Wednesday, March 13, 2019

καλσον σχεδια

εκλαψα χθες χρονοπουλου

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου, μίλησε στην εφημερίδα Miligazete και αποκάλεσε τον Πάνο Καμμένο, "ρατσιστή" και «ηγέτη, ενός ρατσιστικού κόμματος». Ο Τσαβούσογλου, όπως λέει στην εφημερίδα, εντάσσει το κόμμα του Πάνου Καμμένου, τους ΑΝΕΛ, στις γενικότερες ρατσιστικές τάσεις που αυξάνουν τη δυναμική τους στην Ευρώπη.


«Η Ευρώπη έγινε αιχμάλωτη των ρατσιστών. Σε όλη την ήπειρο υπάρχουν ίδιες περιπτώσεις. Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας είναι ηγέτης ρατσιστικού κόμματος», δήλωσε και τον χαρακτήρισε, για ακόμη μία φορά, τον Πάνο Καμμένο, κακομαθημένο παιδί.


«Μέσα σε μία ώρα ήρθε μήνυμα από τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Δήλωσε ότι δεν θα ξανακάνουν ανακοινώσεις. Έστειλαν μήνυμα και στον πρωθυπουργό μας. Και εμείς από πλευράς μας δεν θέλουμε να διαρκέσει, αλλά να προσέξουν αυτό το κακομαθημένο παιδί. Λέει ασυναρτησίες».


dimosieuma


Και στο παρελθόν, με αφορμή τα Ίμια, ο Τσαβούσογλου, είχε αποκαλέσει τον Πάνο Καμμένο, κακομαθημένο παιδί της κυβέρνησης. Ο Τούρκος υπουργός Eξωτερικών υποστήριξε, τότε, πως ενώ η τουρκική πλευρά προσπαθεί να αποκλιμακώσει την ένταση, ο Πάνος Καμμένος με τις κινήσεις του, δοκιμάζει την αντοχή των Τούρκων.


«Μας λένε, "Κατά βάθος είναι καλό παιδί, μην δίνετε σημασία", είχε πει τότε ο Τσαβούσογλου.



καλσον σχεδια
καλσον σχεδια
βρωμουσα χημικη καταπολεμηση
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

No comments:

Post a Comment