Friday, March 15, 2019

μακρά τείχη

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_124.html

«Σε αυτό το σημείο, έπειτα από τη δημοσίευση όλων αυτών των στοιχείων, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ισχυρές δυνάμεις στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονται πίσω από την πρόκληση σε βρετανικό έδαφος», είπε χαρακτηριστικά η Ζαχάροβα στην εκπομπή '60 Minutes', του τηλεοπτικού δικτύου Rossiya.


ψυκτικοι θαλαμοι ελλαδα

Μπαράζ απελάσεων


Η αρχή, έγινε με τον Αμερικανό πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ που διέταξε την απέλαση 60 Ρώσων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ανακοίνωσε το κλείσιμο του ρωσικού προξενείου στο Σιάτλ.


Η Ουκρανία, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών ανακοίνωσε επίσης ότι θα απελάσει 13 Ρώσους διπλωμάτες «σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Βρετανούς εταίρους και τους συμμάχους μας και σε συντονισμό με τις χώρες της ΕΕ», όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο.


χυμός σέλινο

Ο Καναδάς ανακοίνωσε επίσης ότι θα απελάσει τέσσερις διπλωμάτες που έχουν ταυτοποιηθεί ως πράκτορες ή πρόκειται για άτομα που χρησιμοποιούσαν το διπλωματικό καθεστώς τους προκειμένου να υπονομεύουν την ασφάλεια της χώρας ή να παρεμβαίνουν στις δημοκρατικές διαδικασίες. Πρόσθεσε όμως ότι η Οτάβα "παραμείνει δεσμευμένη στον διάλογο και τη συνεργασία με τη Ρωσία σε θέματα στα οποία αντιμετωπίζουμε κοινές προκλήσεις".


Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, από τη Βάρνα της Βουλγαρίας όπου βρίσκεται, επιβεβαίωσε ότι 14 χώρες-μέλη της ΕΕ αποφάσισαν να απελάσουν Ρώσους διπλωμάτες. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να ληφθούν και άλλα μέτρα σε βάρος της Ρωσίας, όπως νέες κυρώσεις, τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.



Today 14 EU Member States decided to expel Russian diplomats as direct follow-up to #EUCO discussion last week on #SalisburyAttack. Additional measures including further expulsions are not excluded in coming days, weeks.

— Donald Tusk (@eucopresident) March 26, 2018


μακρά τείχη
μακρά τείχη
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

No comments:

Post a Comment