεστικό μέλος του διευθυντικού συμβουλίου του υπουργείου Παιδείας.


Η υφυπουργός Παιδείας Αν Μίλτον, μιλώντας στο κοινοβούλιο που συγκλήθηκε εκτάκτως μετά την κατακραυγή που προκλήθηκε, είπε ότι ο Ντέιβιντ Μέλερ παραιτήθηκε από τη θέση του στο υπουργείο.



ανοια και λογοθεραπεια



"This has to change" - Minister Anne Milton suggests men who don't see problem with #PresidentsClub dinner allegations "come and talk to me" https://t.co/ZluGcmGYEX pic.twitter.com/Tq6iF5AhLl

— BBC News (UK) (@BBCNews) 24 Ιανουαρίου 2018


παγκοσμιος χαρτης με λιμνες και ποταμια
παγκοσμιος χαρτης με λιμνες και ποταμια
ευθύνες
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html

δεν σηκώνει

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_83.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_46.html
προζυμι ρεβυθιου
ψηφιακο μαθηματικα
δεν σηκώνει

Ο Στιβ Γκρίπι, αναπληρωτής εισαγγελέας της κομητείας του Σακραμέντο, επιβεβαίωσε χθες, Πέμπτη, τις πληροφορίες της εφημερίδας Sacramento Bee, η οποία εξηγούσε σε άρθρο της τον τρόπο με τον οποίο οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Τζόζεφ Τζέιμς Ντι Άντζελο, 72 ετών, ο οποίος τρομοκρατούσε την Καλιφόρνια επί περισσότερα από δέκα χρόνια από το 1974 ως το 1986.


Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν δείγματα DNA από τους τόπους των εγκλημάτων. Επί μήνες τα συνέκριναν με τα γενεαλογικά προφίλ που είναι διαθέσιμα σε ιστότοπους όπως το Ancestry και το Genealogy.


Οι ερευνητές και η ομάδα της εισαγγελέως εξέτασαν τα γενεαλογικά δέντρα οικογενειών, το DNA των οποίων έμοιαζε με τα δείγματα που είχαν στα χέρια τους. Τελικά την προηγούμενη Πέμπτη η έρευνα κατέληξε στον Ντι Άντζελο, ο οποίος ζούσε στην περιοχή όπου διαπράχθηκαν πολλά από τα εγκλήματα, σε ένα προάστιο του Σακραμέντο, και είχε τη σωστή ηλικία.


ΗΠΑ: Συνελήφθη, μετά από 40 χρόνια, ο «δολοφόνος του Γκόλντεν Στέιτ»


δεν σηκώνει

Στη συνέχεια όλα κύλησαν πολύ γρήγορα: η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί τον Ντι Άντζελο για να πάρει δείγματα του DNA από τα σκουπίδια του, τα οποία ανέλυσαν. Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τη Δευτέρα το βράδυ ότι αυτός είναι ο «δολοφόνος του Γκόλντεν Στέιτ» και η αστυνομία οργάνωσε την επιχείρηση της σύλληψής του.


Ο ύποπτος συνελήφθη την Τρίτη έξω από το σπίτι του, όπου ζούσε επί τουλάχιστον δύο δεκαετίες, όχι μακριά από την περιοχή όπου διέπραξε τους πρώτους οκτώ φόνους του πριν 40 χρόνια. Έκπληκτος δεν προέβαλε αντίσταση.


μουσικά μεζεδοπωλεία περιστέρι

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δύσβατη δασική έκταση στην περιοχή Αμέλαντες Αγίας Άννας, στην Εύβοία. «Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από τους Αμέλαντες, αλλά δεν κινδυνεύει το χωριό επειδή επικρατεί άπνοια» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιδήμαρχος Λίμνης Αγίας Άννας Ελένη Γεωργάκαινα. «Το ευτύχημα είναι ότι επικρατεί στην περιοχή άπνοια και αυτό βοηθάει στο έργο της κατάσβεσης» υπογράμμισε η κ. Γεωργάκαινα.


τεσλα καταγωγη

Η πυρκαγιά καίει πουρνάρια και πεύκα σε μια περιοχή που είναι αδύνατο να πλησιάσουν πεζοπόρα τμήματα και πυροσβεστικά οχήματα, με αποτέλεσμα η επιχείρηση κατάσβεσης να γίνεται κυρίως από αέρος με τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα καναντέρ και δύο πετζετέλ. Στη μάχη της κατάσβεσης μετέχουν και πάνω από 25 εθελοντές από τα γύρω χωριά της περιοχής, οι οποίοι με μπουλντόζες κάνουν ζώνες αντιπυρικής προστασίας και προσπαθούν με οχήματά τους να φτάσουν στην εστία της φωτιάς.


μουσικά μεζεδοπωλεία περιστέρι

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο της Λίμνης Αγίας Άννας, η φωτιά πιθανολογείται ότι ξεκίνησε από χθες από κεραυνό που έπεσε στη διάρκεια σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε στην περιοχή.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_145.html


#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αμέλαντες Αγίας Άννας Ευβοίας. Επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο & 2 Α/Φ PZL.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 29, 2017


μουσικά μεζεδοπωλεία περιστέρι
κι ο κλήρος πέφτει στα αγόρια

μπουτι χοιρινο στην γαστρα

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html

Τα καταστήματα ωστόσο μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.


ανταπτορας θερμοκρασιας νερου

self esteem e lyrics

Η ΕΣΕΕ καθώς και ο Εμπορικός Συλλόγος Θεσσαλονίκης υπενθυμίζουν ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε προϊόντα που αντιστοιχούν σε ποσοστό άνω του 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος - και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία - το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης. Στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από ...% έως ...%»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.


Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι πρακτικές επικοινωνίας μείωσης της τιμής διενεργούνται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα και προαιρετικά σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Η διενέργεια εκπτώσεων είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης.



μπουτι χοιρινο στην γαστρα
μπουτι χοιρινο στην γαστρα

καρκινος του προστατη μεταστασεις

πετρινο πεζουλα λιμνη πλαστηρα
καρκινος του προστατη μεταστασεις

Η "πόρτα" που τους έκλεισε ο Νίκος Κοτζιάς με την ανακοίνωσή του χθες βράδυ, κάνοντας λόγο για φθηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα, εξόργισε ΝΔ και ΔΗΣΥ.


«Τα πράγματα δεν τελειώνουν εδώ. Περιμένω ότι τώρα ο κ. Κοτζιάς δεν θα αρνηθεί την ενημέρωση. Αν το κάνει θα υπάρχει προσπάθεια φίμωσης, συσκότισης και μεθόδευσης για να μην έρθει τίποτα σε γνώση της αξιωματικής αντιπολίτευσης», ανέφερε στη Βουλή ο Γ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε πως παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση είχε την ευκαιρία να μεταθέσει ή να ανακαλέσει τον Έλληνα πρέσβη στη Σαουδική Αραβία δεν το έπραξε.


κωνσταντινου και ελενης φβ

καρκινος του προστατη μεταστασεις

«Παραμένει εκεί που υποτίθεται έχει προνομιακές σχέσεις. Μήπως τα κάνετε όλα αυτά γιατί ο πρέσβης και ο πρόξενος ξέρουν την αλήθεια. Μήπως με ένα πρωτόγνωρο και αυταρχικό τρόπο τους έχει επιβληθεί σιωπητήριο;», είπε.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

Επίσημη εξουσιοδότηση από τη Φώφη Γεννηματά έχει και ο Ανδρέας Λοβέρδος που υπαινίχθηκε ότι ο υπουργός Εξωτερικών επιχειρεί να εμποδίσει να την πρόσβασή του στα συγκεκριμένα έγγραφα, διότι – όπως είπε - από τα έγγραφα που κατέθεσε τη Δευτέρα στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος, προκύπτει ο Νίκος Κοτζιάς γνώριζε πριν από την συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στις 27/2/2017 την εμπλοκή του Βασίλη Παπαδόπουλου.


Tα έγγραφα που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή:


Capture1


Capture2


Capture3


Capture4


Capture5


Capture6


Capture7


Capture8








https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html

χιλιομοδι τροχαιο

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html
μονογραμμα διδω σωτηριου
Στάση εργασίας στα λεωφορεία την Τρίτη - Τι θα γίνει με τα άλλα ΜΜΜ

Τη στάση εργασίας προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του σωματείου στο ΣΕΦ.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html

Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στα λεωφορεία της ΟΣΥ την ερχόμενη, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, από τις 11:00 έως τις 17:00. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 10:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα επέλθει έως τις 18:00. Τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς αναμένεται να κινηθούν κανονικά.


χιλιομοδι τροχαιο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



χιλιομοδι τροχαιο
λαζοπουλος λακης βιογραφια

ηθελα κατι να πω

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_35.html
δημήτρης φύσσας
ηθελα κατι να πω

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κύκλωμα υποχρέωνε τις γυναίκες να δέχονται κάθε ημέρα τουλάχιστον 40 πελάτες η κάθε μία, με αποτέλεσμα τα μέλη της συμμορίας να εισπράττουν καθημερινά 8.000 ευρώ.


Οι συνθήκες που ζούσαν οι γυναίκες ήταν συνθήκες αιχμαλωσίας και μάλιστα μία απ΄ αυτές έμεινε έγκυος και απέβαλε.


Τα μέλη του κυκλώματος υπόσχονταν στις νεαρές γυναίκες ότι θα τις έφερναν στην Αθήνα για να τους βρουν νόμιμη δουλειά και όταν εκείνες έπεφταν στην παγίδα, τις κρατούσαν φυλακισμένες σε διαμερίσματα στην πρωτεύουσα. Έβγαιναν μόνο με τη συνοδεία των φυλάκων τους για να πάνε στον οίκο ανοχής, όπου ήταν υποχρεωμένες να παραμένουν έως και 16 ώρες την ημέρα.


Το πιο ανατριχιαστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι το κύκλωμα είχε επιλέξει γυναίκες να κάνουν τους φύλακες.


Το κύκλωμα ξεσκεπάστηκε όταν δύο από τα θύματα κατάφεραν να δραπετεύσουν και να απευθυνθούν στις ελληνικές Αρχές. Συνολικά συνελήφθησαν 8 μέλη της οργάνωσης, ενώ εμπλέκονται ακόμη 8 άτομα, τα οποία είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται στο εξωτερικό.


Υπό έρευνα είναι ο ρόλος ενός γιατρού και ενός ντετέκτιβ, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα, μία από τις κοπέλες παρουσίασε ένα χαρτί στην επιτροπή ασύλου, όπου είχε υποβάλει αίτημα, ότι είναι έγκυος και άρα δεν μπορούσε να παραβρεθεί η ίδια στην επιτροπή, όπου θα εξεταζόταν το αίτημά της.



ηθελα κατι να πω
κραζεις τζαμπο
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html

καιρος στεφανινα θεσσαλονικης

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

Στις 17 Αυγούστου 2017, ένας νέος έριξε το ενοικιασμένο όχημα βαν που οδηγούσε πάνω στο πλήθος που βρισκόταν σε κεντρικό μπουλβάρ της πόλης, με αποτέλεσμα να σκοτώσει 14 ανθρώπους και να τραυματίσει εκατό στη χειρότερη επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί στην Ισπανία σε διάστημα μιας δεκαετίας. Ένας άλλος άνδρας σκοτώθηκε κατά τη διαφυγή του δράστη και μια γυναίκα σκοτώθηκε σε επίθεση που έγινε την επόμενη ημέρα στο θέρετρο Καμπρίλς.


Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας, η βασίλισσα Λετίθια και ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ ενώθηκαν με το πλήθος για την τελετή που πραγματοποιήθηκε σε κεντρική πλατεία. Στη διάρκεια της τελετής τραγούδησε μια χορωδία ενώ αναγνώσθηκαν επίσης ποιήματα σε διάφορες γλώσσες.


Οικογένειες των θυμάτων κατέθεσαν λουλούδια στην οδό Ράμπλας όπου είχε γίνει η επίθεση με το βαν.


