Saturday, June 29, 2019

που γυριστηκε η ταινια ενας αλλος κοσμος

που γυριστηκε η ταινια ενας αλλος κοσμος

Το Ποτάμι κατέθεσε σχετική πρόταση νόμου, τον περασμένο Νοέμβριο, για τη θεσμοθέτηση και τη συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας το οποίο θα συνεπικουρεί την εκάστοτε κυβέρνηση στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων.


μπλε παπαγαλος μακαο

Ο κ. Θεοδωράκης με επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ζητούσε άμεση σύσταση του Συμβουλίου και τον ορισμό συγκεκριμένης συνεδρίασης της Ολομέλειας με σκοπό να ψηφιστεί το σχέδιο νόμου.


Ο κ. Βούτσης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ο οποίος στη συνέχεια επικοινώνησε με τον κ. Θεοδωράκη, καλώντας τον να συζητήσουν διεξοδικά την πρόταση του Ποταμιού.


Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, το ζήτημα της συγκρότησης Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας συζητήθηκε κατά το άτυπο κυβερνητικό συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας με αφορμή τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο και τη στρατηγική κλιμακούμενης έντασης στο Αιγαίο από την Τουρκία.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_56.html


που γυριστηκε η ταινια ενας αλλος κοσμος
hair formula ηρακλειο
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html

βραβευμενα κρασια 2015

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_32.html
χαρταετος βιβλιοπωλειο περαια
βραβευμενα κρασια 2015

Ένα σούπερ μάρκετ λεηλατήθηκε σε νότιο προάστιο της Τύνιδας , δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Χλίφα Σιμπανί, ενώ πρόσθεσε ότι 49 αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων σε όλη τη χώρα και ότι 206 άνθρωποι που συμμετείχαν σε ταραχές συνελήφθησαν.


Εξάλλου διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον ενός εβραϊκού σχολείου στη νότια Τυνησία, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες. Κανείς δεν τραυματίστηκε και το κτίριο υπέστη μικρές υλικές ζημιές.


Η αστυνομία και ο στρατός αναπτύχθηκαν τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες σε πολλές πόλεις της Τυνησίας, μεταξύ αυτών και η Τεμπουρμπά, 30 χιλιόμετρα δυτικά της Τύνιδας, όπου νεαροί βγήκαν στους δρόμους μετά την κηδεία ενός άνδρα που σκοτώθηκε την προηγουμένη κατά τη διάρκεια επεισοδίων.


Ταραχές ξέσπασαν επίσης στη Γκάφσα, την Κασερίν και τη Σίντι Μπουζίντ, από όπου ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2010 το κίνημα που σηματοδότησε την έναρξη της Αραβικής Άνοιξης.


Εξάλλου συνεχίζεται η διαμάχη για τα αίτια θανάτου του άνδρα αυτού, ηλικίας 45 ετών, τον οποίοι οι διαδηλωτές χαρακτηρίζουν μάρτυρα, ενώ τα αποτελέσματα της νεκροψίας που διενεργήθηκε χθες δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά.


Το υπουργείο Εσωτερικών της Τυνησίας διαψεύδει ότι ο άνδρας σκοτώθηκε από την αστυνομία.


Τη Δευτέρα το βράδυ «δεν είδαμε διαδηλώσεις, αλλά ανθρώπους να κάνουν καταστροφές, να κλέβουν και να επιτίθενται εναντίον Τυνήσιων», σχολίασε ο πρωθυπουργός Γιούσεφ Σαχέντ στον ραδιοφωνικό σταθμό Mosaique FM.



βραβευμενα κρασια 2015
παγανιστικα εθιμα στον χριστιανισμο

Friday, June 28, 2019

οικογενεια χωραφα βικιπαιδεια

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_34.html

Από τον συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό 2.174.319 ευρώ, για τις νέες εγκριθείσες αιτήσεις των ωφελούμενων από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τα 1.316.387 θα αποδοθούν ως «άμεση ενίσχυση» από δημόσιους πόρους, που κυμαίνεται κατά μέσο όρο στο 60,5%, ενώ μέρος του συνολικού προϋπολογισμού, το ποσό των 670.004 ευρώ, αφορά σε δάνειο.


Οι παραπάνω εγκρίσεις/υπαγωγές κατανέμονται και χρηματοδοτούνται τόσο από το Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑΝΕΚ): 115 υπαγωγές με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό 1.885.108 ευρώ όσο και από το Ε. Π. Ιόνια Νησιά (ΠΕΠ): 18 υπαγωγές με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό 289.210 ευρώ. Οι υπαγωγές αυτές προστίθενται σε εκείνες της προηγούμενης φάσης που ήταν 220 με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό 3.140.947 ευρώ, εκ των οποίων τα 2.021.735 ευρώ αποτελούσαν την «άμεση ενίσχυση» από δημόσιους πόρους.


Η χρονική διάρκεια υλοποίησης των έργων είναι εννέα (9) μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Υπαγωγής ενώ, σε επόμενη φάση, αναμένεται να εγκριθεί η χρηματοδότηση και νέων ωφελούμενων.


Επισημαίνεται δε ότι για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το αρχικώς ορισθέν προς διάθεση ποσό των 6,178 εκατ. ευρώ Δημόσια Δαπάνη (μέσω του ΠΕΠ Ιονίων Νήσων 2014-2020 και του Ταμειακού Προγράμματος «ΕΠΑΝΕΚ») αναμένεται προσεχώς να αυξηθεί κατά 4,072 εκατ., με αποτέλεσμα να διατεθούν 10.250.000 ευρώ, για το σύνολο του προγράμματος, από την ΠΙΝ.



οικογενεια χωραφα βικιπαιδεια
οικογενεια χωραφα βικιπαιδεια
ηλικιες τριχοπτωσης
τραινοσε λαμια θεσσαλονικη
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_100.html

εμπορικο ναυτικο επιστημονικο πεδιο

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_133.html
εμπορικο ναυτικο επιστημονικο πεδιο

Χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ), Κωνσταντίνος Τορνιβούκας ανέφερε πως «Τα ξενοδοχεία της πόλης είναι γεμάτα για τα δύο Σαββατοκύριακα της ΔΕΘ. Οι πληρότητες αγγίζουν ήδη το 100%. Για το ενδιάμεσο διάστημα ήδη η πληρότητα που καταγράφεται σήμερα, περίπου ένα δεκαήμερο πριν από τα εγκαίνια, ξεπερνά το 70% στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης».


Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως «στο κέντρο της πόλης είναι ήδη δύσκολο να βρει κανείς δωμάτιο για τις καθημερινές, ενώ εκτίμησε πως «θα δούμε να καταγράφονται πληρότητες κοντά στο 90% και στην ευρύτερη περιοχή».


«Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι ένα μεγάλο πολιτικό και επιχειρηματικό γεγονός, που προσελκύει πολλούς επισκέπτες στην πόλη», είπε ο κ. Τορνιβούκας. «Ειδικά φέτος, καθώς είναι τιμώμενη χώρα η Κίνα, η παρουσία των Κινέζων επισκεπτών στην πόλη είναι πολύ έντονη», πρόσθεσε.



εμπορικο ναυτικο επιστημονικο πεδιο
αναπλαση δερματος απο εγκαυμα
μουσικα παιχνιδια για τα χριστουγεννα

ντοκιμαντερ φαινομενο θερμοκηπιου

dvd recorder για υπολογιστη

Στέλνοντας διαδικτυακό μήνυμα στο κανάλι της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης στο YouTube, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης απευθύνεται για δεύτερη χρονιά στους μαθητές, τους οποίους προσπαθεί να δελεάσει με κουπόνια για καφέ!


«Ελάτε αύριο το πρωί στις εκκλησίες. Ελάτε μόνοι σας και ελεύθερα. Και μετά την εκκλησία οι ιερείς ξέρουν. Όσοι είστε μέσα θα σας δώσουν από μια ειδική κάρτα δική μου, να πάτε με αυτή σε όποια καφετέρια της πόλεως θέλετε και να πιείτε τον καφέ σας δωρεάν χωρίς να πληρώσετε», αναφέρει ο Μητροπολίτης στο βίντεο και εξηγεί ότι οι καταστηματάρχες θα φέρουν τις κάρτες στη Μητρόπολη και θα τους ξεπληρώσει ο ίδιος.

«Έτσι ένα κέρασμα για την υγειά σας», συμπληρώνει, ενώ φαίνεται πως είναι ενημερωμένος και για τα διαδικτυακά trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html

«Και να σας πω και κάτι ακόμα; Αυτό το story θα είναι το καλύτερο στο Instagram. Ένας καφές κερασμένος για σας, για τη χαρά σας, για τη γιορτή σας και για τη μαθητική σας περίοδο. Πράγματι, ποιος θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο story για το Instagram;», καταλήγει στο μήνυμά του.


viber pc myanmar font

Δείτε το βίντεο:


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html




ντοκιμαντερ φαινομενο θερμοκηπιου
ντοκιμαντερ φαινομενο θερμοκηπιου

ονειροκριτης εντοσθια ανθρωπου

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html
τσακι τσαν ταινιες με ελληνικους υποτιτλους
Αυτοί είναι οι απατεώνες λογιστές της Χαλκίδας (pics)

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 29χρονου και της 45χρονης συνεργού του που επιχείρησαν να εξαπατήσουν μια ηλικιωμένη στη Χαλκίδα, στην οποία συστήθηκαν ως λογιστές του γιου της.


Πρόκειται για τον Σπυρίδωνα – Παναγιώτη Δημητρίου του Ευθυμίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Απριλίου 1989 και κατοικεί στο Ζεφύρι και την Ελένη Σίσκου του Ελευθερίου και της Δήμητρας που γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1973 και κατοικεί στο Μενίδι.

Οι δυο τους μαζί με μια αγνώστων στοιχείων γυναίκα εξαπατούσαν ηλικιωμένες σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας από τον περασμένο Ιούλιο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο 29χρονος συνελήφθη χάρη σε μια 73χρονη στην οποία έταξαν επιστροφή φόρου για το γιο της με την προϋπόθεση να πλήρωνε το παράβολο. Αντίθετα, η 45χρονη διέφυγε και αναζητείται. Στην προανάκριση εξακριβώθηκε ότι από τις 7 Ιουλίου διέπραξαν τέσσερις απάτες και μια κλοπή με θύματα ηλικιωμένες, ενώ είχαν υπεξαιρέσει ένα Ι. Χ. αυτοκίνητο από εταιρεία ενοικιάσεων στην Αθήνα.

Σε βάρος τους ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας δίωξη για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων έγινε για να αναγνωριστούν από τυχόν άλλα θύματά τους, που μπορούν να επικοινωνούν με την Ασφάλεια Χαλκίδας για να δώσουν πληροφορίες με εξασφαλισμένη την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


εκδοση πινακιδων κλαρκ

Δείτε τις φωτογραφίες τους στη gallery του Newsbomb.gr


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_74.html

ονειροκριτης εντοσθια ανθρωπου

Αυτοί είναι οι απατεώνες λογιστές της Χαλκίδας (pics)
01
Αυτοί είναι οι απατεώνες λογιστές της Χαλκίδας (pics)









ονειροκριτης εντοσθια ανθρωπου

ονομαστικη εορτη σπυρου

σκαραμαγκασ αλουμινια
ειναι θεμα χρονου
ονομαστικη εορτη σπυρου

Στη φωτογραφία που προκάλεσε «σάλο», ο Σαλβίνι ποζάρει χαμογελαστός λίγο πριν επισκεφθεί περιοχές της βόρειας Ιταλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία.


Ο Σαλβίνι βρίσκεται στη Βενετία και κάτω από τη φωτογραφία γράφει ότι ετοιμάζεται να επισκεφθεί την περιοχή του Μπελούνο.


«Όποιος σταματά έχει χάσει το παιχνίδι», προσθέτει ο ηγέτης της Λέγκα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


ονομαστικη εορτη σπυρου

Η κίνησή του αυτή προκάλεσε την αντίδραση πολλών χρηστών του ίντερνετ, οι οποίοι διερωτήθηκαν, μεταξύ των άλλων «τι μπορεί να είναι αυτό που κάνει τον υπουργό Εσωτερικών τόσο εύθυμο, την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται από την κακοκαιρία και θρηνεί δεκάδες νεκρούς».



Tuta della Protezione Civile e si parte direzione Belluno, per visitare le zone colpite da frane e alluvioni e portare i primi aiuti concreti del Governo.
Buona domenica Amici, chi si ferma è perduto pic.twitter.com/UaQTOmk79S

— Matteo Salvini (@matteosalvinimi) 4 Νοεμβρίου 2018


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html

κουρτινες λινες σκρουτζ

νίκι λάουντα σημερα

Ο 63χρονος που διαμένει στην αγγλική πρωτεύουσα και συνήθως κοιμάται στο αεροδρόμιο του Χίθροου, πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Αξμπρίτζ ώστε να πάρει τον σκύλο του.


Ο ίδιος είχε μπει σε κοντινό νοσοκομείο την προηγούμενη μέρα λόγω δερματικής μόλυνσης και η αστυνομία βρήκε τον σκύλο του στο δρόμο.


