Sunday, March 3, 2019

συστατικά κρέμας γάλακτος

συστατικά κρέμας γάλακτος

"Η δομική αλλαγή σε σχέση με λίγους μήνες πριν είναι ότι η χώρα τελείωσε το πρόγραμμα προσαρμογής, βγήκε από τα μνημόνια, έγινε ξανά μια κανονική χώρα, με περιορισμούς βεβαίως που προβλέπονται για όλες τις χώρες της Ευρωζώνης και με ιδιαίτερες συνθήκες συνεννόησης με την Κομισιόν και τους θεσμούς, που προβλέπονται για όλες τις χώρες που έχουν φύγει από προγράμματα προσαρμογής", τονίζει σε εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην ελληνική υπηρεσία του Euronews ο κ. Τσίπρας.


Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τις συντάξεις, ο κ. Τσίπρας τονίζει πως "ίσως το πιο σημαντικό που έχει αλλάξει, είναι ότι η Ελλάδα βεβαίως και είναι υποχρεωμένη να πιάνει τους στόχους που έχουν συμφωνηθεί, αλλά οι εκάστοτε κυβερνήσεις θα αποφασίζουν αυτές για τα μέσα και τις πολιτικές μέσα από τις οποίες θα επιτυγχάνονται οι στόχοι".


Υπογραμμίζει ότι "εμείς έχουμε τη σαφή δέσμευση να υλοποιήσουμε το πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% το 2019. Στο βαθμό που αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται και τα στατιστικά στοιχεία δείξουν ότι αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται, τότε θα καταθέσουμε όπως προβλέπεται τον προϋπολογισμό του 2019 στις 15 Οκτωβρίου στην Κομισιόν, θα κάνουμε μια ουσιαστική συζήτηση και είναι βέβαια, κατά την άποψή μου, ότι αυτό που θα επικρατήσει είναι αυτό που είναι ωφέλιμο για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της οικονομίας και την κοινωνική πλειοψηφία". "Και ωφέλιμο για την αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας", υπογράμμισε, "είναι να σταματήσουν οι περικοπές και η λιτότητα που δημιουργούν μια αντικυκλική πολιτική, που μειώνουν τη ζήτηση και την κατανάλωση και σπρώχνουν την οικονομία ξανά σε ένα σπιράλ ύφεσης από το οποίο μόλις τώρα ξεφύγαμε".


"Είμαι λοιπόν αισιόδοξος ότι τα νούμερα θα είναι θετικά και άρα θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι προς όφελος της οικονομίας, αλλά και προς όφελος των συνταξιούχων και της κοινωνικής πλειοψηφίας".


νταστιν κρασι



συστατικά κρέμας γάλακτος
εκτυπωση καρτελα ενσημων
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html

No comments:

Post a Comment