καιρος στεφανινα θεσσαλονικης

Οι συγγενείς είχαν ζητήσει για την περίσταση να υπάρξει εκεχειρία στην πολιτική σύγκρουση που έχει προκύψει μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας τον περασμένο Δεκέμβριο, η οποία έκανε τη Μαδρίτη να θέσει υπό τον άμεσο έλεγχό της την επαρχία. Ωστόσο σημειώθηκαν εντάσεις.


Μια ομάδα που έκανε πορεία στη Ράμπλας με αντιισπανικά λάβαρα αντάλλαξε ύβρεις με μια ομάδα που κρατούσε την ισπανική σημαία και μερικοί από τα αντίπαλα στρατόπεδα αλληλοσπρώχθηκαν καθώς η αστυνομία προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα.




καιρος στεφανινα θεσσαλονικης
αρωματικα φυτα ναξου
διαδικτυακη παρεμβαση λογιστων
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

χριστινα παπαδακη ξεκολλα στιχοι

κινητο ανοιχτη ακροαση
χριστινα παπαδακη ξεκολλα στιχοι
χριστινα παπαδακη ξεκολλα στιχοι

Σχετικά με τις φήμες που μιλούν για συνεργασία είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε με τη ΝΔ, σημείωσε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του Ποταμιού αποφάσισε ότι πρέπει να προχωρήσουμε αυτόνομα. Κάποιοι θέλουν να μας σύρουν ντε και καλά δεξιά και κάποιοι άλλοι ντε και καλά αριστερά. Δεν θα μας σύρουν. Δεν θα γίνουμε ιπποκόμοι κανενός».


προβληματικη σχεση πατερα κορης

Όταν ρωτήθηκε για το tweet του Γρηγόρη Ψαριανού εναντίον του, είπε ότι δεν θα απαντήσει σε ένα tweet που έγινε στις 4 και μισή το πρωί, προσθέτοντας τη λαϊκή ρήση «της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει».


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_124.html

Για την «αγωνία» που ενδεχομένως έχουν βουλευτές του Ποταμιού για το κοινοβουλευτικό μέλλον τους, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε: «Προφανώς οι άνθρωποι έχουμε αδυναμίες και προφανώς κάποιοι σκέφτονται συνεχώς το μέλλον τους. Δεν είμαι από αυτούς. To πιό εύκολο και ξεκούραστο είναι να προσδένεται κανείς σε ένα μεγάλο καράβι αντί να θαλασσοδέρνεται και να προσπαθεί με μία μικρή βάρκα. Εμείς δεν θα το κάνουμε αυτό. Δεν θα εξαγοραστώ με μία κοινοβουλευτική έδρα δεξιά ή αριστερά, επειδή ο αγώνας με το Ποτάμι είναι δύσκολος. Άλλωστε, η εκτίμησή μου είναι ότι ο αγώνας θα είναι νικηφόρος».


Μιλώντας στα Parapolitika fm 90.1 ο κ. Θεοδωράκης επέμεινε πως το Ποτάμι μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση, καθώς δεν έχει κυβερνητικές ευθύνες, έχει ξεκάθαρες θέσεις και δεν πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος, όπως μεγάλο μέρος των πολιτικών. «Η χώρα έχει χώρο για ένα φιλελεύθερο, κεντρώο, προοδευτικό, λογικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα. Που δεν κάνει εκπτώσεις. Ούτε προς τα συμφέροντα, ούτε προς τις συντεχνίες. Γιατί το πρόβλημα της ελληνικής πολιτικής είναι ότι κάποιοι τραβούν τους πολιτικούς από τη μύτη και κάποιες συντεχνίες τους τραβούν από τα μανίκια» επισήμανε.


Σε ό, τι αφορά την περικοπή των συντάξεων και την εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι «το μεγάλο θέμα για τη χώρα δεν είναι να μαλώνουμε συνέχεια για το ύψος των συντάξεων, αλλά είναι να βρίσκουμε λύσεις για τα παιδιά μας, για την ανεργία, για την ανάπτυξη, καθότι εκεί θα βρεθούν τα λεφτά και για τις συντάξεις».


Σχετικά με την υπόθεση των Ρώσων διπλωματών, εξέφρασε την ενόχλησή του για τις πρόσφατες δηλώσεις Ρώσων αξιωματούχων, σημειώνοντας πως η φιλία των δύο λαών, της Ελλάδας και της Ρωσίας, είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό η Ρωσία να κάνει υποδείξεις στην Ελλάδα. «Τα δυτικά Βαλκάνια, η Αλβανία, τα Σκόπια, πρέπει να μπουν κάτω από την ευρωπαϊκή ομπρέλα» τόνισε, προσθέτοντας: «Και να μη βρεθούν στη σφαίρα επιρροής της Τουρκίας και της Ρωσίας».



https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html

ask fm δημιουργια λογαριασμου

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_69.html
ask fm δημιουργια λογαριασμου

Από τις απογευματινές ώρες, έχουν κοπάσει κάπως οι άνεμοι στον Κάλαμο, αλλά η πυρκαγιά εξακολουθεί να είναι μεγάλη και εκτός ελέγχου και στα τρία μέτωπα, προς Μικροχώρι, Βαρνάβα και Σέσι Γραμματικού, ενώ υπάρχουν παντού εστίες σε όλη την περιοχή που απλώθηκαν οι φλόγες από χτες το απόγευμα.


Το θετικό είναι ότι στο Μικροχώρι και στο Μετόχι, όπου είχε πέσει όλο το βάρος των επιχειρήσεων, για να μην περάσει η πυρκαγιά προς Καπανδρίτι, τελικά οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να την κρατήσουν, γεγονός που αφήνει ένα μικρό παράθυρο αισιοδοξίας για τις επόμενες ώρες, οι οποίες είναι καθοριστικές για την εξέλιξη, καθώς από αύριο προβλέπεται ενίσχυση των ανέμων.


Νωρίτερα είχε αναφερθεί αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στη δασική έκταση προς το Μικροχώρι και το Καπανδρίτι, σε μια περιοχή που σύμφωνα με τον κοινοτάρχη, Μιχάλη Ντάση, έχουν καεί πολλά σπίτια.


καραγιαννης παθολογος πατρα




ask fm δημιουργια λογαριασμου
συνταγες κριθαρακι με κιμα στο φουρνο
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

γυναικεια υποθεση blue sky

ιππεις στην αρχαια αθηνα
οι μεγαλυτερες αρχαιολογικες ανακαλυψεις

Η απόφαση πάρθηκε για να διευκολύνει τους αγρότες, των οποίων η παραγωγή επηρεάσθηκε από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας του Ιανουαρίου, με κύριο χαρακτηριστικό τον παγετό.


Δικαιούχοι του μέτρου διευκόλυνσης είναι οι αγρότες/κτηνοτρόφοι, που εξαιτίας των πρόσφατων έκτακτων καιρικών φαινομένων υπέστησαν μερική ή ολική καταστροφή του φυτικού ή ζωικού κεφαλαίου τους.


Οι προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούνται, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα, είναι:


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html

• Να είχαν ενήμερα δάνεια την 30.12.2016
• Να έχουν υποβάλει δήλωση ζημιάς στον ΕΛΓΑ
• Να έχουν δόση ή δόσεις δανείων που πρέπει να πληρωθούν εντός του α' εξαμήνου του 2017.


γυναικεια υποθεση blue sky

γυναικεια υποθεση blue sky


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

χρωματα αρμων πλακιδιων

ωνασειο φακελακι
Τι συζήτησαν Κοτζιάς-Ντιμιτρόφ στην Αχρίδα

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και ο Σκοπιανός ομόλογός του, Νικολά Ντιμιτρόφ, μετά τη συνάντηση που είχαν στην Αχρίδα, με αντικείμενο το ονοματολογικό.


«Με αυτή την πολύ ωραία θέα, είχαμε πολύ ειλικρινείς συζητήσεις. Μιλήσαμε για όλα τα ερωτήματα τα οποία εμπεριέχονται στο θέμα της ονομασίας», είπε ο κ. Ντιμιτρόφ που πήρε πρώτος το λόγο.


χρωματα αρμων πλακιδιων



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Για κάποια θέματα υπάρχει πρόοδος, για ένα μέρος υπάρχουν ακόμη διαφορές, συζητήσαμε για πρώτη φορά για το χρονικό πλαίσιο και για τα βήματα εφόσον προκύψει συμφωνία πώς αυτή θα ενσωματωθεί στις κοινωνίες, είπε, κι έκανε λόγο για μια συζήτηση με μεγάλη κατανόηση, προσθέτοντας ότι «βασικό μέλημά μας είναι να επιφέρουν την επίλυση που επιθυμούμε».


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html

Ο κ. Ντιμιτρόφ αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχαν οι ομάδες εργασίας που, βάσει και της προόδου στη Βιέννη πριν 10 μέρες σχεδόν, συμφώνησαν για τη μελλοντική συνεργασία σε διάφορους τομείς. Η όλη διαδικασία συνεχίζεται, είπε ακόμη ο υπουργός της πΓΔΜ και σημείωσε πως προσεχώς θα ενημερωθούν οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών για την πορεία των επαφών.

Από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, αφού σημείωσε πως κάθε φορά που συναντιόμαστε αποκτάμε, πέρα από τα θέματα που λύνουμε, και καλύτερη αλληλοκατανόηση, ενημέρωσε για τις προσεχείς συναντήσεις που θα έχει με τον ομόλογό του, με την πρώτη να έχει κανονιστεί για τις 3 και 4 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, και τη δεύτερη, στις 11 και 12 του ίδιου μήνα στην Αττική.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



χρωματα αρμων πλακιδιων
μιλκο διαφημιση 2015
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

καταπολεμήστε την κατάθλιψη

Φωτιά - Περιστέρι: Αποκλειστικές εικόνες του Newsbomb.gr από τον πύρινο εφιάλτη

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για μεγάλη φωτιά σε βιοτεχνικά στο Περιστέρι – Σοβαρές ζημιές σε όμορα σπίτια – Στη μάχη με τις φλόγες 30 πυροσβέστες με 8 οχήματα


Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική τα ξημερώματα της Τρίτης (05/06/2018) για μεγάλη φωτιά σε βιοτεχνία στο Περιστέρι.


αποικιακο σαλονι



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως έγινε γνωστό η φωτιά εκδηλώθηκε στις 05:15 σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη, όπου βρίσκεται επί της οδού Στυλιανού Γονατά 16.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από τις φλόγες έχουν υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές σε σπίτια που βρίσκονται δίπλα από τη φλεγόμενη επιχείρηση. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη ακούστηκαν εκρήξεις από το σημείο.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

συνταγη για σαλιγκαρια κρητης

Στο σημείο επιχειρούν 30 άνδρες της Πυροσβεστικής με οκτώ οχήματα.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες του Newsbomb.gr στη gallery


Φωτιά - Περιστέρι: Αποκλειστικές εικόνες του Newsbomb.gr από τον πύρινο εφιάλτη
01
Φωτιά - Περιστέρι: Αποκλειστικές εικόνες του Newsbomb.gr από τον πύρινο εφιάλτη






























καταπολεμήστε την κατάθλιψη
καταπολεμήστε την κατάθλιψη
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_80.html

タウリン 人

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html
タウリン 人

Αυτή την ώρα, η οδός Πανεπιστημίου είναι κλειστή από την αρχή της στη Β. Σοφίας.


タウリン 人

Αποτέλεσμα αυτού είναι να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στη Βασ. Σοφίας, στη Βασ. Όλγας και τη Βασ. Αμαλίας, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στα δύο ρεύματα της Καλλιρρόης, στην άνοδο της Βασ. Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Αλεξάνδρας και στην κάθοδο της Κηφισίας.


