Tuesday, June 25, 2019

ζητηση εργασιας ναυτικων

συνταγες για χοιρινο κατσαρολας

Τα βλέμματα σήμερα εστιάζονται στο τετ α τετ με τον πρωθυπουργό της FYROM, Ζόραν Ζάεφ, στο οποίο πρόκειται να αναζητηθεί κοινό έδαφος για μια αμοιβαία αποδεκτή λύση για το όνομα της γείτονος χώρας.


ζητηση εργασιας ναυτικων

Μετά τη συνάντηση των δύο ηγετών στην οποία θα συμμετάσχουν και οι υπουργοί Εξωτερικών, είναι πιθανό να ανοίξει ο δρόμος για την ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών αρχηγών, είτε σε κατ’ιδίαν συναντήσεις, είτε μέσω Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html

Οι συναντήσεις αυτές, εάν διαπιστωθεί πως γίνονται βήματα στη διαπραγμάτευση και ικανοποιείται με σαφείς δεσμεύσεις ως προς τον αλυτρωτισμό η ελληνική πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσουν άμεσα ενδεχομένως και από την προσεχή Παρασκευή.


Ταυτόχρονα σήμερα, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε σχέση με το όνομα της πΓΔΜ, την ώρα που η πολυγλωσσία στο κόμμα, οι διαρροές και η συμμετοχή αρκετών «γαλάζιων» βουλευτών στο συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, μάλλον δημιουργεί σύγχυση παρά ξεκαθαρίζει το τοπίο ως προς την επίσημη θέση του κόμματος.




ζητηση εργασιας ναυτικων
φτερα για αροτρα τιμεσ
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

No comments:

Post a Comment