Wednesday, March 13, 2019

παλιρροια σειρά

Όπως αναφέρει ο υπουργός στην "Αυγή", σύντομα θα κατατεθεί πρόταση από πλευράς του υπουργείου, βάσει της οποίας, από τη δομή του Λυκείου και την ενίσχυση του εθνικού απολυτηρίου θα μπορούν οι μαθητές να έχουν πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Στόχος της σχετικής νομοθέτησης για την αρχιτεκτονική του νέου Λυκείου είναι να γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου ώστε οι μαθητές της Α΄ Λυκείου φέτος να γνωρίζουν πώς θα μπουν στα πανεπιστήμια σε τρία χρόνια, σημειώνει ο κ. Γαβρόγλου.


Στο μεταξύ, τόνισε ότι «προκαλούν θλίψη οι ανακοινώσεις ορισμένων κομμάτων αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη που επαναλαμβάνουν με μονότονο και χωρίς κανένα επιχείρημα, την απόσυρση του νομοσχεδίου για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση». Σημειώνεται πως τη Δευτέρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε να αλλάξει τον «οπισθοδρομικό νόμο Γαβρόγλου».


Επιπλέον, σημειώνει ότι:



Ούτε η Σύνοδος Πρυτάνεων των Πανεπιστημίων, ούτε και η Σύνοδος των Προέδρων των ΤΕΙ ζητάει κάτι τέτοιο, μάλιστα, μετά από πολύωρες συζητήσεις μαζί τους υπήρξαν και αξιοσημείωτες συγκλίσεις.



Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την "Αυγή", στο προς κατάθεση νομοσχέδιο, στο υπουργείο σβήνουν – γράφουν, προσπαθώντας να πετύχουν τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και να κατευνάσουν τις αντιδράσεις των διοικητών πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Άλλωστε, ο κ. Γαβρόγλου διαβεβαίωσε το Σάββατο τους πρυτάνεις πως θα υπάρξουν «νέες τεχνικές βελτίωσης» και επέμεινε στο «να μην αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του».



παλιρροια σειρά
παλιρροια σειρά
snl okafor
γυρισματα του αρχοντα των δαχτυλιδιων
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html

No comments:

Post a Comment