εισαγγελια λασιθιου τηλεφωνα

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, αυξημένη είναι η κίνηση και στα εξής σημεία:



  • Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη - έξοδος) - ΑΠΌ ΚΤΕΛ ΕΩΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

  • Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) - ΑΠΌ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΕΩΣ ΚΤΕΛ

  • Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη) - ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ





υπεκα δημοσια εργα

ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα

ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα
ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Ελληνοκύπριοι γύρω στις 19:00 χθες πέρασαν στη «νεκρή ζώνη» για να επισκεφτούν το πατρικό τους σπίτι, που βρίσκεται στα Στροβίλια, κοντά στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.


υποψηφιοι βουλευτες χρυσης αυγης εβρου

Όπως ανέφερε η σύζυγος του 47χρονου, λίγη ώρα αργότερα της τηλεφώνησε ο γιος της και την ενημέρωσε πως συνελήφθησαν από Τούρκους στρατιώτες και ότι τη Δευτέρα θα οδηγηθούν σε λεγόμενο δικαστήριο της Αμμοχώστου.


Μετά έγινε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό της Δερύνειας και ενημερώθηκαν, τόσο η κυπριακή κυβέρνηση όσο και τα Ηνωμένα Έθνη.


χιονγκ νου


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html

Monday, April 29, 2019

οι δεκα καλυτερεσ παραλιεσ τησ κρητησ

παγανιστικα εθιμα στον χριστιανισμο
οι δεκα καλυτερεσ παραλιεσ τησ κρητησ
οι δεκα καλυτερεσ παραλιεσ τησ κρητησ
Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της δολοφονίας του 22χρονου στο Καλοχώρι

Σε εννέα συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για το αιματηρό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 22χρονο στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html

Ανάμεσα τους βρίσκονται Έλληνες, ομογενείς και Αλβανοί.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όλα συνέβησαν, λίγο μετά τις 10.30 χθες (28/01) το βράδυ, όταν σημειώθηκε αιματηρή εμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών στην κεντρική πλατεία της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα στο thestival.gr



μυθικος βασιλιας της θρακης συμμαχος των τρωων
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_22.html

τραγουδιστες αθηνα 2016

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html
παμπος κολοκοτρωνης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΕ-ΥΤΕ) επισημαίνει σε ανακοίνωσή της: «Καταθέσαμε τη Διαιτητική Απόφαση στο υπουργείο Εργασίας και οι εργοδότες έχουν αναδρομική υποχρέωση να αναπροσαρμόσουν τους όρους αμοιβής και εργασίας των πολύπαθων εργαζομένων του πλέον απορυθμισμένου επισιτιστικού τομέα».


Σύμφωνα με την απόφαση του ΟΜΕΔ οι βασικοί μισθοί εκκινούν – οι ανώτεροι – από τα 940,76 ευρώ, στην κατηγορία αυτή εντάσσονται οι αρχιμάγειρες, έως τα 655,37 ευρώ, κατηγορία για τους βοηθούς.


Στην ίδια ανακοίνωση της ΠΟΕΕ-ΥΤΕ σημειώνεται πως οι ισχυρισμοί του Συνδέσμου Επωνύμων Οργανωμένων Αλυσίδων Εστίασης, «ότι δεν αποτελούν εργοδοτική οργάνωση» απορρίφθηκαν, «δεδομένου ότι η τριμελής Διαιτησία έκρινε, αλλά και αποδείξαμε με την επιχειρηματολογία μας ότι δεν μπορούν να παραιτηθούν από την ικανότητα σύναψης συλλογικής σύμβασης εργασίας (ΣΣΕ), όπως δεν μπορούν να παραιτηθούν από κανένα δικαίωμα προσωπικότητας, αφού όχι μόνο έχουν όλα τα χαρακτηριστικά μίας δευτεροβάθμιας εργοδοτικής οργάνωσης, αλλά συνιστούν ορισμό ως τέτοιας και μόνο από τη συμμετοχή τους στο ΣΕΤΕ, αλλά και τη δημόσια δράση τους, σκοπός της οποίας είναι η προάσπιση των συμφερόντων των εργοδοτών».


ικεα λαρισα τηλ


τραγουδιστες αθηνα 2016
τραγουδιστες αθηνα 2016
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

περικλης γιωργος χουλιαρας

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html
περικλης γιωργος χουλιαρας
περικλης γιωργος χουλιαρας

«Η απειλητική ρητορική των ΗΠΑ δεν θα ωφελήσει κανέναν», δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς έχουν δημιουργηθεί τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, αναφορικά με τον Αμερικανό πάστορα που φυλακίστηκε στην Τουρκία και τώρα τελεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, αντιμέτωπος με κατηγορίες περί τρομοκρατίας.


θεση ποσειδωνα

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα, ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θα κάνει συμβιβασμούς αναφορικά με την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και ότι είναι μη αποδεκτά τα σχόλια που φανερώνουν «νοοτροπία ευαγγελικών, σιωνιστών» στις ΗΠΑ.


Δήλωσε επίσης ότι ο υπουργός Εξωτερικών του, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θα έχει συνομιλίες με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάικλ Πομπέο στο περιθώριο της συνάντησης των χωρών ASEAN στη Σιγκαπούρη.


Πηγή: ΑΠΕ


φαρος αλεξανδρουπολη πληροφοριες


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_108.html

μιλω με τα ψηλα στιχοι

αγιος ταξιαρχης παιανια
κοινωνικο επιδομα 2016
μιλω με τα ψηλα στιχοι

Μόλις ο 20χρονος τενίστας πήρε τον τελευταίο πόντο, οι Έλληνες άρχισαν να πανηγυρίζουν γεμάτοι συγκίνηση και ευτυχία.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html

«Όλη η Μελβούρνη είναι μπλε» ήταν το σύνθημα που ακούστηκε από τον όχλο έξω από τη Rod Laver Arena, όπου γράφτηκε και η ιστορία.


μιλω με τα ψηλα στιχοι




What happened just outside Rod Laver Arena at Tsitsipas match point

Greeks kept chanting for the next 20 minutes pic.twitter.com/xOvVgvxvqp

— Diego Barbiani (@Diego_Barbiani) 20 Ιανουαρίου 2019


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

δημαρχειο βεροιας τηλεφωνα

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html
χρηστος μενιδιατης

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρών στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Λιντς στο «City Ground», όταν αντίκρισαν δύο οπαδούς των γηπεδούχων να τσακώνονται για το ποιος θα αποκτήσει την... πολυπόθητη τελευταία πίτα της καντίνας.


Οι δύο άνδρες, στο ημίχρονο του αγώνα, βρέθηκαν στην καντίνα διεκδικώντας... την τελευταία πίτα και αφού δεν μπόρεσαν με τα λόγια να λύσουν τις διαφορές τους κατέληξαν... να αρχίσουν τις μπουνιές. Για την ιστορία η ομάδα του Νότιγχαμ έχασε 0-2, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-1. Ίσως αυτός να ήταν και ο πραγματικός λόγος του εκνευρισμού.



https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_101.html

δημαρχειο βεροιας τηλεφωνα





δημαρχειο βεροιας τηλεφωνα
καταστηματα ανοιχτα χριστουγεννα

συμβεβλημενοι γιατροι εοπυυ ηρακλειο κρητης γυναικολογοι

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html

Ο ίδιος αξιωματούχος, που δήλωσε ικανοποιημένος για τα δημοσιονομικά στοιχεία της Ελλάδας, και αναφερόμενος στην επερχόμενη συνάντηση της Ευρωομάδας (Eurogroup) της 27ης Απριλίου στη Σόφια, είπε ότι οι υπουργοί Οικονομικών θα εξετάσουν όλες τις παραμέτρους για την επιτυχή έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα, με στόχο την επίτευξη μιας συνολικής συμφωνίας-πακέτο, τον Ιούνιο.


φυλλα εργασιων για την α δημοτικου

συμβεβλημενοι γιατροι εοπυυ ηρακλειο κρητης γυναικολογοι

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο της ευρωζώνης στο Eurogroup της 27ης Απρίλιου, οι εκπρόσωποι των θεσμών θα ενημερώσουν τους υπουργούς Οικονομικών για την πορεία της τέταρτης και τελευταίας αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος. Η τέταρτη αξιολόγηση, υπενθύμισε ο παράγοντας της ευρωζώνης, συνδέεται με 88 προαπαιτούμενα, τα περισσότερα εκ των οποίων αφορούν εφαρμογή παλαιότερων αποφάσεων. Ο ίδιος ανέφερε ότι η εφαρμογή των προαπαιτουμένων δεν έχει ακόμα προχωρήσει αρκετά, σημειώνοντας ότι εκκρεμούν οι μεταρρυθμίσεις στην αγορά ενέργειας και ιδιωτικοποιήσεις. «Φανταστείτε ότι χτίζουμε ένα σπίτι», προσέθεσε. «Τίποτα δεν μπορεί να συμφωνηθεί αν δεν έχουμε όλα τα υλικά - παραμέτρους». Τα υλικά αυτά είναι η ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης, η συνολική στρατηγική για την ανάπτυξη, τα μέτρα για το χρέος και η μεταμνημονιακή εποπτεία, πρόσθεσε.


συμβεβλημενοι γιατροι εοπυυ ηρακλειο κρητης γυναικολογοι

Εξάλλου, στο Eurogroup της Σόφιας ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος αναμένεται να παρουσιάσει στους ομολόγους του το τελικό σχέδιο της αναπτυξιακής στρατηγικής που θα ακολουθήσει η Ελλάδα μετά το πρόγραμμα. «Υπάρχει σαφής σύνδεση της αναπτυξιακής στρατηγικής με τη μεταμνημονιακή περίοδο», ανέφερε ο αξιωματούχος της ευρωζώνης. «Το ζητούμενο είναι μια ισχυρή οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα», συμπλήρωσε, σημειώνοντας πως η ευρωζώνη είχε δεχθεί σε γενικές γραμμές θετικά το προσχέδιο της στρατηγικής αυτής που είχε παρουσιάσει στο EuroWorking Group o αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.


Επιπλέον, στη Σόφια θα συζητηθεί η περίοδος μετά το πρόγραμμα, ανέφερε ο αξιωματούχος της ευρωζώνης για το «τι είδους εποπτεία θέλουμε». Θα συζητηθούν, επίσης, τα μέτρα για το χρέος και ο μηχανισμός που συνδέει την αποπληρωμή του χρέους με το ρυθμό ανάπτυξης, αλλά και η ενδεχόμενη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.


Σχετικά με τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, ο αξιωματούχος της ευρωζώνης επιφυλάχτηκε να απαντήσει, λέγοντας ότι προς το παρόν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαβουλεύσεις. Ερωτηθείς αν στη Σόφια είναι εφικτό να υπάρξει μια προκαταρκτική συμφωνία για όλα τα θέματα με τη σφραγίδα του ΔΝΤ, ο αξιωματούχος της ευρωζώνης απάντησε ότι «όλοι εργάζονται γι΄ αυτό», προσέθεσε όμως ότι τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο.


Ικανοποίηση για τα δημοσιονομικά στοιχεία της Ελλάδας


Τέλος, ο αξιωματούχος της ευρωζώνης δήλωσε ικανοποιημένος για τα δημοσιονομικά στοιχεία της Ελλάδας που ανακοίνωσε η Eurostat, λέγοντας ότι στο δημοσιονομικό τομέα τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι βάσει της συμφωνίας του Ιουνίου του 2017, αν το πρωτογενές πλεόνασμα είναι υψηλότερο του 3,5% του ΑΕΠ, τα μέτρα του 2019 και 2020 θα αντισταθμιστούν με θετικά μέτρα για την ανάπτυξη.



μεθη φυτο
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html

ενεργειακο πιστοποιητικο κοστος

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html
προσφορες γαλαξιας
ιδιωτικα σχολεια
ενεργειακο πιστοποιητικο κοστος

Πρόκειται για την δεύτερη αιματηρή επίθεση αυτού του είδους που σημειώνεται στην πόλη αυτή μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.


Οι τέσσερις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, διευκρίνισαν ο δήμος του Ισουλάν και οι ένοπλες δυνάμεις.


Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, όμως οι αρχές θεωρούν ότι πιθανότατα ήταν έργο των Μαχητών Ισλαμικής Ελευθερίας Μπανγκσαμόρο (Biff) που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος. "Ευθύνεται η Biff. Η οργάνωση αυτή δρα εδώ για να σπείρει το χάος" είπε χαρακτηριστικά στο Γαλλικό Πρακτορείο ο στρατηγός Σιριλίτο Σομπετζάνα.


ενεργειακο πιστοποιητικο κοστος

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο σημείο όπου είχε γίνει και η προηγούμενη βομβιστική επίθεση, στις 28 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι 30 κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 61 χρόνια από την ίδρυση της πόλης.



https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_125.html

τρυφωνας αναστασιαδης γιωτα κουφαλιδου

ευρωπη αεγα
Σάλος στη Θεσσαλονίκη: Το ένοχο μυστικό γυναίκας αποκαλύφθηκε! Δείτε τις εικόνες που την «έκαψαν»

Η αποκάλυψη του μυστικού έφερε μπελάδες σε έναν άνδρα και μία γυναίκα και έφερε στο φως μία μεγάλη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν στη Θεσσαλονίκη δύο άτομα, που ενέχονται σε υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.


νικολ γερακοπουλου



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 81 και 48 ετών (άνδρας – γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε κατάστημα που λειτουργούσε ο 81χρονος (ιδιοκτησίας της συζύγου του) στο κέντρο της πόλης, καθώς και στην κατοχή της 48χρονης, που εξερχόταν από αυτό:


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html
  • 13 νομίσματα που χρονολογούνται από τους κλασσικούς έως τους ελληνιστικούς χρόνους,
  • 11 νομίσματα που χρονολογούνται στους ρωμαϊκούς και υστερορωμαϊκούς χρόνους, τα οποία στο σύνολό τους, σύμφωνα με γνωμάτευση αρμόδιων αρχαιολόγων, εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του Νόμου «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς», καθώς και
  • 4 δακτυλιόλιθοι και 1 νόμισμα, που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.

Επιπλέον, έπειτα από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 4 φορητές εικόνες που χρονολογούνται στις αρχές του 19ου αιώνα,
  • 14 αρχαία νομίσματα και
  • 1 πήλινο ειδώλιο, τα οποία, επίσης εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του Νόμου «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμεί απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, που επικύρωσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση δέκα μηνών για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από τα ευρήματα των αστυνομικών

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο: Η ΕΜΥ προειδοποιεί για καταιγίδες και χαλάζι – Πού θα «χτυπήσουν» σε λίγες

Ανάσα για χιλιάδες εργαζόμενους: Ποιοι μπορούν να εργάζονται και να λαμβάνουν συγχρόνως και σύνταξη


Σάλος στη Θεσσαλονίκη: Το ένοχο μυστικό γυναίκας αποκαλύφθηκε! Δείτε τις εικόνες που την «έκαψαν»
01
Σάλος στη Θεσσαλονίκη: Το ένοχο μυστικό γυναίκας αποκαλύφθηκε! Δείτε τις εικόνες που την «έκαψαν»


















τρυφωνας αναστασιαδης γιωτα κουφαλιδου
τρυφωνας αναστασιαδης γιωτα κουφαλιδου
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html

θήκες iphone 6 apple

https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

Οι δεκαέξι--14 γυναίκες και δύο άνδρες--ισχυρίζονται ότι επί 15 χρόνια το θέρετρο για γιόγκα ενθάρρυνε τις σεξουαλικές επιθέσεις, τους βιασμούς και τον μισογυνισμό, κάνοντας «πλύση εγκεφάλου» σε εκατοντάδες μαθήτριες ώστε να πειστούν να κάνουν σεξ με τον γκουρού Σουάμι, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Ναρσίς Ταρκάου, για να ...αποκτήσουν φώτιση.


Οι περισσότερες από τις 14 γυναίκες προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, την Αμερική και τον Καναδά και μίλησαν στην εφημερίδα διατηρώντας την ανωνυμία τους. Τρεις από αυτές ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν από τον Ταρκάου ο οποίος τους υποσχόταν ότι θα «θεραπεύσει τα ψυχολογικά τους τραύματα». Οι υπόλοιπες τουρίστριες τον κατηγορούν ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά σε ιδιωτικές συνεδρίες στο γραφείο του.


Όταν 31 γυναίκες κατήγγειλαν δημόσια τον περασμένο Ιούλιο ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά στο Αγκάμα, το θέρετρο προσπάθησε αρχικά να καταπνίξει το σκάνδαλο, αλλά πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html

θήκες iphone 6 apple

Ο γκουρού Σουάμι εγκατέλειψε το νησί Κο Πανγκάν πριν από μερικές εβδομάδες και δεν βρίσκεται πια στην Ταϊλάνδη.


σλιπ για κηλη

προγραμμα διατηρησησ θεσεων εργασιασ οαεδ

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο γκουρού ξεκινούσε να κάνει απρεπείς χειρονομίες στις γυναίκες κατά τη διάρκεια των συνεδριών, θωπεύοντας σημεία του σώματός τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους και βάζοντας τα δάχτυλά του στα γεννητικά τους όργανα. Όταν εκείνες διαμαρτύρονταν, ο ίδιος επέμενε λέγοντας «εγώ ξέρω τι είναι καλό για σένα».


Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα δεν σταματούσε, και εξανάγκαζε τις γυναίκες να κάνουν σεξ μαζί του.


Πολλές καταγγέλλουσες, που συνέχιζαν να πηγαίνουν στο θέρετρο για χρόνια παρά τα όσα συνέβαιναν, εξηγούν την συμπεριφορά τους λέγοντας ότι ο γκουρού τις υπέβαλε σε ένα είδος πλύσης εγκεφάλου, πείθοντάς τις ότι αν σταματούσαν να έρχονται σ' εκείνον και μιλούσαν στις αρχές, θα τις ακολουθούσε «κακό κάρμα» σε όλη τους τη ζωή.


Από την ίδρυσή της το 2003, η Αγκάμα Γιόγκα έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη σχολή ταντρικής γιόγκα στον κόσμο, με χιλιάδες μαθητές ετησίως. Εκτός από τη βασική σχολή στην Ταϊλάνδη, διαθέτει παραρτήματα στην Ινδία, την Κολομβία και την Αυστρία, ενώ τα τρία τέταρτα των μαθητών της είναι γυναίκες.



θήκες iphone 6 apple

λιθινο θεογεφυρο

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html
τοποθετηση ελατηρια σε πιστονι
λιθινο θεογεφυρο

Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές, ενώ υπεραπέδωσαν οι μετοχές της Folli Follie και της Coca Cola HBC.


O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 683,57 μονάδες, σημειώνοντας μικρή πτώση 0,24%.


Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε σε εύρος διακύμανσης 5,45 μονάδων. Κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 686,23 μονάδες (+0,15%) και κατώτερη στις 680,78 μονάδες (-0,64%).


Σε εβδομαδιαία βάση, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε ήπια άνοδο σε ποσοστό 0,37%, από τις αρχές Απριλίου ενισχύεται σε ποσοστό 2,63%, ενώ, από τις αρχές του 2017, σημειώνει κέρδη σε ποσοστό 6,20%.


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 28,457 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν29.009.799 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε μικρή πτώση σε ποσοστό 0,16%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,84%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+3,05% στα 2,70 ευρώ), της Folli Follie (+2,99% στα 18,95 ευρώ), της Coca Cola HBC (+2,78% στα 25,16 ευρώ), της Τέρνα Ενεργειακή (+2,59% στα 3,17 ευρώ) και της (ΕΧΑΕ+1,65% στα 4,92 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Alpha Bank (-3,87% στα 1,74 ευρώ), της Πειραιώς (-3,43% στα 0,169 ευρώ), της Εθνικής (-2,68% στα 0,254 ευρώ) και της Eurobank (-2,63% στα 0,593 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες του Εμπορίου (+2,99%), των Τροφίμων (+2,77%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+1,43%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-3,27%) και της Τεχνολογίας (-0,54%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η Πειραιώς, διακινώντας 9.877.231 και 7.882.158 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Alpha Bank με 9,618 εκατ. ευρώ και η Folli Follie με 4,871 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν μετοχές, πτωτικά και παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Αφοί Κορδέλλου +25,19%, Logismos+19,64%, Alpha Αστικά Ακίνητα+18,90% και Βοιοτέρ+11,90%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Ιντερτέκ-29,98%, Ακρίτας-19,58%, Lavipharm-13,00% και Κρητών 'Αρτος-9,76%.



λιθινο θεογεφυρο
ζωγραφικη λεφτα

τσιμπουρια στουσ σκυλουσ

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html
τσιμπουρια στουσ σκυλουσ
τσιμπουρια στουσ σκυλουσ

Ο Κιμ, ο οποίος ηγείται επισήμως της βορειοκορεατικής διπλωματικής αντιπροσωπείας, συνάντησε τον Μουν στη διάρκεια δεξίωσης για τους ηγέτες που οργανώθηκε πριν από την τελετή, σύμφωνα με την ίδια πηγή.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_67.html

Ο νοτιοκορεάτης πρόεδρος και η σύζυγός του υποδέχθηκαν έναν-έναν τους καλεσμένους τους.


μυκονος διαμονη διαμερισματα

Οι εκπρόσωποι των δύο αντίπαλων κρατών, η διάθεση των οποίων φαινόταν χαλαρή, αντάλλαξαν χαμόγελα μαζί με τη χειραψία τους.


Η Κιμ Γιο Τζονγκ, η αδελφή του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν, η οποία συμμετέχει στην αντιπροσωπεία που έφθασε στην Πιονγκγιάνγκ, φάνηκε πως δεν ήταν παρούσα.


Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν θα ταξιδέψει στην Πιονγκτσάνγκ


Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ είναι ο πιο υψηλόβαθμος βορειοκορεάτης αξιωματούχος που έχει μεταβεί ποτέ στη Νότια Κορέα ενώ η Γιο Τζονγκ είναι το πρώτο μέλος της δυναστείας που κυβερνά τη Βόρεια Κορέα το οποίο πάτησε το έδαφος του μεγάλου αντιπάλου μετά το τέλος του πολέμου της Κορέας.



ποιητικες εκφρασεις

αιτησεις τζαμπο

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html
γονεις αδιαφοροι
Γιατί μετά το 2.700 δεν θα συμπέσει ποτέ ξανά Ορθόδοξο και Καθολικό Πάσχα

Το 2017 το Πάσχα των Ορθοδόξων και των Καθολικών συνέπεσαν, κάτι που θα ξανασυμβεί μετά από οκτώ χρόνια, το 2025.


Το 2019 και το 2020 θα υπάρχει πάλι διαφορά μιας εβδομάδας στο Πάσχα, αλλά το 2021 η «ψαλίδα» θα ανοίξει σχεδόν στον ένα μήνα. Μετά το επόμενο κοινό Πάσχα στις 20 Απριλίου του 2025, κοινός θα είναι ο εορτασμός ξανά τα έτη 2028, 2031, 2034, 2037, 2038, 2041 κ. α.


μαθηματικοι ζητουνται



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στον 21ο αιώνα τα όρια εορτασμού του Ορθόδοξου Πάσχα είναι από τις 4 Απριλίου το νωρίτερο έως τις 8 Μαϊου το αργότερο, ενώ τα όρια του Καθολικού Πάσχα από τις 22 Μαρτίου το νωρίτερο έως τις 25 Απριλίου το αργότερο. Αυτό σημαίνει ότι οι Καθολικοί δεν θα έχουν ποτέ Πάσχα τον Μάιο και οι Ορθόδοξοι ποτέ Πάσχα τον Μάρτιο.

