Wednesday, March 20, 2019

κλειστό γήπεδο ταε kwon do (παλαιό φάληρο ελλάδα)

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html

Ο ίδιος ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, Αιθίοπας Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, μίλησε με πολύ ζεστασιά για τα «αδέλφια» του, όπως τα αποκάλεσε, Ανδρέα και Γιάννη, αναφερόμενος στον υπουργό Υγείας και τον ΓΓ Δημόσιας Υγείας κ. κ. Ανδρέα Ξανθό και Γιάννη Μπασκόζο και την αφοσίωσή τους, στο έργο που επιτελούν.


χρωματιστο ψωμι

«Θέλω να συγχαρώ τον Ανδρέα και τον Γιάννη για το έργο που επιτελούν», τόνισε με έμφαση, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και από το γεγονός ότι ήδη λειτουργούν 94 ΤΟΜΥ, με αποτέλεσμα να υπάρχει καθολική κάλυψη των πολιτών στην υγειονομική περίθαλψη.


Τόνισε ακόμη, πώς ο ΠΟΥ θα παρέχει κάθε τεχνική και επιστημονική στήριξη στην Ελλάδα, όχι μόνο στον τομέα της υγείας ενώ πρόσθεσε ότι θα πρέπει να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα με τρόπο σύγχρονο και αποφασιστικό.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο Dr Ghebreyesus, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να εφαρμόσει το δίχτυ της υγειονομικής κάλυψης μέσα από την ΠΦΥ, καθώς η γήρανση καλπάζει, ενώ ιδιαίτερα αυξημένος είναι και ο δείκτης θνητότητας από τροχαία ατυχήματα.


πρεπει να χασω 30 κιλα

κλειστό γήπεδο ταε kwon do (παλαιό φάληρο ελλάδα)

Στο ίδιος μήκος κύματος και η Διευθύντρια του Περιφερειακού Γραφείου του ΠΟΥ στην Ευρώπη Δρ Zsuzsanna Jakab, εξήρε το έργο της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας αλλά και της κυβέρνησης λέγοντας ότι ιστορικά και παραδοσιακά ο ΠΟΥ είχε μία πολύ καλή συνεργασία με την Ελλάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ανεβεί σημαντικά, λόγω των προσπαθειών της σημερινής κυβέρνησης.


Πρόσθεσε ότι το Γραφείο της Αθήνας, θα έχει ενισχυμένο ρόλο και θα λειτουργεί ως υποπεριφέρεια, με έμφαση σε ζητήματα όπως το προσφυγικό – μεταναστατευτικό και τα λοιμώδη νοσήματα.


Αναφορικά με την ΠΦΥ, τόνισε ότι αυτό που επιχειρεί η Ελλάδα σχετικά με την μεταρρύθμιση, θέλουμε να το δούμε σε όλη την Ευρώπη, στέλνοντας το μήνυμα εμμέσως πλην σαφώς, ότι η Πρωτοβάθμια δεν αποτελεί αριστερό πρόταγμα.




κλειστό γήπεδο ταε kwon do (παλαιό φάληρο ελλάδα)

No comments:

Post a Comment