Saturday, March 16, 2019

κεντηματα με χαντρες facebook

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_125.html
κεντηματα με χαντρες facebook

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μετά τις δύο συλλήψεις που έγιναν το μεσημέρι, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ακόμη τριών ατόμων, που φέρεται να εμπλέκονται στην επίθεση του Σαββάτου.


Οι προσαχθέντες μετήχθησαν στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση, την οποία διενεργεί η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας.


Νωρίτερα, η αστυνομία της πόλης συνέλαβε έναν 20χρονο και έναν 36χρονο οι οποίοι παραδέχθηκαν πως επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.


διακοσμηση χριστουγεννα σπιτι

Ο 20χρονος ομολόγησε ότι είναι ένας απ’ αυτούς που επιτέθηκαν στον κ. Μπουτάρη και σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece είπε στους αστυνομικούς: «Είμαι Πόντιος στην καταγωγή και είχα ακούσει παλιότερα τις δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Μπουτάρης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Όταν τον είδα μπροστά μου αισθάνθηκα θυμό για τα όσα είχε πει για τους Πόντιους και κινήθηκα εναντίον του».


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html

οικονομικη ενισχυση χαμηλοσυνταξιουχων

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο ισχυρίζεται και ο 36χρονος.


Η δικογραφία της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, που ενήργησε την προανάκριση, αναφέρει πως ο 20χρονος και ο 36χρονος, ο οποίος είναι ομογενής από τη Γεωργία, κατηγορούνται κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.


Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Για άθλια επίθεση έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης



κεντηματα με χαντρες facebook

No comments:

Post a Comment