Thursday, June 27, 2019

παιχνιδια επιτραπεζια για παιδια

βασιλικος φυτο ποτισμα

Η κρατικοποίηση της Monte dei Paschi, της γηραιότερης τράπεζας του κόσμου, εμφανίζεται κάτι περισσότερο από πιθανή. Αλλά η διάσωση της τοσκανικής τράπεζας, που αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, ελάχιστα θα βοηθήσει στην επίλυση της ιταλικής τραπεζικής κρίσης. Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Η Ρώμη το γνωρίζει καλά και ο νέος ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι δέχεται καθημερινά εισηγήσεις να αδράξει την ευκαιρία και να ξεκινήσει μια ευρύτερη εκκαθάριση των ιταλικών τραπεζών, οι οποίες με 360 δισ. ευρώ επισφαλών δανείων είναι από τις λιγότερο κερδοφόρες πανευρωπαϊκά.


Αλλά, με εξαίρεση την κρατική στήριξη για μια ομάδα μικρών και «άρρωστων» πιστωτικών ιδρυμάτων, θεωρείται μάλλον απίθανη μια εκτεταμένη διάσωση για τις μεγαλύτερες ιταλικές τράπεζες.


Σε κάθε περίπτωση, πλησιάζει η ώρα της αλήθειας και δεν θα είναι αναίμακτη για τους ιταλούς ομολογιούχους. Στην περίπτωση για παράδειγμα της Monte dei Paschi, η τράπεζα καταβάλει μια ύστατη προσπάθεια ώστε μέχρι το τέλος του χρόνου να αντλήσει από την αγορά 5 δισ. ευρώ μέσω ανταλλαγής χρέους και έκδοσης μετοχών.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

παιχνιδια επιτραπεζια για παιδια


παιχνιδια επιτραπεζια για παιδια


εχασα κιλα με ομοιοπαθητικη
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

No comments:

Post a Comment