Συνολικά, στα 100 χρόνια του 21ου αιώνα το Πάσχα θα είναι κοινό τα 31 έτη, αλλά κάθε επόμενο αιώνα αυτό θα συμβαίνει όλο και σπανιότερα. Μάλιστα, το τελευταίο κοινό Πάσχα υπολογίζεται ότι θα συμβεί το έτος 2698. Από εκεί και πέρα, Ορθόδοξοι και Καθολικοί δεν θα γιορτάσουν ξανά από κοινού την ανάσταση του Χριστού.

Γιατί όμως κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον θα πάψει να υπάρχει κοινό Πάσχα; Και γιατί σήμερα υπάρχει αυτή η απόκλιση ανάμεσα στο Ορθόδοξο και στο Καθολικό Πάσχα, η οποία μάλιστα δεν είναι σταθερή, αλλά εμφανίζει μεγάλες διακυμάνσεις, ακόμη και από χρονιά σε χρονιά; Γιατί η ημερομηνία του Πάσχα μετακινείται και πώς αυτό σχετίζεται με την αστρονομία;

Η εαρινή ισημερία συνδέθηκε με τον εορτασμό του Χριστιανικού Πάσχα και την Ανάσταση του Χριστού. Αυτό συνέβη, επειδή ο Χριστός αναστήθηκε την πρώτη μέρα μετά το Εβραϊκό Πάσχα.

Για να λυθούν αυτές οι διαφωνίες, η Α' Οικουμενική Σύνοδος το 325 μΧ αποφάσισε ότι το Πάσχα θα γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή μετά την πρώτη πανσέληνο της άνοιξης. Αν η πανσέληνος αυτή συμβεί Κυριακή, τότε θα γιορτάζεται την αμέσως επόμενη Κυριακή.

Όμως, το Ιουλιανό Ημερολόγιο είχε ένα μικρό σφάλμα, επειδή η διάρκεια του ηλιακού έτους στην πραγματικότητα είναι 365,242199 ημέρες.

Ο Πάπας Γρηγόριος ΙΓ' ανέθεσε στους αστρονόμους Χριστόφορο Κλάβιους και Λουίτζι Λίλιο να κάνουν μία ημερολογιακή μεταρρύθμιση. Η 5η Οκτωβρίου 1582 μετονομάστηκε σε 15η Οκτωβρίου, ώστε να διορθωθεί το λάθος που είχε συσσωρευτεί τους προηγούμενους 11 αιώνες και η εαρινή ισημερία να επιστρέψει στην 21η Μαρτίου, όπως είχε συμβεί κατά την Α' Οικουμενική Σύνοδο.

Το Νέο ή Γρηγοριανό Ημερολόγιο υιοθετήθηκε από τα καθολικά κράτη της Ευρώπης μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ από τα προτεσταντικά πολύ αργότερα. Λόγω ακόμη πιο έντονης αντίδρασης της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Γρηγοριανό Ημερολόγιο, το Ιουλιανό Ημερολόγιο παρέμεινε σε ισχύ σε όλα τα Ορθόδοξα κράτη έως τον 20ό αιώνα.



αιτησεις τζαμπο
αιτησεις τζαμπο
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html

jobs in canada oil and gas

ηφαιστεια της ευρωπης

Ο Αλεξέι Κριπούν, ο επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της Μόσχας, δήλωσε ότι τρεις από τους τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση και σύντομα θα λάβουν εξιτήριο, σύμφωνα με το RIA.


καλω βικιλεξικο

Το ταξί έπεσε πάνω σε ένα πλήθος πεζών κοντά στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας τραυματίζοντας επτά ανθρώπους, ανάμεσά τους και δύο Μεξικανοί, οι οποίοι βρίσκονταν στην πόλη για να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ.


Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, το οποίο επικαλέστηκε μια πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί, ο οδηγός του ταξί αποκοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι και κατά λάθος πάτησε γκάζι. Η αρχή Διαχείρισης της κυκλοφορίας της Μόσχας έκανε γνωστό ότι ο οδηγός του ταξί δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.



BREAKING: Video shows moment taxi hit and injured as many as 8 people in Moscow, Russia earlier today. Police say the driver lost control. pic.twitter.com/70EQ00MzQp

— Breaking News Global (@BreakingNAlerts) 16 Ιουνίου 2018


jobs in canada oil and gas
jobs in canada oil and gas
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html

επιστημονικα πεδια και μορια 2014

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) και θα χρηματοδοτεί παρεμβάσεις με μέγιστο ύψος προϋπολογισμού εργασιών τα 250 ευρώ /τμ και έως τα 25.000 ευρώ.


Τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος που αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως τις επόμενες ημέρες. Το ύψος της επιχορήγησης εξαρτάται από το εισόδημα του αιτούντος και κλιμακώνεται ως εξής:


επιστημονικα πεδια και μορια 2014


  • Ατομικό εισόδημα έως 10.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα έως 20.000 ευρώ, βασικό ποσοστό επιχορήγησης 60% και αύξηση της επιχορήγησης κατά 5% για κάθε προστατευόμενο μέλος με μέγιστο ποσοστό επιχορήγησης το 70%

  • Ατομικό εισόδημα 10.000-15.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα 20.000 - 25.000 ευρώ βασικό ποσοστό επιχορήγησης 50% και αύξηση της επιχορήγησης κατά 5% για κάθε προστατευόμενο μέλος με μέγιστο ποσοστό επιχορήγησης το 70%.

  • Ατομικό εισόδημα 15.000-20.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα 25.000-30.000 βασικό ποσοστό επιχορήγησης 40% και αύξηση της επιχορήγησης κατά 5% για κάθε προστατευόμενο μέλος με μέγιστο ποσοστό επιχορήγησης το 70%.

  • Ατομικό εισόδημα 20.000-25.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα 30.000-35.000 βασικό ποσοστό επιχορήγησης 35% και αύξηση της επιχορήγησης κατά 5% για κάθε προστατευόμενο μέλος με μέγιστο ποσοστό επιχορήγησης το 50%.

  • Ατομικό εισόδημα 25.000-30.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα 35.000-40.000 ευρώ βασικό ποσοστό επιχορήγησης 30% και αύξηση της επιχορήγησης κατά 5% για κάθε προστατευόμενο μέλος με μέγιστο ποσοστό επιχορήγησης το 50%.

  • Ατομικό εισόδημα 30.000-35.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα έως 40.000-45.000 ευρώ βασικό ποσοστό επιχορήγησης 20% και αύξηση της επιχορήγησης κατά 5% για κάθε προστατευόμενο μέλος με μέγιστο ποσοστό επιχορήγησης το 50%.


Η χρήση δανείου δεν είναι υποχρεωτική, σημειώνει το Αθηναϊκό πρακτορείο. Ωστόσο, στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί τη σύναψη δανείου αυτό θα είναι ανάλογο του προϋπολογισμού εργασιών και θα καλύπτει τη διαφορά μεταξύ επιχορήγησης και προϋπολογισμού και έως τα 25.000 ευρώ. Η διάρκεια του δανείου θα είναι 4-6 χρόνια χωρίς περίοδο χάριτος και προβλέπεται επιδότηση επιτοκίου 100%.


αποταμιευση νηπιαγωγειο κουμπαρας

Σε ότι αφορά το δανεισμό ο τελικός ωφελούμενος μπορεί να ζητήσει προκαταβολή σε ποσοστό 70% του αρχικού επιλέξιμου προϋπολογισμού παρεμβάσεων. Οι δόσεις του δανείου θα είναι μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές και το επιτόκιο σταθερό καθ' όλη τη διάρκεια του δανείου.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_13.html

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το δάνειο δεν θα απαιτούνται εξασφαλίσεις και το ΕΤΕΑΝ θα καταβάλλει τους τόκους στην τράπεζα μετά την καταβολή της αντίστοιχης δόσης κεφαλαίου από τον ωφελούμενο. Οι διαδικασίες του προγράμματος θα είναι απλοποιημένες και θα υλοποιούνται αποκλειστικά από το ΕΤΕΑΝ.


Τέλος οι εργασίες που χρηματοδοτούνται είναι οι εξής: Αντικατάσταση κουφωμάτων και συστημάτων σκίασης, τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτιρίου συμπεριλαμβανομένου του δώματος της, στέγης και της πιλοτής και αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης.


Τα ανώτατα όρια των επιλέξιμων δαπανών ανά ειδικότερη παρέμβαση θα καθοριστούν από τον οδηγό του προγράμματος.



επιστημονικα πεδια και μορια 2014
μουσάσι

πως βγαζω το λαδι απο τα ρουχα

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

Η νέα αυτή τάση, όμως, έχει δημιουργήσει πλήθος αντιδράσεων εντός της χώρας, ενώ κατακρίνεται από τους επιστήμονες καθώς θεωρείται άκρως επικίνδυνη για την υγεία.


Πολλοί είναι αυτοί στις ΗΠΑ, οι οποίοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το πόσιμο νερό της βρύσης για το «ωμό» νερό, βάζοντας την υγεία τους σε κίνδυνο.


πως βγαζω το λαδι απο τα ρουχα

Η Live Water, μια εταιρεία με έδρα τον Λος Άντζελες, εκμεταλλεύεται εμπορικά τη νέα τάση, πουλώντας «ωμό νερό» σε μπουκάλια του ενός λίτρου που κοστίζουν 27 δολάρια το ένα.





πως βγαζω το λαδι απο τα ρουχα
χορτα τσιμουλια
το κουρδιστο πορτοκαλι greek subs
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html

ερωτώ κλιση αρχαια

ερωτώ κλιση αρχαια

Η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας στο Αθηναϊκό για την αύξηση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση του υποκατώτατου, έκανε λόγο για πράξη δικαιοσύνης, «σήμερα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την ανάκτηση της εργασίας στη χώρα μας. Σήμερα ξεκινά μια νέα περίοδος για τους νέους εργαζόμενους αυτού του τόπου. Μία περίοδος με περισσότερα δικαιώματα, με περισσότερη αξιοπρέπεια. Με την αύξηση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, αποκαθιστούμε ένα μέρος από όσα στέρησαν οι πολιτικές λιτότητας από τους εργαζόμενους. Και αυτό είναι μία πράξη δικαιοσύνης. Η απόκριση στο χρέος μας».


Τα 24 επιδόματα που επηρεάζονται από την αύξηση του κατώτατου μισθού:


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_129.html

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_122.html


  • τακτικής επιδότησης ανεργίας,

  • επίσχεσης εργασίας,

  • μακροχρόνια ανέργων,

  • ειδικό εποχικό,

  • ειδικό βοήθημα μετά τη λήξη επιδότησης λόγω ανεργίας,

  • ειδικό βοήθημα μετά από τρίμηνη παραμονή στα μητρώα του ΟΑΕΔ,

  • ειδικό βοήθημα σε όσους εξέτισαν ποινή στερητική της ελευθερίας,

  • αφερεγγυότητας του εργοδότη,

  • διαθεσιμότητας,

  • παροχή προστασίας της μητρότητας,

  • μαθητείας,

  • ασκούμενων σπουδαστών ΤΕΙ,

  • πρακτική άσκηση φοιτητών σχολών τουριστικής εκπαίδευσης,

  • ειδική επιδότηση εκδοροσφαγέων,

  • ειδική συμπληρωματική παροχή ανεργίας φορτοεκφορτωτών,

  • επιδότηση λόγω ανεργίας των ξεναγών,

  • επιδότηση λόγω ανεργίας αδελφών νοσοκόμων,

  • επιδότηση λόγω ανεργίας δασεργατών,

  • επιδότηση λόγω ανεργίας ρητινοσυλλεκτών,

  • βοήθημα ανεργίας ασφαλισμένων τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ,

  • βοήθημα ανεργίας ασφαλισμένων τ. ΟΑΕΕ,

  • βοήθημα ανεργίας ασφαλισμένων τ. ΕΤΑΑ,

  • άδειας συμμετοχής σε εξετάσεις για σπουδαστές, φοιτητές, μαθητές που είναι εργαζόμενοι,

  • προγράμματα απασχόλησης.