κουρτινες λινες σκρουτζ

Ο άστεγος εκδιώχθηκε βιαίως από το αστυνομικό τμήμα καθώς κάπνιζε, όπως αναφέρει το BBC. Αναγκάστηκε να μείνει έξω από το κτήριο και οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό τα ξημερώματα.


Μία από τους αστυνομικούς που τον έδιωξαν απολύθηκε καθώς όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα, αφού έδιωξε τον άστεγο είδε μια ταινία, παρότι ήταν εν ώρα υπηρεσίας.


Η αστυνομικός, όπως αναφέρουν οι Αρχές, «δεν επέδειξε την απαραίτητη φροντίδα και δεν τον πρόσεξε μετά την εκδίωξή του από το τμήμα».


Ακόμη ένας αστυνομικός είναι αντιμέτωπος με κυρώσεις για τη στάση που τήρησε κατά το περιστατικό.


Ο Έλληνας άστεγος, όπως αναφέρει ο Independent, έπαθε υποθερμία και δεν αποκλείεται να ασκηθούν διώξεις για ανθρωποκτονία για αμέλεια στους υπευθύνους.



κουρτινες λινες σκρουτζ
χρυσοχοειο ξανθη
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html

ανοιχτα δορυφορικα καναλια

ανοιχτα δορυφορικα καναλια

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι κινούνται στους δρόμους της πρωτεύουσας, καθώς κεντρικές αρτηρίες της βρίσκονται στα «κόκκινα».


Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην κάθοδο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας λόγω της αυξημένης κίνησης από την γέφυρα Καλυφτάκη έως και την Λιοσίων.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html

Με δυσκολία, κινούνται επίσης και τα οχήματα στην άνοδο του Κηφισού.


Αυξημένη είναι η κίνηση στην Κηφισίας, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην Κατεχάκη. Καθυστερήσεις στην άνοδο της Αλεξάνδρας, την άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου και την Ηλιουπόλεως.


ribs on big green egg recipe


ανοιχτα δορυφορικα καναλια
υπολογιστες τιμη
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html

κεντρα τεχνικου ελεγχου οχηματων λεωφορου θηβων ανωνυμη εταιρεια

Από τους επτά συνολικά υποψηφίους, οι τρεις που επιλέγησαν από τα 47 κράτη-μέλη του Οργανισμού για να διεκδικήσουν στα τέλη Ιανουαρίου τη θέση του Επιτρόπου είναι ο Πιερ - Ιβ Λε Μπορν από τη Γαλλία με 31 ψήφους, ο Γκόραζντ Κλεμέντσιτς από τη Σλοβενία με 29 και η Ντούνια Μιγιάτοβιτς από τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη με 26 ψήφους.


δεν ακουγεται ο ηχος στο youtube

κεντρα τεχνικου ελεγχου οχηματων λεωφορου θηβων ανωνυμη εταιρεια

Η υποψηφιότητα του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, αναδείχθηκε τέταρτη, συγκεντρώνοντας 20 ψήφους.


Μετά την επιλογή των επικρατέστερων υποψηφίων για τη θέση του Επιτρόπου, θα ακολουθήσει νέα ακρόαση των τριών ενώπιον των μελών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.


Η τελική εκλογή νέου Επιτρόπου θα πραγματοποιηθεί στην προσεχή Σύνοδο της Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, στις 22-26 Ιανουαρίου και η θητεία του νέου Επιτρόπου αρχίζει την 1η Απριλίου 2018.


«Δώσαμε μια πολύ σημαντική μάχη, με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιάννης Μουζάλας, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των επικρατέστερων υποψηφίων για τη θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.


Ο κ. Μουζάλας προσθέτει ότι «και οι επτά υποψήφιοι ήταν ιδιαίτερα αξιόλογοι και δεν υποτιμούμε τους συνυποψηφίους», ενώ σε ερώτηση για το πώς σχεδιάζει την «επόμενη μέρα», απαντά: «Συνεχίζουμε».



κεντρα τεχνικου ελεγχου οχηματων λεωφορου θηβων ανωνυμη εταιρεια
σάρα εσκενάζυ θέατρο
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html

κορμος με μαρμελαδα ακης

κορμος με μαρμελαδα ακης

«Έχουμε επίγνωση των αναφορών των μέσων ενημέρωσης για αυτό το συμβάν. Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν καθιερωμένα διπλωματικά κανάλια για την αντιμετώπιση θεμάτων του Αιγαίου», αναφέρει το Στειτ Ντιπάρτμεντ απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ιστοσελίδας mignatiou.com κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

«Ενθαρρύνουμε όλα τα μέρη να λάβουν μέτρα που θα αποκλιμακώσουν την τρέχουσα κατάσταση. Ως θέμα αρχής, οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν την κυριαρχία των χωρών της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Τουρκίας» τονίστηκε επίσης.


Έντονο διάβημα του ΥΠΕΞ


Σε αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας για το περιστατικό με τον εμβολισμό πλοίου του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό στην περιοχή των Ιμίων προχώρησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, κ. Δημήτριος Παρασκευόπουλος, προς τον Τούρκο ομόλογό του.


Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, κλήθηκε στο ΥΠΕΞ, από τον Γενικό Διευθυντή Πολιτικών Υποθέσεων, ο Τούρκος Πρέσβης στην Αθήνα.


«Επικίνδυνα συμβάντα σαν αυτό, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, είναι αποτέλεσμα της κλιμακούμενης και προκλητικής συμπεριφοράς που επιδεικνύει αυξημένα τις τελευταίες ημέρες η Τουρκία» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, και συνεχίζει:


Η Τουρκία οφείλει να τερματίσει τις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και τις πράξεις που δεν συμβάλλουν στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Πράξεις που υπονομεύουν την περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα, που η Ελλάδα προασπίζεται και θα συνεχίσει να προασπίζεται.


Προειδοποιήσεις από την Ε. Ε.


Το μεσημέρι της Τρίτης, η Κομισιόν απηύθυνε νέο αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα, προειδοποιώντας τη χώρα ότι πρέπει να σέβεται τη διατήρηση των σχέσεων καλής γειτονίας.


Όπως έγινε γνωστό, η Φεντερίκα Μογκερίνι συζήτησε με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, στο περιθώριο της Συνόδου του Κουβέιτ για το Ιράκ, για τις εντάσεις των τελευταίων ημερών.


Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς τόνισε ότι η Επιτροπή παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο Αιγαίο, προσθέτοντας ότι «το ελληνικό πλοίο που συμμετείχε στην επιχείρηση συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ και την Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή και άρα πρόκειται για χρήματα Ευρωπαίων φορολογουμένων».


