Saturday, March 23, 2019

ζυμη κουρου ντινα νικολαου

Συγκεκριμένα, ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για τον προϋπολογισμό, Γκίντερ Έτινγκερ, τόνισε την Παρασκευή ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να συνεισφέρουν περισσότερα χρήματα από τους εθνικούς τους προϋπολογισμούς, προκειμένου να ανταποκριθούν στις δεσμεύσεις τους για την προσφυγική συμφωνία μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html

μπερδεύομαι συνονυμα

Ο Έτινγκερ υποσχέθηκε 300 εκατομμύρια ευρώ από τον προϋπολογισμό της Ένωσης, τα οποία εντάσσονται στην πληρωμή 3 δισεκατομμυρίων, που λήγει στο τέλος του 2018. Ο ίδιος, επεσήμανε, ωστόσο, στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ότι η κάθε χώρα μεμονωμένα θα πρέπει να εξασφαλίσει το υπολειπόμενο ποσό.


προσοντα διευθυντη οικονομικων

ζυμη κουρου ντινα νικολαου

«Τα κράτη μέλη θα πρέπει να προσφέρουν χρηματοδότηση τουλάχιστον 2 δισεκατομμυρίων», είπε ο Έτινγκερ στη συνέντευξη.


Στη συμφωνία του Μαρτίου του 2016, η Ευρωπαϊκή Ένωση υποσχέθηκε οικονομική βοήθεια στην Τουρκία, προκειμένου να βοηθήσει τη χώρα να φιλοξενεί τους πρόσφυγες στο έδαφός της. Σε αντάλλαγμα η Τουρκία συμφώνησε να ανακόψει τις ροές των προσφύγων προς την Ευρώπη.


Η πρώτη πληρωμή συνολικά τριών δισεκατομμυρίων έχει προγραμματιστεί για μέχρι το τέλος του χρόνου. Αυτό το ποσό θα προκύψει από το 1 δισ. που θα βάλει η Ένωση και τα υπόλοιπα 2 δισ. από τις χώρες-μέλη.


Το κύμα εκκαθαρίσεων στην Τουρκία καλά κρατεί



Στο μεταξύ, η Τουρκία συνεχίζει ακάθεκτη το κύμα εκκαθαρίσεων των δημοσίων υπαλλήλων της, το οποίο ξεκίνησε μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.


Με δύο νέα διατάγματα που δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή, περισσότεροι από 900 δημόσιοι υπάλληλοι υπουργείων, δημόσιων θεσμών, ακαδημαϊκοί και το στρατό, απολύθηκαν.



ζυμη κουρου ντινα νικολαου
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

No comments:

Post a Comment