Thursday, February 14, 2019

απορρόφηση εσπα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html
μηχανισμος δρασης φουροσεμιδης

Ο Ζέιντ, το γραφείο του οποίου δημοσιοποίησε νωρίτερα σήμερα μια έκθεση που κάνει λόγο για εκτεταμένες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τις δυνάμεις ασφαλείας της Βενεζουέλας, ρωτήθηκε αν στη χώρα υπάρχει δικτατορία.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html

«Θεωρώ ότι θα συμφωνήσουμε πως στη διάρκεια του χρόνου έχουμε δει μια διάβρωση της δημοκρατικής ζωής στη Βενεζουέλα», είπε ο Ζέιντ σε συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «(Η δημοκρατία) Θα πρέπει να ζει μετά βίας, αν ζει. Έτσι θα το έθετα», σχολίασε ο ίδιος.


απορρόφηση εσπα

2017 08 30T094029Z 174149308 RC1EAE8987B0 RTRMADP 3 VENEZUELA POLITICS UN RIGHTS


(OΎπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ζέιντ Ράαντ Αλ ΧουσέινREUTERS/Denis Balibouse)


Σκόπιμες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταγγέλλει ο ΟΗΕ


Την ίδια ώρα, τα Ηνωμένα Έθνη έκαναν λόγο για εκτεταμένες και προφανώς σκόπιμες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τις δυνάμεις ασφαλείας της Βενεζουέλας. Οι ενέργειές τους υποδηλώνουν «μια πολιτική με στόχο να καταστείλουν τους αντιφρονούντες και να ενσταλάξουν τον φόβο», αναφέρει σε έκθεσή της η υπηρεσία ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών κάνοντας έκκληση για περαιτέρω διερεύνηση.


Τα Ηνωμένα Έθνη κάλεσαν την κυβέρνηση του προέδρου Νικολάς Μαδούρο να αποφυλακίσει διαδηλωτές, οι οποίοι κρατούνται αυθαιρέτως, και να σταματήσει την παράνομη χρήση των στρατοδικείων για δίκες πολιτών.


Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι πιστεύεται ότι παραμένουν υπό κράτηση από τις 31 Ιουλίου, ανάμεσά τους και τουλάχιστον 5.000, οι οποίοι συνελήφθησαν σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στους δρόμους από τον Απρίλιο, αναφέρει η ίδια πηγή. Οι κρατούμενοι συχνά κακοποιούνται, σε κάποιες μάλιστα επιβεβαιωμένες περιπτώσεις υποβάλλονται και σε βασανιστήρια.




απορρόφηση εσπα
τηλεοπτικο καναλι αρτ

No comments:

Post a Comment