Συνεχίζοντας, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής επισήμανε ότι η Τουρκία «πρέπει να απέχει από αρνητικές δηλώσεις που βλάπτουν τις σχέσεις καλής γειτονίας». Αυτό, είπε ο Μ. Σχοινάς, είναι αναγκαίο, ειδικά ενόψει της Συνόδου Κορυφής που θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου στη Βάρνα της Βουλγαρίας, με τη συμμετοχή των τριών ηγετών της ΕΕ - Ντόναλντ Τουσκ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Αντόνιο Ταγιάνι - με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Ο Μ. Σχοινάς επανέλαβε, επίσης, ότι «η Τουρκία πρέπει να δεσμευτεί ξεκάθαρα στη διατήρηση των σχέσεων καλής γειτονίας, και να απέχει από κάθε προστριβή, απειλή ή ενέργεια έναντι ενός κράτους-μέλους διαταράσσοντας τις σχέσεις καλής γειτονίας και την ειρηνική επίλυση διαφορών». Επεσήμανε, ακόμη «την ανάγκη να σεβαστεί η Τουρκία την κυριαρχία των κρατών-μελών σε ό, τι αφορά τη χερσαία επικράτεια, τα εθνικά χωρικά ύδατα και τον εθνικό εναέριο χώρο τους».


Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ είχε προχωρήσει σε αντίστοιχες δηλώσεις και χτες, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Νίκο Αναστασιάδη.



κορμος με μαρμελαδα ακης
εισαγωγη κινητων τηλεφωνων απο γερμανια
τρελες φαρσες
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_104.html

μπουζουκια στη λαρνακα

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος στο πλαίσιο δικής του πρωτοβουλίας το κόμμα έχει ξεκινήσει ανοιχτή συζήτηση, χωρίς πρωτόκολλα, για την επικαιρότητα, το μέλλον των νέων αλλά και πως φαντάζονται τη δική τους συμμετοχή στα κοινά, σε όλη την Ελλάδα, επισήμανε πως «οι νέοι είναι άξιοι και ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι νέοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα, οι νέοι θα μας φέρουν τη νίκη καθώς επίσης πως η ΝΔ θέλει τη νεολαία να πρωταγωνιστήσει στην νέα σελίδα της πατρίδας».


μπουζουκια στη λαρνακα

«Αυτός είναι κι ο λόγος που ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει άνοιγμα στους νέους με αποτέλεσμα η εμπιστοσύνη στη νέα γενιά να αποδεικνύεται με πράξεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΝΔ, σας θέλουμε μαζί μας. Είμαστε με τους νέους που τελειώνουν ένα δημόσιο σχολείο και σήμερα πρωταγωνιστούν στον κόσμο, με τον φοιτητή που τα φέρνει δύσκολα πέρα και ονειρεύεται το μέλλον του, με τους νέους που προσπαθούν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, με τους νέους που αγωνίζονται, που αριστεύουν, που δημιουργούν και προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο», ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης.


Έκανε λόγο για επιμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη νέα γενιά στο πνεύμα της διεύρυνσης και της ανανέωσης μέσα από την ενεργό συμμετοχή νέων ανθρώπων με φρέσκιες ιδέες, όραμα και καθαρή ματιά για τις εξελίξεις στην πολιτική και την κοινωνία. «Αυτό επιδιώκουμε μέσα από αυτές τις συναντήσεις μας και θέλουμε από τη νέα γενιά να πρωταγωνιστήσει μιας και οι νέοι είναι άξιοι και ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο», είπε καλώντας τους να πρωταγωνιστήσουν στις μάχες.


«Για εμάς οι νέοι είναι άξιοι, είναι ικανοί να διαδραματίσουν σημαίνοντα ρόλο στον πολιτικό στίβο, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Θέλουμε τους νέους σήμερα να πάρουν στα χέρια τους τις ευθύνες του τόπου», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html

μπουζουκια στη λαρνακα


πισινα για παιδια θεσσαλονικη
φουσκωτα σκαφη αναψυχης

εφαρμογες πληροφορικης στη διοικηση και οικονομια μεσολογγι

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html
μπαντα πν despacito
Θλίψη στο Αγρίνιο για το θάνατο της 14χρονης Μαργαρίτας – Συγκλονίζει το «αντίο» των συμμαθητών της

Η είδηση του θανάτου της 14χρονης μαθήτριας βύθισε στη θλίψη το Αγρίνιο.


Η 14χρονη Μαργαρίτα έχασε τη μάχη για τη ζωή την Κυριακή (20/05). Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα (21/05), στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, στις 4μ. μ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το συγκινητικό μήνυμα των συμμαθητών της

Οι μαθητές του Παπαστρατείου Γυμνασίου για να την αποχαιρετήσουν, σχημάτισαν με τις τσάντες τους το μήνυμα «Μαργαρίτα αντίο» στην αυλή του σχολείου.


εφαρμογες πληροφορικης στη διοικηση και οικονομια μεσολογγι

Με πληροφορίες από sinidisi.gr

Δείτε τη συγλονιστική εικόνα στη gallery του Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φρικτό ατύχημα στη Λάρισα: Διαμελίστηκε νεαρός εργάτης (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Θλίψη στο Αγρίνιο για το θάνατο της 14χρονης Μαργαρίτας – Συγκλονίζει το «αντίο» των συμμαθητών της
01
Θλίψη στο Αγρίνιο για το θάνατο της 14χρονης Μαργαρίτας – Συγκλονίζει το «αντίο» των συμμαθητών της

εφαρμογες πληροφορικης στη διοικηση και οικονομια μεσολογγι
ντεμεκ ποια λεξη σε περιγραφει καλυτερα
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html

Thursday, June 27, 2019

παιχνιδια επιτραπεζια για παιδια

βασιλικος φυτο ποτισμα

Η κρατικοποίηση της Monte dei Paschi, της γηραιότερης τράπεζας του κόσμου, εμφανίζεται κάτι περισσότερο από πιθανή. Αλλά η διάσωση της τοσκανικής τράπεζας, που αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, ελάχιστα θα βοηθήσει στην επίλυση της ιταλικής τραπεζικής κρίσης. Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Η Ρώμη το γνωρίζει καλά και ο νέος ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι δέχεται καθημερινά εισηγήσεις να αδράξει την ευκαιρία και να ξεκινήσει μια ευρύτερη εκκαθάριση των ιταλικών τραπεζών, οι οποίες με 360 δισ. ευρώ επισφαλών δανείων είναι από τις λιγότερο κερδοφόρες πανευρωπαϊκά.


Αλλά, με εξαίρεση την κρατική στήριξη για μια ομάδα μικρών και «άρρωστων» πιστωτικών ιδρυμάτων, θεωρείται μάλλον απίθανη μια εκτεταμένη διάσωση για τις μεγαλύτερες ιταλικές τράπεζες.


