Monday, March 11, 2019

εργασια ωσ ηλεκτρολογοσ

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html
καταστημα δεη βριλησσια

Το θέμα φέρνει στη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος καλεί τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να δώσει εξηγήσεις για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας ερωτάται για τον χρόνο που θα υποβάλει τη συμφωνία προς έγκριση στη Βουλή, για το κόστος του προγράμματος, τον τρόπο της πραγματοποίησής του, τα ανταλλάγματα προς όφελος της οικονομικής, βιομηχανικής και τεχνολογικής συνεργασίας Ελλάδας - ΗΠΑ.


εργασια ωσ ηλεκτρολογοσ

Το θέμα φέρνει στη βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης, και… ερμηνεύοντας το μέχρι τώρα κλίμα, η συζήτηση αναμένεται να είναι «ζωηρή».


Η συζήτηση αναμένεται να αρχίσει στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής, στην Ώρα του Πρωθυπουργού.


Παράλληλα, με αφορμή την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με επίκαιρη ερώτηση που κατάθεσε στην βουλή, καταλογίζει στον Πρωθυπουργό πλήρη άγνοια της πραγματικότητας και επικρίνει τον ίδιο αλλά και την κυβέρνησή του ότι επιδεικνύουν σιωπηρή ενοχή μπροστά στην αύξηση των φαινομένων βίας και την έξαρση της εγκληματικότητας.


Ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναμένεται να… προκαλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει απαντήσεις για την αυξημένη εγκληματικότητα και όπως όλα δείχνουν θα ανέβουν οι τόνοι. Ωστόσο, είναι στο χέρι του Πρωθυπουργού αν θα θελήσει να μεταφέρει την κουβέντα στα φαινόμενα βίας ή θα θελήσει να περιοριστεί στην συζήτηση για την αναβάθμιση των F-16.


Τι ξέρουμε για τη συμφωνία


«Θα υπάρξει αναβάθμιση των F-16»: Με αυτή τη φράση ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεών του με τον Αλέξη Τσίπρα, στον Λευκό Οίκο, έκανε γνωστή τη συμφωνία.





εργασια ωσ ηλεκτρολογοσ
υδροχοος και πεισμα
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html

No comments:

Post a Comment