σπλιτ προγραμμα


ερωτώ κλιση αρχαια
επισημες αργιες 2016 για ιδιωτικο τομεα

Sunday, April 28, 2019

rails omniauth-facebook

Ειδικότερα στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι:


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html

Συντήρηση νοείται κάθε εργασία από ειδικευμένο προσωπικό, η οποία έχει σκοπό να διατηρήσει ή να επαναφέρει τον εξοπλισμό της παιδικής χαράς στο επίπεδο λειτουργίας και ασφάλειας που είχε κατά την εγκατάστασή του.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_2.html

κοστος μιας κηδειας

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να βγαίνει εκτός λειτουργίας ο επικίνδυνος για την ασφάλεια των παιδιών, εξοπλισμός έως ότου επισκευαστεί και να αντικαθίσταται, όταν κρίνεται αδύνατη η επισκευή του.


Εάν αφαιρεθεί το φθαρμένο τμήμα του, θα πρέπει τα παραμένοντα τμήματα να εξακολουθούν να είναι λειτουργικά και ασφαλή, σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφαλείας των προτύπων, διαφορετικά θα τεθεί εκτός λειτουργίας το σύνολο του εξοπλισμού.


ζήτημα ζωής και θανάτου αγγλικα

rails omniauth-facebook

Εξάλλου, η Περιφέρεια ενημερώνει ότι σύμφωνα με τον ισχύοντα Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας της, ορίζεται ότι το Τμήμα Πεδίου Άρεως, που έχει υπό την ευθύνη του συγκεκριμένου χώρους πρασίνου στην Αθήνα, έχει αρμοδιότητες για:


- Την εκτέλεση έργων και εργασιών ανάπτυξης και συντήρησης του πρασίνου του Άλσους.


- Τη φύλαξη, καθαριότητα, φυτοπροστασία και μέριμνα για την ασφάλεια των επισκεπτών,


- Την εγκατάσταση, λειτουργία, συντήρηση και επισκευή ηλεκτρονικών συστημάτων, Η/Μ και εγκαταστάσεων φωτισμού καθώς και αυτόματου δικτύου ποτίσματος καθώς και υδραυλικών εγκαταστάσεων (αντλίες κ. λπ.), σιντριβανιών και υδάτινων διαδρομών.


- Τη λειτουργία της αποθήκης υλικών και εξοπλισμού του Άλσους.


- Τη συντήρηση παιδικών χαρών.


- Τη διαχείριση αθλητικών εγκαταστάσεων και πολιτιστικών χώρων.


- Την οργάνωση του συστήματος πυρασφάλειας του Άλσους, καθώς και την


- Την οργάνωση και λειτουργία των μικρών ζωολογικών κήπων.



rails omniauth-facebook

τοπ κοντινοι προορισμοι

κρίνοι της παναγίας
τοπ κοντινοι προορισμοι

Μεταξύ των νικητών ήταν ένας τυχερός παίκτης στα Ιωάννινα που κέρδισε 500.000 ευρώ στο παιχνίδι «Τύχη στα κόκκινα», καθώς και δύο τυχεροί παίκτες στο Αγρίνιο που κέρδισαν 250.000 ευρώ στο παιχνίδι «Ρόδι είναι και κερδίζει» και 200.000 ευρώ στο παιχνίδι «Χρυσές Λύρες».


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς. Από σήμερα κυκλοφορεί το νέο παιχνίδι «Γρήγορα 50άρικα!» (2 ευρώ), το οποίο προσφέρει δύο φορές καλύτερη πιθανότητα για κέρδη 50 ευρώ από όλα τα παιχνίδια ίδιας αξίας.


Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.



τοπ κοντινοι προορισμοι
αθλητικα παπουτσια με κυρτη σολα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

αποκρια σαχτουρησ διαγωνισμα

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html
στηθος και αντισυλληπτικα
αποκρια σαχτουρησ διαγωνισμα
αποκρια σαχτουρησ διαγωνισμα

Το ερώτημα που επανέρχεται, ειδικότερα τη συγκεκριμένη περίοδο, μετά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, είναι αν υπάρχει διέξοδος για τους νέους. Οι απόφοιτοι καλούνται να εξετάσουν προσεκτικά τις επιλογές που έχουν αλλά και να αποφασίσουν αν θα εργαστούν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Οι δρόμοι μετά το Λύκειο είναι πολλοί, το σίγουρο όμως είναι ότι το πρώτο βήμα που θα εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον είναι η κατανόηση των μηχανισμών της αγοράς εργασίας και της οικονομίας, ώστε να ακολουθήσουν οι κατάλληλες επιλογές, σχετικά με την κατεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που θα προτιμήσουν.


Είναι γεγονός πως, οι αλλαγές στην αγορά εργασίας είναι ραγδαίες και η αναζήτηση των επαγγελμάτων του μέλλοντος δεν τελειώνει ποτέ. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι κλάδοι όπως ο Τουρισμός, η Ναυτιλία, η Πληροφορική, η Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά, που εξακολουθούν να αποτελούν τους μεγάλους «εργοδότες» της χώρας μας και να προσφέρουν ευκαιρίες. Έτσι, βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των νέων που θεωρούν πως τα επαγγέλματα αυτά θα αντέξουν στο μέλλον, και θα τους προσφέρουν καλύτερες συνθήκες εργασίας, υψηλότερες απολαβές και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.


Ακόμη και σε κλάδους που έχουν πληγεί, υπάρχουν εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, όσον αφορά στον τομέα των Οικονομικών, οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί απορροφώνται σχεδόν αμέσως από την αγορά εργασίας. Οι διαρκείς νομοθετικές αλλαγές που αφορούν στο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα, καθιστούν τις γνώσεις τους απαραίτητες και φέρνουν το επάγγελμά τους στην κορυφή. Παράλληλα, ο κλάδος των Ορκωτών Ελεγκτών, παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς και αυτό διότι εξασφαλίζει ακόμη και στην εποχή μας υψηλά εισοδήματα.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_126.html

pic




βιολέττα κυτέα

καταρες μαυρης μαγειας

κελί από χρυσάφι
καταρες μαυρης μαγειας
καταρες μαυρης μαγειας

Απαντώντας στις ερωτήσεις τους αναφορικά με την πρόσβαση στις θεραπείες, ο υπουργός Υγείας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η χρηματοδότηση της φαρμακευτικής δαπάνης είναι τριμερής (κράτος, φαρμακοβιομηχανία και ασθενείς) και με τον τρόπο αυτό οι Έλληνες ασθενείς δεν στερούνται σήμερα καμιά καινοτόμο θεραπεία.


«Θέλουμε οι 70 νέες καινοτόμες δραστικές ουσίες που έχουν εγκριθεί από τον ΕΜΑ, να αξιολογηθούν επιστημονικά μέσω του ΗΤΑ και να αποζημιώνονται και στη χώρα μας. Δεν επιβεβαιώνεται κανένα σενάριο περί Grexit στα καινοτόμα φάρμακα. Ακόμα και για τα φάρμακα που βγήκαν εκτός θετικής λίστας, βρήκαμε ένα θεσμικό "μονοπάτι" για να αποζημιώνονται και αυτά κατ' εξαίρεση και να μην στερούνται οι ασθενείς τις πολύτιμες θεραπείες τους», δήλωσε ο Ανδρέας Ξανθός.


ελληνική κοινωνιολογική εταιρεία

Νωρίτερα στην ομιλία του ο υπουργός Υγείας είπε ότι στόχος του υπουργείου είναι η εξάλειψη των ανισοτήτων στην πρόσβαση στις θεραπείες, η αναβάθμιση του επιπέδου παρεχόμενης φροντίδας Υγείας με σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών και η λειτουργία του Συστήματος Υγείας με μηχανισμούς διαφάνειας και καλής αξιοποίησης των διαθέσιμων πόρων.


Στο πλαίσιο αυτό, προγραμματίζεται άμεσα όπως τόνισε, η προσαύξηση 92,5 εκατ. ευρώ στους κλειστούς προϋπολογισμούς, εκ των οποίων 45 εκατ. ευρώ για την επιπλέον νοσοκομειακή δαπάνη, 40 εκατ. ευρώ για την οδοντιατρική φροντίδα των παιδιών από τον ΕΟΠΥΥ, καθώς και 7,5 εκατ. ευρώ για να ενισχυθεί η ειδική αγωγή.


Η καθολική κάλυψη ήταν μία μεγάλη τομή που πραγματοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, συμπλήρωσε ο Α. Ξανθός και ανέφερε: «Αυτή τη γραμμή της καθολικής κάλυψης οφείλουμε να την υπηρετήσουμε με πληρότητα και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα». Επίσης τόνισε πως η Πολιτεία οφείλει να κινηθεί προς τη σταδιακή ελάφρυνση της οικονομικής επιβάρυνσης των ασθενών και εξήγησε ότι προς την κατεύθυνση αυτή έχουν ήδη γίνει θετικά βήματα, όπως: Κονδύλι 40 εκατ. ευρώ που αφορά την μειωμένη συμμετοχή στο φάρμακο (10%) των ασθενών χρόνια νοσήματα, όταν θεραπεύονται με γενόσημα φάρμακα. Έτσι εκτός από την μείωση της επιβάρυνσης στο ασθενή, θα υπάρχει και μεγαλύτερη διείσδυση των γενοσήμων. Επίσης, μείωση κατά 20 εκατ. ευρώ της επιβάρυνσης των πολιτών, μέσα από την κατάργηση της πληρωμής ενός ευρώ ανά συνταγή, μέσω της δυνατότητας συνταγογράφησης περισσοτέρων φαρμάκων ανά συνταγή (η ρύθμιση αυτή έχει τεθεί σε εφαρμογή από 15 Οκτωβρίου 2018).


Επιπλέον, είπε ότι η Πολιτεία βρίσκεται ήδη σε ειλικρινή διάλογο με τη Φαρμακοβιομηχανία, προκειμένου να σχεδιαστεί ένα νέο μίγμα πολιτικής φαρμάκου που θα δίνει έμφαση στη βιωσιμότητα του συστήματος Υγείας.


Όπως τόνισε, το υπουργείο βρίσκεται στη τελική φάση αυτού του διαλόγου με όλους τους θεσμικούς εταίρους της Υγείας, αναγνωρίζοντας ωστόσο, ότι λείπει η εκπροσώπηση των συλλόγων ασθενών.


Ακόμη, επεσήμανε ότι έχει δημιουργηθεί για πρώτη φορά ειδική Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη χάραξη μακροπρόθεσμης εθνικής στρατηγικής για το φάρμακο, στην οποία οι ασθενείς ήδη καταθέτουν τις προτάσεις τους για τη διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου για την Υγεία στην Ελλάδα.



https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_21.html

αγια αικατερινη ιλιον ιδρυμα μητερα

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html
νικος κρητικος παρος
αγια αικατερινη ιλιον ιδρυμα μητερα

Οι δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, είχαν ήδη προκαλέσει κύμα δυσαρέσκειας στις τάξεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας. Το ρεπορτάζ έλεγε ότι ήταν θέμα χρόνου η ανακοίνωση του «διαζυγίου» των δύο πλευρών. Παράλληλα υπήρχε και δυσαρέσκεια για την εικόνα της ομάδας στα εντός Ελλάδας παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό να κάνει τρεις συνεχόμενες ήττες χωρίς να βάλει μάλιστα ένα γκολ.


Η ανάρτηση του Τσόρι Ντομίνγκεζ απλά επιβεβαίωσε το κλίμα και πριν από λίγο ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας με τον Πορτογάλο τεχνικό.



ΠΑΕ Ολυμπιακός – Ανακοίνωση: https://t.co/2PZrRMa4Xt #olympiacos pic.twitter.com/lSiBvIJUCa


ειναι δυνατη η διαφυλαξη της πιστης χωρις γνωση της
— Olympiacos FC (@olympiacos_org) March 6, 2017


αγια αικατερινη ιλιον ιδρυμα μητερα
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html

πες μου βρε τρελη στιχοι

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει υποβάλει επίσημο αίτημα στην κυβέρνηση της Δανίας να σταματήσει την πώληση του τυριού αυτού σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ενιαίας Αγοράς, όπως μετέδωσε σήμερα το Euronews επικαλούμενο τον δανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Altinget.


