Monday, March 4, 2019

παρατατικος του ρηματος θυμαμαι

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_125.html
ευριπίδης γαραντούδης

Σε μια έκθεση 76 σελίδων το Παρατηρητήριο εκτιμά ότι «δεν υπάρχει εθνική στρατηγική που να διασφαλίζει αξιόπιστες νομικές διαδικασίες εναντίον εκείνων που έχουν διαπράξει σοβαρότατα εγκλήματα».


Η μη κυβερνητική οργάνωση επισημαίνει ότι «οι ευρείες προσφυγές βάσει της αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας εναντίον όλων όσοι είχαν δηλώσει πίστη στο αυτοαποκαλούμενο ισλαμικό κράτος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, χωρίς ιεράρχηση, κινδυνεύουν να εμποδίσουν τη μελλοντική συμφιλίωση και να γεμίσουν τις φυλακές επί δεκαετίες».


παρατατικος του ρηματος θυμαμαι

Με αυτό τον τρόπο «η ιρακινή δικαιοσύνη εμποδίζει να γίνει διαχωρισμός μεταξύ των γιατρών που προστάτευσαν ζωές υπό το καθεστώς του ISIS και των υπεύθυνων για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», εξήγησε η Σάρα Λία Ουίτσον, διευθύντρια του HRW για τη Μέση Ανατολή στην έκθεση αυτή με τίτλο: «Παραλείψεις της δικαιοσύνης: ευθύνη για τα εγκλήματα του ISIS στο Ιράκ».



'Flawed Justice'.
New report @hrw on attempts in #Iraq to hold 'Islamic State' suspects to account. https://t.co/Ot0HySfnt1 pic.twitter.com/CYpGu5T0XY


νεα παιχνιδια επιβιωσης
— Jan Kooy (@KooyJan) 5 Δεκεμβρίου 2017


παρατατικος του ρηματος θυμαμαι

No comments:

Post a Comment