Friday, February 15, 2019

μενεξεδες φωτο

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_135.html
μενεξεδες φωτο

Οι υπάλληλοι στο γραφείο του σερίφη, που απάντησαν στην κλήση, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους ακούγοντας ένα νεαρό κορίτσι να ισχυρίζεται ότι τα 12 αδέλφια της, ηλικίας από 2 έως 29 ετών, κρατούνται αιχμάλωτα, κάποια δεμένα ακόμη και με αλυσίδες, στο πατρικό τους σπίτι, από τους γονείς τους.


συστηματα ψυξης νερου

μενεξεδες φωτο

Οι αστυνομικοί επεδίωξαν να τη συναντήσουν και όταν αυτό έγινε, έκπληκτοι αντίκρυσαν ένα πολύ αδύναμο κορίτσι που έμοιαζε να είναι μόλις 10 ετών, παρ’ όλο που η πραγματική της ηλικία ήταν 17… Αφού τους διηγήθηκε την απίστευτη ιστορία, οι αστυνομικοί πήγαν για αυτοψία στο σπίτι, στην περιοχή Πέρις, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με το πρωτοφανές θέαμα των 12 παιδιών-αιχμαλώτων.


Όλα τα παιδιά φαίνονταν υποσιτισμένα και ήταν πολύ βρώμικα, ανέφεραν οι Αρχές, σημειώνοντας πως όλα έμοιαζαν να είναι μικρότερα από την πραγματική τους ηλικία, γεγονός που εξέπληξε τους αστυνομικούς που αργότερα πληροφορήθηκαν πως επτά από αυτά ήταν ενήλικες.


189545751
Πηγή:EPA/Riverside County Sheriff’s Department / HANDOUT


μπασκετ γ εθνικη ομαδες

Στο σπίτι βρίσκονταν και οι δύο γονείς, ο 57χρονος πατέρας Ντέιβιντ Άλεν Τέρπιν και η 49χρονη σύζυγός του και μητέρα, Λουίζ Άννα Τέρπιν, οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ πλέον είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες του βασανισμού και της έκθεσης παιδιών σε κίνδυνο. Αμφότεροι έχουν οδηγηθεί σε κέντρο κράτησης στην περιοχή, ενώ όλα τα παιδιά βρίσκονται σε νοσοκομεία της πόλης, όπου δέχονται τη φροντίδα του ιατρικού προσωπικού.


Ποιοι είναι οι δυο γονείς


Ο Ντέιβιντ Τέρπιν εμφανίζεται στα αρχεία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Καλιφόρνια ως διευθυντής του ιδιωτικού σχολείου Sandcastle, το οποίο φαινόταν ότι λειτουργεί στο κτίριο-φυλακή των ίδιων του των παιδιών. Σύμφωνα με τα ίδια αρχεία, το σχολείο άρχισε να λειτουργεί στις 21 Μαρτίου 2011, ενώ ως και σήμερα εμφανίζεται ως «ενεργό».


Σύμφωνα με τους γείτονες, όλοι γνώριζαν ότι στο συγκεκριμένο κτίριο ζούσε μια πολυμελής οικογένεια, όμως κανείς τους δεν είδε ποτέ κάποιο από τα παιδιά. Η πρώτη φορά που τα είδαν ήταν την Κυριακή, όταν οι Αρχές τα απομάκρυναν από το κτίριο λίγο μετά τη σύλληψη των γονιών του.


«Φορούσαν τις πιζάμες τους και ήταν υποσιτισμένα και πολύ χλωμά, σαν να μην τα είχε δει ποτέ ο ήλιος. Τα περισσότερα ήταν κορίτσια και μικροκαμωμένα», είπε μία εκ των γειτόνων στο τοπικό κανάλι KABC, ενώ όπως και οι αστυνομικοί, και η ίδια θεώρησε ότι είναι πιο μικρά από ό, τι φαίνονται.


No comments:

Post a Comment