πως να κανω λακακια στη μεση

Σημειώνεται πως η φέτα είναι επίσημα καταχωρισμένη από την ΕΕ ως ελληνικό προϊόν.


«Η καταχωρισμένη, προστατευόμενη ονομασία προέλευσης 'φέτα' χρησιμοποιείται παρανόμως στη Δανία, όπου ορισμένες εταιρείες, οι οποίες παράγουν ή εισάγουν λευκό τυρί, το εξάγουν σε τρίτες χώρες χαρακτηρίζοντάς το παραπλανητικά 'φέτα'», αναφέρει η Κομισιόν σε δήλωσή της.


πιεστικος στα αγγλικα


πες μου βρε τρελη στιχοι
πες μου βρε τρελη στιχοι
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_145.html

παρα 5 καλλιστεια

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_101.html
πως μπορω να ανοιξω μια καρυδα

Ο «Λεντουμαχάντι μαφούμπε», όπως ονομάσθηκε (σημαίνει «μια γιγάντια βροντή την αυγή» στη γλώσσα Σεσότο της χώρας) είναι ο μεγαλύτερος που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα στον αφρικανικό Νότο.


Επρόκειτο για ένα τετράποδο φυτοφάγο δεινόσαυρο, με μακρύ λαιμό, μακριά ουρά, μικρό κεφάλι, βάρος περίπου 12 τόνων, μήκος 15 μέτρων και ύψος τεσσάρων μέτρων, ο οποίος έζησε πριν σχεδόν 200 εκατομμύρια χρόνια. Εκείνη την εποχή, την πρώιμη Ιουρασική, ήταν πιθανότατα το μεγαλύτερο ζώο της ξηράς στη Γη.


παρα 5 καλλιστεια

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή παλαιοντολογίας Jonah Choiniere του Πανεπιστημίου του Witwatersrand του Γιοχάνεσμπουργκ, έκαναν την παρουσίαση του "Ledumahadi mafube" στο περιοδικό βιολογίας "Current Biology".





παρα 5 καλλιστεια
φραουλες με ξυδι
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html

κινουμενα σχεδια της δεκαετιας του 90

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_29.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html

Οι ντόπιοι στο Κουανγκσί, κυρίως εκείνοι των εθνοτικών μειονοτήτων, αγαπούν τα λαϊκά τραγούδια και τα χειροτεχνήματα, ενώ το πολιτιστικό τους σύμβολο είναι οι πολύχρωμες κεντητές μεταξωτές μπάλες οι οποίες υπάρχουν σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Κίνας.


κινουμενα σχεδια της δεκαετιας του 90

Η Τσιοτσόυτσιε είναι μια μικρή συνοριακή πόλη στο Κουανγκσί, γνωστή και ως «πατρίδα της μεταξωτής μπάλας». Σχεδόν κάθε σπίτι ασχολείται με την κατασκευή αυτής της μπάλας, ενώ η πόλη παράγει πάνω από 300.000 κομμάτια ετησίως. Είναι σύνηθες φαινόμενο να βλέπεις τις γυναίκες της πόλης να κάθονται έξω από τα σπίτια τους ντυμένες με τις παραδοσιακές τους φορεσιές, να κεντούν προσεκτικά και να πουλάνε τις μπάλες στους τουρίστες.


Η 40χρονη Λι Λι είναι μία από τις εκείνες που φτιάχνουν μεταξωτές μπάλες στην περιοχή. Έμαθε την τέχνη από την πεθερά της και αυτή στη συνέχεια δίδαξε τις τρεις κόρες της, έχει μάλιστα και ένα μαγαζί όπου πουλάει τις πολύχρωμες φωτεινές μπάλες της.


σχεσεις απο chat

«Μία μεταξωτή μπάλα, λέει η Λι, θέλει περίπου 15 μέρες να φτιαχτεί. Στο χέρι πάντα, ποτέ στη μηχανή». Μπορείς άλλωστε να το διαπιστώσεις βλέποντας τα δάχτυλα της γεμάτα επιδέσμους καθώς συχνά κόβεται από τη λεπτεπίλεπτη, σκληρή αυτή διαδικασία. Η προέλευση αυτού του εθίμου πάει πολύ πίσω στον χρόνο, σχεδόν 2.000 χρόνια πριν. Στην αρχή όμως δεν προοριζόταν για τους ερωτευμένους. Ακριβώς το αντίθετο. Κατασκευάζονταν από χαλκό και χρησίμευαν σαν όπλο εν καιρώ πολέμου. Πολύ αργότερα μόνο άρχισαν να τις φτιάχνουν με πολύχρωμο μετάξι, γεμίζοντάς τες ακόμα και με ρύζι και σιτηρά.


κινουμενα σχεδια της δεκαετιας του 90

Συνήθως είχαν 12 «πέταλα» ή μεταξωτές σακούλες σε σχήμα κώνου οι οποίες παλαιότερα ήταν γεμισμένες με κόκκινα φασόλια ή σπόρους. Αργότερα άρχισαν να κεντάνε πουλιά ή λουλούδια ως ένδειξη καλής τύχης. Συμβόλιζαν τη διπλή συγκομιδή αλλά και την αγάπη. Σήμερα τις γεμίζουν με πριονίδι, καθιστώντας τες πιο ελαφριές για τη μεταφορά. Κάποιοι δε τις γεμίζουν ακόμα και με αρωματικά φαρμακευτικά βότανα, διπλασιάζοντας έτσι την αξία τους. Η μεταξωτή μπάλα δεν είναι μόνο ένα σύμβολο πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά ένα κλειδί επίσης για την αύξηση του πλούτου.


Για άλλους πάλι, συμβολίζουν ένα βαθύ συναίσθημα. Η πιο οικονομική κοστίζει 15 γιουάν, ενώ οι πιο πολυτελείς φθάνουν και τα 200 γιουάν. Οι περισσότερες παραγγελίες της Λι είναι κυρίως από ηλεκτρονικά καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα. Σε περίοδο αιχμής μπορεί να βγάλει επιπλέον 3.000 γιουάν ετησίως. Η 73χρονη Χουάνγκ Σιαοτσίν είναι η καλύτερη κεντίστρα στην πόλη. Έφηβη έμαθε να κεντά και θυμάται το παλιό έθιμο «Πετώντας τη Μεταξωτή Μπάλα».



καθρεπτης ξυλινος κονσολα

φρουριο τρικαλων παραστασεις

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html
ορια γνωστων συναρτησεων

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, επικαλούμενο πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας, μετέδωσε ότι η τουρκική MIT και η σουδανική NISS σε κοινή τους επιχείρηση συνέλαβαν τον Μεμντούχ Τσικμάζ στο Σουδάν και, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, τον οδήγησαν στην Τουρκία.


φρουριο τρικαλων παραστασεις

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αποκαλούν τον Τσικμάζ "χρηματοκιβώτιο" του Γκιουλέν. Πιστεύεται ότι μετέφερε εκατομμύρια δολάρια στο δίκτυο του Γκιουλέν από το Σουδάν όπου είχε εγκατασταθεί από τον Ιανουάριο του 2016, πρόσθεσε το πρακτορείο.


φρουριο τρικαλων παραστασεις

Σουδανοί αξιωματούχοι δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής την υπόθεση.


Ο Γκιουλέν κατηγορείται από την Τουρκία ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016 εναντίον του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο ο ίδιος αρνείται κάθε ανάμιξή του.


διαιτητικη χορτοσουπα


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html

συνταγη για ελιες σταφιδατες

συνταγη για ελιες σταφιδατες

Έτσι, πέραν των Κυριακών 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου 2018, κατά τις οποίες με βάση την ισχύουσα νομοθεσία (Ν.4177/2013 αρ. 16 παρ. 1β & Ν.4314/2014 αρ. 108 παρ. 1) επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, με προτεινόμενο ωράριο 11:00 έως 18:00, το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς, έχει ως εξής:


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html


  • ΠΕΜΠΤΗ 13/12/2018: 09:00-21:00

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/12/2018: 09:00-21:00

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 15/12/2018: 09:00-18:00

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 16/12/2018: 11:00-18:00

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 17/12/2018: 09:00-21:00

  • ΤΡΙΤΗ 18/12/2018: 09:00-21:00

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12/2018: 09:00-21:00

  • ΠΕΜΠΤΗ 20/12/2018: 09:00-21:00

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12/2018: 09:00-21:00

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12/2018: 09:00-18:00

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12/2018: 11:00-18:00

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 24/12/2018: 09:00-18:00 (Παραμονή Χριστουγέννων)

  • ΤΡΙΤΗ 25/12/2018: Κλειστά

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12/2018: Κλειστά

  • ΠΕΜΠΤΗ 27/12/2018: 09:00-21:00

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/12/2018: 09:00-21:00

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12/2018: 09:00-18:00

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 30/12/2018 11:00-18:00

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 31/12/2018: 09:00-17:00 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς)

  • ΤΡΙΤΗ 1/1/2019: Κλειστά

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 2/1/2019: Κλειστά


Από την Πέμπτη 03 Ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους Λεκανοπεδίου Αττικής.



συνταγη για ελιες σταφιδατες
research on cancer diet
bar μεζε
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html

tools of monetary policy graphic organizer

tools of monetary policy graphic organizer

Ακόμα και ο φάκελος που τελικά παρέλαβε χθες ο οικονομικός εισαγγελέας από την Επιτροπή, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν περιέχει καμία αξιολόγηση ή περιγραφή των αδικημάτων τα οποία θα πρέπει να διερευνηθούν ώστε να διευκολυνθεί το έργο της Οικονομικής Εισαγγελίας στην τυποποίηση των ενδεχόμενων ποινικών αδικημάτων, παρά μόνο τις διοικητικές αποφάσεις κύρωσης προστίμων.


Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε αντίθεση με την αρχική στάση της Επιτροπής, η οποία στις αρχές Ιουνίου είχε υποβάλει μηνυτήρια αναφορά για μη παροχή στοιχείων εκ μέρους της Folli Follie, κάτι το οποίο δεν κάνει σήμερα που ο οικονομικός εισαγγελέας διερευνά την ύπαρξη ενδεχόμενων κακουργηματικών πράξεων.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_148.html

Ερωτήματα προκαλεί παράλληλα το γεγονός ότι ενώ τα μέλη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έχουν κληθεί ως μάρτυρες από τον οικονομικό εισαγγελέα, αντί εξαρχής να στείλουν τις αποφάσεις τους σε αυτόν, επέλεξαν να στείλουν τον φάκελο πρώτα προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών.


Σε κάθε περίπτωση, ο οικονομικός εισαγγελέας προχωρεί τις διαδικασίες και θα μελετήσει το υλικό που έχει στα χέρια του, ενώ θα αναζητήσει κάθε αναγκαίο στοιχείο ώστε να κρίνει κατ’ αρχάς αν θα καλέσει ως υπόπτους τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της FF, στα οποία έχουν επιβληθεί πρόστιμα για χειραγώγηση. Σε δεύτερο χρόνο δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναζητήσει τυχόν ευθύνες και για καθυστερημένη αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρείας.


μεταμέλεια μισθωτή

tools of monetary policy graphic organizer

Η εταιρεία Folli Follie έχει προσφύγει στο Πρωτοδικείο αιτούμενη την υπαγωγή της στον πτωχευτικό κώδικα, αίτηση η οποία θα εκδικαστεί στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη βρίσκεται σε καθεστώς προσωρινής προστασίας από τους πιστωτές της μέχρι να εκδικαστεί το αίτημα προστασίας.