Σε κάθε περίπτωση, πλησιάζει η ώρα της αλήθειας και δεν θα είναι αναίμακτη για τους ιταλούς ομολογιούχους. Στην περίπτωση για παράδειγμα της Monte dei Paschi, η τράπεζα καταβάλει μια ύστατη προσπάθεια ώστε μέχρι το τέλος του χρόνου να αντλήσει από την αγορά 5 δισ. ευρώ μέσω ανταλλαγής χρέους και έκδοσης μετοχών.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

παιχνιδια επιτραπεζια για παιδια


παιχνιδια επιτραπεζια για παιδια


εχασα κιλα με ομοιοπαθητικη
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

μονο κρεβατι μαρμαριδης

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_1.html
μάριος λευκαρίτης uefa
ντουλαπα ραφιερα

«Με τον Κώστα Λαλιώτη μας ενώνει μια φιλία πολλών χρόνων. Δεν αρνήθηκα ποτέ τις ιδεολογικές μου καταβολές. Είμαι σοσιαλιστής και το τι θα κάνω εγώ με τον Κώστα Λαλιώτη σας το λέω: θα χορεύω ταγκό στο Σύνταγμα», τονίζει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής.


Ο υπουργός Μεταφορών προαναγγέλλει μείωση στην τιμή του εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας «στο βάθος του χρόνου», ενώ διαψεύδει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησής τους. «Όποιος το κάνει, εγκληματεί απέναντι στην κοινωνία και στα συμφέροντα του πολίτη. Οι δημόσιες συγκοινωνίες της Αθήνας κοστίζουν για το στόλο τους το 1/5 που στοιχίζουν οι ιδιωτικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης», σημειώνει.


Προσθέτει πως από το νέο έτος εντός των μέσων συγκοινωνίας θα λειτουργεί ίντερνετ «έτσι ώστε να μπορεί ο κάθε πολίτης και να ενημερώνεται για το μέσο συγκοινωνίας που θέλει να χρησιμοποιήσει, αλλά και να μπορεί να εκδίδει εισιτήριο την ίδια στιγμή, ενώ αναφέρει ότι ο στόλος των μέσων συγκοινωνίας θα αλλάξει σημαντικά, «είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι!».


Αποκαλύπτει επίσης ότι θα προσφερθούν «δωρεάν και για πάντα» τηλεοπτικές συνδέσεις, μέσω ΟΤΕ και Nova, στις ακριτικές περιοχές, καθώς και δωρεάν συνδέσεις διαδικτύου στα ακριτικά νησιά.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html


μονο κρεβατι μαρμαριδης
μονο κρεβατι μαρμαριδης

η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια

δημοσκοπησεις ζουγκλας
η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.


γυναικα στις κυλιομενες σκαλες

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html

Αττική


Καιρός: Γενικά αίθριος.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Γενικά αίθριος και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Γενικά αίθριος και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: Γενικά αίθριος.


Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια

ψυχη βιολιου

αγορα κατοικιας καλλιθεα χαλκιδικης
ψυχη βιολιου

«Η συμφωνία περιλαμβάνει μέτρα 3,6 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία δεν είναι μέσα στο τρίτο μνημόνιο. Συνεπώς μιλάμε για πρόσθετα μέτρα, πρόσθετο μνημόνιο, καινούριο τέταρτο μνημόνιο», ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: ότι η νέα συμφωνία περιλαμβάνει μέτρα που «θα αποτελειώσουν την ελληνική κοινωνία».


Παράλληλα, η Νίκη Κεραμέως άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υποσχόταν αφορολόγητο 12.000 ευρώ αλλά και στη συνέχεια ο υπουργός Οικονομικών είχε δηλώσει ότι αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από τις 9.000 ευρώ θα παραιτηθεί. Τελικά έπεσε στα 8.600 και τώρα το αφορολόγητο πέφτει κάτω από τις 6.000 ευρώ».


ψυχη βιολιου

Η τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο υπογραμμίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «ζητά εδώ και καιρό την παραίτησή του λόγω της αναξιοπιστίας του υπουργού Οικονομικών. Πρόκειται για πρωτοφανή αναξιοπιστία».


Αιχμές άφησε και για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ότι ο ίδιος είχε πει πως δεν θα συμφωνήσει σε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα και αυτή τη στιγμή συμφώνησε με τους δανειστές για 3,6 δις νέα μέτρα.


κοντρολ τραγουδι

Σε ότι αφορά τα αντίμετρα η κυρία Κεραμέως έκανε λόγο για εμπαιγμό και ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα τα ψηφίσει στη βουλή. «Δεν συμφωνούμε με αυτή τη δημοσιονομική πολιτική της κυβέρνησης και σε ότι αφορά τα αντίμετρα αν τα ψηφίζαμε θα σήμαινε ότι θέλουμε η χώρα να πετύχει 5,5% πλεόνασμα. Δεν το θέλουμε αυτό».


Ακούστε αναλυτικά όσα δήλωσε αναλυτικά στο CNN Greece η Νίκη Κ. Κεραμέως.





https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_79.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

προτεινες συμπληρωμα διατροφης

μετρο απο αεροδρομιο δρομολογια

«Σχεδόν το σύνολο των κενών έχει καλυφθεί, ενώ τα βιβλία είναι ήδη στη θέση τους», λέει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ για τις αλλαγές που ανακοίνωσε σε ό, τι αφορά τον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και τον επανασχεδιασμό του χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εξηγεί πως «τον Σεπτέμβριο του 2020 θα συναντηθούν οι μεταρρυθμίσεις του Λυκείου με τις μεταρρυθμίσεις της Ανώτατης Εκπαίδευσης».


προτεινες συμπληρωμα διατροφης

«Τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν θα έχουν εισαχθεί οι πρώτοι φοιτητές με το νέο σύστημα θα έχει ολοκληρωθεί και το σχέδιό μας για την αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης», σημειώνει, ενώ χαρακτηρίζει «εκ του πονηρού και σπέκουλα» τις αντιδράσεις στην κατάργηση της εξέτασης του μαθήματος των Λατινικών στις πανελλαδικές εξετάσεις.


«Κάποιοι αποφάσισαν να ιδεολογικοποιήσουν όλη αυτή την υπόθεση με τα Λατινικά», παρατηρεί και προσθέτει πως «οι περισσότεροι από όσους χύνουν κροκοδείλια δάκρυα δεν έχουν πει ποτέ πώς πρέπει να διδάσκονται».


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html

plaza hotel καλαματα τηλεφωνο

Αναφορικά με τον νέο θεσμό των ενδοσχολικών εξετάσεων διαβεβαιώνει πως «όπως προγραμματίζουμε να γίνουν οι εξετάσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι αδιάβλητες», σημειώνοντας πως το 10% που αρχικά θα συνυπολογίζεται στην τελική βαθμολογία για την εισαγωγή στα τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα κλιμακωθεί σταδιακά, καθώς «είναι ένα σύστημα με μία δυναμική και μία προοπτική».


προτεινες συμπληρωμα διατροφης

Στην κριτική για τις σχολές ελεύθερης πρόσβασης απαντά πως «υπάρχουν παιδιά που θέλουν να σπουδάσουν και όχι μόνον να αποκτήσουν δεξιότητες για το επάγγελμα που θέλουν να ασκήσουν» και υπερασπίζεται την άποψη πως «το Πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο για να βρεις δουλειά, το Πανεπιστήμιο είναι και για να μορφωθείς».


Σε ό, τι αφορά τις ενστάσεις στις θεσμοθετημένες και δρομολογούμενες συνέργειες ανάμεσα σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ επισημαίνει πως: «Το εγχείρημα έχει τη συναίνεση της συντριπτικής πλειοψηφίας των διδασκόντων στα ΑΕΙ».


Εκφράζει δε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι στη Μακεδονία για τη συγκρότηση ενός νέου ενιαίου ιδρύματος, το οποίο θα έχει και ξενόγλωσσα προγράμματα σπουδών, υπάρχει ομόφωνη απόφαση όλων των διοικήσεων τεσσάρων ιδρυμάτων και συγκεκριμένα του Διεθνούς Πανεπιστημίου, του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, του ΤΕΙ στην Καβάλα και του ΤΕΙ στις Σέρρες.



https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html

τηλεφωνα περιφερειασ νοτιου αιγαιου

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html
μπλοκ λαχνων public
σωμα εφοδιασμου μεταφορων

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Κατάνης και οι τελευταίοι επιβαίνοντες του πλοίου, καθώς, μετά από πολλές ημέρες έντονων διαπραγματεύσεων βρέθηκε η «χρυσή» τομή.


Όπως έγινε γνωστό, οι 177 συνολικά μετανάστες και πρόσφυγες θα γίνουν δεκτοί, κατά κύριο λόγο, από τους Καθολικούς Επισκόπους Ιταλίας. Παράλληλα, σαράντα περίπου διασωθέντες θα φιλοξενηθούν στην Αλβανία και στην Ιρλανδία.


τηλεφωνα περιφερειασ νοτιου αιγαιου

Χαιρετίζει ο Δ. Αβραμόπουλος


Ο επίτροπος Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος χαιρέτισε την πρόοδο που σημειώθηκε στο ζήτημα, ωστόσο απηύθυνε παράλληλα νέα έκκληση να εξευρεθεί πιο μακροπρόθεσμη λύση στο πρόβλημα.




τηλεφωνα περιφερειασ νοτιου αιγαιου
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html

lego city τιμες

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html
παρουσιαση αποτελεσματων ερευνας
lego city τιμες
lego city τιμες

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδος το μεγάλο πλεόνασμα οφείλεται στη βελτίωση κυρίως του ισοζυγίου υπηρεσιών και δευτερευόντως των ισοζυγίων πρωτογενών και δευτερογενών εισοδημάτων, η οποία υπεραντιστάθμισε την αύξηση του ελλείμματος του ισοζυγίου αγαθών.


Η διεύρυνση του ελλείμματος του ισοζυγίου αγαθών στα 13,6 δισ. ευρώ, από 12,1 δισ. ευρώ πέρυσι, είναι αποτέλεσμα κυρίως της αύξησης του ελλείμματος του ισοζυγίου καυσίμων. Επισημαίνεται ότι οι εξαγωγές αγαθών χωρίς καύσιμα αυξήθηκαν κατά 8,7% και 5,8% σε τρέχουσες και σταθερές τιμές αντίστοιχα.


Η αύξηση του πλεονάσματος του ισοζυγίου υπηρεσιών στα 15 δισ. ευρώ, από 13,1 δισ. ευρώ στο 9μηνο 2016, οφείλεται στη βελτίωση όλων των επιμέρους ισοζυγίων. Ειδικότερα, όσον αφορά το ταξιδιωτικό ισοζύγιο, τόσο οι αφίξεις μη κατοίκων ταξιδιωτών όσο και οι αντίστοιχες εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 10,3%. Συγκεκριμένα, οι τουριστικές εισπράξεις στο διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2017 ανήλθαν σε 12,9 δισ. ευρώ, από 11,7 δισ. ευρώ στο διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2016. Στο μέτωπο της ναυτιλίας οι εισπράξεις από υπηρεσίες μεταφορών αυξήθηκαν κατά 17,1%, στα 6,6 δισ. ευρώ, από 5,7 δισ. ευρώ στο διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2016!


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html

Το Σεπτέμβριο του 2017, δεν παρατηρήθηκαν σημαντικές μεταβολές στο ισοζύγιο κεφαλαίων, ενώ το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2017 σημειώθηκε πλεόνασμα 353 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 613 εκατ. ευρώ την ίδια περίοδο του 2016. Το Σεπτέμβριο του 2017, το συνολικό ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών και κεφαλαίων (το οποίο αντιστοιχεί στις ανάγκες της οικονομίας για χρηματοδότηση από το εξωτερικό) κατέγραψε πλεόνασμα 1,2 δισ. ευρώ, κατά 353 εκατ. ευρώ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του 2016, ενώ το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2017 παρουσίασε πλεόνασμα 1,7 δισ. ευρώ, κατά 423 εκατ. ευρώ μεγαλύτερο από εκείνο της ίδιας περιόδου του 2016.




φόβοι περίστροφα

κειμενα αφηγησης

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_37.html
18 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


Σήμερα Παρασκευή 18 Μαΐου γιορτάζουν οι: Γαλάτεια, Γαλατία, Ιουλία, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Ιούλιος, Τζούλια, Φαεινή, Φαεινός.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

παρανομη η εκτακτη εισφορα 2011



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


(Πηγή: Eortologio.gr)



κειμενα αφηγησης
κειμενα αφηγησης
τροφη για γατες με διαρροια

θεωρια και πραξη τησ εκκλησιαστικησ μουσικησ του γεωργίου ν. κωνσταντίνου

θεωρια και πραξη τησ εκκλησιαστικησ μουσικησ του γεωργίου ν. κωνσταντίνου

Συγκεκριμένα, ο καιρός από σήμερα το βράδυ θα αρχίσει να βελτιώνεται, με τη θερμοκρασία να παίρνει την… ανηφόρα τις επόμενες ημέρες.


Αύριο, Παρασκευή (29/06/2018) αναμένονται κάποιες σποραδικές βροχές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα - και αυτές μέχρι το απόγευμα.