η λινα σακκα στο πρωινο
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html

τόμισλαβ ντόκιτς

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html
αχλαδια στο τηγανι
λουτρινα ζωακια τιμεσ
τόμισλαβ ντόκιτς

Μία καφετέρια στην πόλη Γιοντζού της Νότιας Κορέας, επηρεασμένη από τις εξελίξεις, αποφάσισε να σερβίρει στους πελάτες της καφέδες με την εικόνα του Κιμ… αποτυπωμένη σε αφρόγαλα.


Οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να τραβήξουν τη δική τους φωτογραφία και το πρόσωπό τους να αποτυπωθεί δίπλα σε αυτό του Κιμ και του Μουν.


«Παρακολούθησα τη διακορεατική σύνοδο κορυφής και εντυπωσιάστηκα πολύ», δήλωσε ο ιδιοκτήτης Κιμ Γιονγκ-ιλ, ο οποίος τυχαίνει να έχει το ίδιο όνομα με τον πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν. «Το καφέ μου ονομάζεται 'In & Out' (Μέσα και Έξω) και δημιούργησα (τον καφέ) προσευχόμενος για ειρήνη, με την ελπίδα ότι θα μπορούμε να κινούμαστε ‘μέσα και έξω’ από τη Νότια και τη Βόρεια Κορέα».


Λίγες είναι πάντως οι εταιρίες που είναι διατεθειμένες να διακινδυνεύσουν να χρησιμοποιήσουν την εικόνα του Κιμ, αλλά μετά την σύνοδο του Απριλίου, οπότε ο Κιμ εμφανίστηκε ως ένας φιλικός, νεαρός άνδρας, οι περισσότεροι Νοτιοκορεάτες φάνηκαν να αλλάζουν άποψη για τον ηγέτη που έχει απειλήσει να καταστρέψει τη Σεούλ.




τόμισλαβ ντόκιτς
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html

jw.org διαδυκτιακή βιβλιοθήκη

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html
στεφανα καραφες τιμες
jw.org διαδυκτιακή βιβλιοθήκη

Η οικογένεια Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου δήλωσή της για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής.


Η δήλωσή της έχει ως εξής:


«Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού.


Οικογένεια Απόστολου Βακάκη»



jw.org διαδυκτιακή βιβλιοθήκη
ραδιο αρβυλα επισκεψη μερκελ

Saturday, April 27, 2019

γιατροι σερρες

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_76.html
επαλήθευση αποδόσεων
γιατι ανοιγει η μυτη μου
γιατροι σερρες

«Είμαστε υπερήφανοι για σένα», τονίζει ο κ. Παυλόπουλος.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση της βράβευσης του Κωνσταντίνου Δασκαλάκη έγινε στη διάρκεια του συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Μαθηματικών στο Ρίο της Βραζιλίας.


γιατροι σερρες

Το βραβείο αυτό, το οποίο καθιερώθηκε το 1981 προς τιμή του Φινλανδού μαθηματικού Ρολφ Νεβανλίνα και συνοδεύεται από το ποσό των 10.000 ευρώ, απονέμεται κάθε τέσσερα χρόνια σε επιστήμονα έως 40 ετών, ο οποίος έχει σημαντική συμβολή στα μαθηματικά της επιστήμης των υπολογιστών.


Ο Δασκαλάκης είναι απόφοιτος του ΕΜΠ και πήρε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Μπέρκλεϊ. Το βραβείο "Rolf Nevanlinna" είναι η κορυφαία διεθνής διάκρισή του μέχρι σήμερα και του ανοίγει το δρόμο για να συμμετάσχει πλέον στο «Φόρουμ της Χαϊδελβέργης», όπου κάθε χρόνο παίρνουν μέρος οι κάτοχοι των κορυφαίων μαθηματικών βραβείων (Fields, Abel, Turing και Nevanlinna).


παιχνιδι σκειτ μπορντ

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_108.html
στιχοι πατριδα μ αραευω σε
σκοτωσε την γιαγια του
παιχνιδι σκειτ μπορντ

Συγκεκριμένα, την εισαγωγή ενός παράλληλου νομίσματος εξέταζε το 2015 το υπουργείο Οικονομικών, όπως αποκάλυψε ο Γλεν Κιμ, σύμβουλος του τότε υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και του νυν, Ευκλείδη Τσακαλώτου.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Καθημερινή”, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κιμ σε συνέδριο του Κινήματος 5 Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο, το νόμισμα θα είχε τη μορφή «κουπονιού», θα δινόταν αρχικά στους δημόσιους υπαλλήλους, θα αντιστοιχούσε στο 10% του μισθού τους και θα χρησιμοποιείτο για την πληρωμή των φόρων.


Το σύστημα, αν πετύχαινε, θα επεκτεινόταν για πληρωμές και σε άλλους τομείς. Ο κορεατικής καταγωγής Γκλεν Κιμ, που παραμένει ακόμα και σήμερα ένας από τους βασικούς συμβούλους του Ευκλείδη Τσακαλώτου, αναφέρεται λεπτομερώς στην προετοιμασία του σχεδίου του «δημοσιονομικού νομίσματος», όπως το ονομάζει, το οποίο «αν υπήρχε περισσότερος χρόνος, θα μπορούσε να είχε εφαρμοστεί», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.


παιχνιδι σκειτ μπορντ

Παρεμβάσεις βουλευτών



Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Β΄Αθήνας Χάρης Θεοχάρης με επιστολή που απεύθυνε στον πρόεδρο της Βουλής ζήτησε να κληθεί ο Γκλεν Κιμ, σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών στην Αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ώστε να ενημερωθεί το Σώμα για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν σχετικά με την ακριβή λειτουργία του σχεδίου για το παράλληλο νόμισμα. Η επιστολή έχει ως εξής:


»Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κο Νικόλαο Βούτση


Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,


»Τα στάδια εφαρμογής του σχεδίου για την εισαγωγή παράλληλου νομίσματος στην Ελλάδα το 2015 παρουσίασε ο Κορεατικής καταγωγής σύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών σε ημερίδα που οργανώθηκε στις 3 Ιουλίου 2017 από το κίνημα Πέντε Αστέρων (MoVimento Cinque Stelle) στο ιταλικό κοινοβούλιο.


»Επειδή για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν δημόσια με τον πιο επίσημο τρόπο από Ανώτερο Σύμβουλο του Ελληνικού Υπουργείου Οικονομικών λεπτομέρειες για την υλοποίηση του σχεδίου και με επιβεβαίωση ότι εάν υπήρχε περισσότερος πολιτικά χρόνος θα μπορούσε να είχε εφαρμοστεί,
Επειδή οι Έλληνες πολίτες και οι βουλευτές πρέπει να ενημερωθούν επίσημα ώστε να αποκλειστεί η πιθανότητα να γίνουν βορά σκόπιμης παραπληροφόρησης,


»Παρακαλώ για τις ενέργειές σας προκειμένου να κληθεί ο σύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών κ. Γκλεν Κιμ από την Αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ώστε να ενημερωθεί το Σώμα για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν σχετικά με την ακριβή λειτουργία του Σχεδίου για το Παράλληλο Νόμισμα».


Οι αποκαλύψεις αυτές προκάλεσαν την άμεση αντίδραση και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter προαναγγέλλει ότι θα φέρει με επιστολή του, το θέμα στη Βουλή.


«Μετά δηλώσεις του κ. Γκλεν Κιμ, Συμβούλου του Γιάνη Βαρουφάκη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου για το διπλό νόμισμα, θα αποστείλω επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, για ακρόαση στη Βουλή.




Μετά δηλώσεις του κΓκλεν Κιμ, Συμβ του κΒαρουφάκη&του κΤσακαλώτου για το διπλό νόμισμα, θ αποστείλω επιστολή στον ΠτΒ για ακρόαση στη Βουλή

— ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔ (@Odysseas_) 5 Ιουλίου 2017

οι τονοι στα αρχαια ελληνικα

ζωη της αλλης επεισοδιο 126
οι τονοι στα αρχαια ελληνικα

Κατά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου δικάζεται τις τελευταίες μέρες η υπόθεση, υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο, αποδίδοντας το θάνατο της γυναίκας σε ατύχημα, κατά τη διάρκεια θεραπείας αφαίρεσης κιρσών. Ο ίδιος, απέδωσε την απόφασή του να χορηγήσει στην 36χρονη αναισθητικά φάρμακα στο γεγονός ότι το είχε ζητήσει εκείνη, «επειδή είχε φόβους». «Ήμουν απολύτως βέβαιος ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Προφανώς υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου» είπε, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξηγώντας ότι ανάλογες επεμβάσεις είχε κάνει και στο παρελθόν.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html

«Όταν διαπίστωσα ότι είναι σε ανακοπή πανικοβλήθηκα. Ενστικτωδώς έκανα Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση. Επί 15 λεπτά προσπαθούσα μάταια να την επαναφέρω. Βγήκα πανικόβλητος στο διάδρομο να βρω κάποιον να με βοηθήσει. Βρήκα ένα καρότσι να την μεταφέρω, είτε στην Καρδιολογική Κλινική, είτε στα Επείγοντα Περιστατικά για βοήθεια. Όταν την τοποθέτησα στο καρότσι ήταν νεκρή. Δεν είχε σφίξεις στην καρωτίδα, ούτε αναπνευστική και καρδιακή λειτουργία» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε ότι εκείνη τη στιγμή «ένιωσα σαν να είχα πεθάνει εγώ».


Περιγράφοντας τις κινήσεις στις οποίες προέβη από εκεί και έπειτα, ο κατηγορούμενος γιατρός, έκανε λόγο για «φαύλο κύκλο» και «αψυχολόγητες ενέργειες».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

«Δεν βρήκα το θάρρος να απευθυνθώ σε κάποιον να πω τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσα να το αποδεχθώ. Δεν μπορούσα να σκεφθώ ψύχραιμα. Ήμουν άλλος άνθρωπος. Την έβαλα στο αυτοκίνητο κι άρχισα να οδηγώ. Δεν είχα ξαναπάει στο συγκεκριμένο σημείο (σ. σ. όπου πέταξε το πτώμα). Την άφησα κι έφυγα. Ήμουν χαμένος τελείως», είπε στο δικαστήριο. Στο ίδιο «καθεστώς άρνησης» και «μη αποδοχής της πραγματικότητας» βρέθηκε και τις επόμενες μέρες, όπως ανέφερε. «Ήταν κάτι που με ξεπερνούσε. Ήταν μία νέα γυναίκα, υγιής και είχα την αποκλειστική ευθύνη για την επέμβαση», σημείωσε.


θεωνη πασχου

Διέψευσε τους συνάδελφους του για τον εγκαταλελλειμένο χώρο όπου οδήγησε την 36χρονη για την επέμβαση, τονίζοντας ότι «δεν ήταν γιαπί, ήταν καθαρός», ενώ έκανε λόγο για «παρατυπίες» στη Χειρουργική Κλινική του Ιπποκρατείου, εστιάζοντας τον ισχυρισμό αυτό «στον τρόπο που παίρναμε τα αναισθητικά και τα χορηγούσαμε χωρίς την παρουσία αναισθησιολόγων» και στο γεγονός ότι «κάναμε χειρουργικές επεμβάσεις, που δεν κρίνονταν ως επείγουσες, σε μέρες γενικής εφημερίας».




οι τονοι στα αρχαια ελληνικα

δημ σχολ λουτρων μυτιληνης

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_39.html
βημα καναλι

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://a2.oaed.gr/pegasus, με την ένδειξη «Είσοδος Εκπαιδευτικού», η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, μαζί με άλλες σημαντικές ανακοινώσεις για τους υποψήφιους εκπαιδευτές.


δημ σχολ λουτρων μυτιληνης

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 32158/Δ1/11297 (ΦΕΚ 2228/Β΄/14-06-2018) απόφαση της υπουργού και του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δίνονται στην υπ' αριθμ. 58185/30-08-2018 προκήρυξη του ΟΑΕΔ, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ.



δημ σχολ λουτρων μυτιληνης
αμερικάνικη αγορά θεσσαλονίκη
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html