θεωρια και πραξη τησ εκκλησιαστικησ μουσικησ του γεωργίου ν. κωνσταντίνου

Θεαματική βελτίωση του καιρού αναμένεται από το Σάββατο (30/06/2018), με τη μέγιστη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει στους 31 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα και στους 30 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη.


ασε με να ζησω μοναχος καζαντζιδης

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 και στα νότια πελάγη 6 μποφόρ.


Την Κυριακή (01/07/2018) προβλέπονται, επίσης, μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη χώρα. Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας ο καιρός θα είναι αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει 33 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα και 30 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη.


Μάλιστα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που εμφανίζουν τα προγνωστικά μοντέλα, είναι πολύ πιθανό από τις 3 Ιουλίου και μετά, η Ελλάδα να μπει σε μια παρατεταμένη περίοδο «καύσωνα», με θερμοκρασίες που κατά τόπους θα προσεγγίσουν ή και θα ξεπεράσουν τους 39 - 40 βαθμούς Κελσίου.


Έτσι, είναι εξαιρετικά πιθανό μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου η χώρα μας να «βιώσει» την πρώτη σοβαρή και καλά οργανωμένη θερμή εισβολή από την Αφρική.



κιθαρες λαρισα
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_75.html

φαρμακείο online αλεξανδρουπολη

κουσουρια διασημων

Η 27χρονη φαίνεται να κάθεται πάνω στο κάγκελο του μπαλκονιού, κρατώντας ένα selfie stick, ωστόσο άγνωστο πώς, χάνει την ισορροπία της και καταλήγει στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χάσει να ακαριαία τη ζωή της.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

φαρμακείο online αλεξανδρουπολη

Το θάνατο της Sandra Manuela Da Costa Macedo έχει καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο αυτόπτης μάρτυρας από παρακείμενο κτήριο. «Έπεσε», ακούγεται να λέει ο άνθρωπος που την κινηματογραφεί.





φαρμακείο online αλεξανδρουπολη
polo outlet

υλη β γυμν αρχαια 2015-16

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

«Κανείς δεν μπορεί να δίνει διαταγές στην Τουρκία. Δεν θα ανεχθούμε ποτέ τις απειλές απ’ όπου κι αν προέρχονται» σημείωσε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε μήνυμά του στο Twitter.


υλη β γυμν αρχαια 2015-16

«Το Κράτος Δικαίου ισχύει για όλους. Χωρίς καμία εξαίρεση» πρόσθεσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.


αυτοκινουμενα γερμανιας

Από την πλευρά του, στον απόηχο των δηλώσεων Τραμπ, ο εκπρόσωπος τύπου του τουρκικού ΥΠΕΞ επισήμανε σήμερα ότι η αμερικανική διοίκηση πρέπει να εγκαταλείψει την «άδικη ρητορική» και να επιστρέψει στον «εποικοδομητικό διάλογο».


«Είναι αδύνατο να αποδεχθούμε τα απειλητικά μηνύματα της αμερικανικής διοίκησης, που αγνοεί πλήρως τη συμμαχία και τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των χωρών μας» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου Χάμι Ακσόι, σε μια γραπτή δήλωση.


μικρος μαγος facebook


υλη β γυμν αρχαια 2015-16
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

φαγητα κ θερμιδες

φαρος χοτελ συρος
Ιωάννινα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που εξαπατούσε επαγγελματίες

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων οδηγήθηκε 51χρονος που συνελήφθη ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων για απάτες κατ' εξακολούθηση και σύσταση συμμορίας.


Παράλληλα, δικογραφία με τις ίδιες κατηγορίες σχηματίστηκε για δύο συνεργούς του, έναν 32χρονο και μία 31χρονη, οι οποίοι αναζητούνται.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι τρεις κατηγορούνται ότι από τις αρχές του μήνα, έχουν εξαπατήσει τουλάχιστον 10 επαγγελματίες από την περιοχή των Ιωαννίνων, τους οποίους τηλεφωνούσαν και προσποιούμενοι ότι είναι υπάλληλοι εταιρείας, αποσπούσαν χρηματικά ποσά με το πρόσχημα της ανανέωσης ετήσιας συνδρομής τους σε επαγγελματικό κατάλογο.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_77.html

τι πρεπει να δεις στη θεσσαλονικη

φαγητα κ θερμιδες

Ο 51χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (12/2) στα Ιωάννινα, τη στιγμή που παραλάμβανε χρηματικό ποσό από επαγγελματία, τον οποίο είχαν προσεγγίσει τηλεφωνικά.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1.980 ευρώ, 50 έγγραφα είσπραξης συνδρομής, 120 ανεκτέλεστα έγγραφα είσπραξης, ιδιόχειρες σημειώσεις και ένα κινητό τηλέφωνο

Όπως προέκυψε από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, ο 51χρονος είχε αναλάβει το ρόλο του «εισπράκτορα», ενώ τα άλλα δύο μέλη της ομάδας είχαν αναλάβει τον ρόλο καθοδήγησης και επικοινωνίας με τα υποψήφια θύματα.

Η έρευνα για την εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις, βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς εκτιμάται ότι ο αριθμός των παθόντων, είναι πολύ μεγαλύτερος από τις δέκα υποθέσεις για τις οποίες κατηγορούνται.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



φαγητα κ θερμιδες
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html

επιδαυρος τιμη

αγγελιες για κλαρκ

Αναλυτικά, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθυνθούν στο λύκειό τους και έπειτα για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams. it. minedu. gov.gr, να μελετούν το μηχανογραφικό τους και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (προσωρινή αποθήκευση).


Μετά την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των βαθμών των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να «κλειδώσουν» το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας «Οριστικοποίηση») μέχρι και τις 14 Ιουλίου. Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρείται στη βάση του υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας. Προτείνεται, όπως σημειώνει το Αθηναϊκό πρακτορείο, οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.


επιδαυρος τιμη

Σημειώνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι δεν υποβάλουν μηχανογραφικό εμπρόθεσμα, θα αποκλειστούν από την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για φέτος.


Μηχανογραφικό δελτίο μπορούν να υποβάλουν:


- Όσοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ φέτος, και εφόσον κατέχουν ή αποκτούν απολυτήριο (οι υποψήφιοι ΓΕΛ) και απολυτήριο και πτυχίο (οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ).


- Όσοι απόφοιτοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερησίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ τα έτη 2015 ή 2016, διεκδικώντας φέτος το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση. Όσοι απόφοιτοι είναι υποψήφιοι για το 10%, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση. Οι υποψήφιοι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά σε ειδικό μάθημα ή στα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ, αλλά συνυπολογίζονται τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση.


Οι υποψήφιοι που παραπέμπονται στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, καταθέτουν μηχανογραφικό με τις προτιμήσεις τους, μαζί με τους υποψηφίους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) της τακτικής εξεταστικής περιόδου, δηλαδή την ίδια περίοδο 21 Ιουνίου με 14 Ιουλίου 2017.



επιδαυρος τιμη
ρολακια κανελας ντουκαν
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_52.html

παπαδοπουλοσ νεφρολογοσ αιγιο

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html
τηλέμαχος ζαγρέας - τρανταφλιά
Γρεβενά: Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε από τα χιόνια νεογνό τριών ημερών και τους γονείς του

Ένα μωρό μόλις τριών ημερών απεγκλώβισαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κατά τη διάρκεια της νυκτερινής χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή.


Ένα ζευγάρι Αφγανών με το μόλις τριών ημερών βρέφος τους εγκλωβίστηκαν στην έξοδο του κόμβου της Εγνατίας οδού προς Γρεβενά και Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, όταν το αυτοκίνητο της ΜΚΟ που επέβαιναν ακινητοποιήθηκε από την κακοκαιρία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ενημερώθηκε άμεσα η Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας και όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας έφτασε στο σημείο, παρέλαβε το μωρό με τους γονείς του και στη συνέχεια μετέφεραν το νεογνό για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Γρεβενών, προκειμένου να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.


βιβλιοθήκη της παντείου

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


παπαδοπουλοσ νεφρολογοσ αιγιο


παπαδοπουλοσ νεφρολογοσ αιγιο

Wednesday, June 26, 2019

ηλιθιος ανικητος

ηλιθιος ανικητος

Το γεγονός αυτό έχει επιτρέψει να δημιουργηθούν μια σειρά από «μύθοι» αναφορικά με το κρυολόγημα που, εν έτει 2017, εξακολουθούν να είναι αποδεκτοί από χιλιάδες ανθρώπους στον κόσμο και αποτελούν αφορμή για πολλές παρερμηνείες και λάθη.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html

Ας δούμε, λοιπόν, μερικούς από τους επικρατέστερους «μύθους» και μερικά από τα πιο συχνά λάθη που σχετίζονται με το κρυολόγημα.


Το κρυολόγημα προκαλείται από το κρύο


Μύθος. Παρά τη φημολογία που υπάρχει, ένα είναι σίγουρο: Δεν αρρωσταίνουμε εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, αφού το κοινό κρυολόγημα οφείλεται σε ιούς και όχι στο κρύο. Ωστόσο, υπάρχουν δύο στοιχεία που «εξηγούν» τους λόγους για τους οποίους οι ιοί που προκαλούν το κρυολόγημα, μας επηρεάζουν κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Το πρώτο είναι πως το κρύο μειώνει την άμυνα του οργανισμού και προκαλεί μεταβολές στη λειτουργία του ανοσοποιητικού, καθιστώντας το έτσι περισσότερο ευαίσθητο. Το δεύτερο είναι ότι η πτώση της θερμοκρασίας, επιτρέπει στους ρινοϊούς (που συνήθως είναι υπεύθυνοι για το κοινό κρυολόγημα) να πολλαπλασιάζονται με ταχύτερο ρυθμό.


ηλιθιος ανικητος

Το κρυολόγημα μεταδίδεται μόνο μέσα από τον βήχα και το φτέρνισμα


Μύθος. Υπάρχουν περισσότεροι από 200 ιοί που μπορούν να προκαλέσουν το κοινό κρυολόγημα με τον ρινοϊό να είναι ο πλέον συνηθισμένος. Ωστόσο, σε αντίθεση με την άποψη που έχει επικρατήσει, ο πιο εύκολος τρόπος μετάδοσης του ρινοϊού δεν είσαι μέσα από τα σωματίδια που μεταφέρονται με το βήχα ή το φτέρνισμα, αλλά μέσα από την επαφή με μολυσμένα αντικείμενα. Η άμεση επαφή με έναν άνθρωπο που νοσεί, όπως η χειραψία ή το άγγιγμα μολυσμένων αντικειμένων είναι δύο από τους βασικούς παράγοντες μετάδοσης του κοινού κρυολογήματος. Για αυτόν τον λόγο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να πλένουμε συχνά τα χέρια μας και να καθαρίζουμε τις επιφάνειες στις οποίες εργαζόμαστε. Το να αποφεύγουμε να βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο με ένα άρρωστο, δεν μπορεί να μας προστατέψει.


πότε πληρώνονται οι συντάξεισ του δημοσίου

Η καλύτερη επιλογή είναι τα αντιβιοτικά και όχι οι φυσικές λύσεις


Μύθος. Η κατανάλωση αντιβιοτικών κατά τη διάρκεια ενός κοινού κρυολογήματος είναι μια ακόμη λάθος κίνηση. Τα αντιβιοτικά δεν είναι λύση για το κρυολόγημα και δεν πρέπει να λαμβάνονται αυθαίρετα, παρά μόνο με συνταγή γιατρού, ο οποίος μπορεί να τα συνιστά συνιστά σε υψηλού κινδύνου άτομα, ώστε να αποφευχθεί η βακτηριακή λοίμωξη, ως επακόλουθο του εξασθενημένου ανοσοποιητικού.


Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να κρατήσουμε μακριά το κρυολόγημα ή να περιορίσουμε τα συμπτώματά του είναι να στραφούμε σε περισσότερο φυσικές λύσεις και απλές, αλλά δοκιμασμένες «συνταγές».


Η κατανάλωση αρκετών υγρών, η ξεκούραση και η κατανάλωση βοτάνων, όπως η Εχινάτσια, μπορούν να βοηθήσουν τον άνθρωπο στη μάχη κατά της νόσου που οφείλεται σε μια σε πληθώρα ιών. Εκτός από τη μορφή ροφήματος, το συγκεκριμένο βότανο μπορεί, επίσης, να καταναλωθεί με τη μορφή φυτικού συμπληρώματος διατροφής, όπως το SUPERFOODS® Εχινάτσια x3 που κυκλοφορεί στην Ελλάδα.


Περιέχει τρία διαφορετικά Εχινάτσια, τα οποία συμβάλλουν στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη μείωση πιθανοτήτων κρυολογήματος και τον περιορισμό της διάρκειας των συμπτωμάτων. Συνεργικά με την Εχινάτσια δρα η Βιταμίνη C και ο Ψευδάργυρος που περιέχονται, συστατικά γνωστά για την απαραίτητη ενίσχυση που προσφέρουν στο ανοσοποιητικό.


Capture



εργοστασιο στρατιωτικων ρουχων
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html

οπτικοακουστικό υλικό

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html

«Ο διορισμός ενός ριζοσπάστη του ΣΥΡΙΖΑ ως υπεύθυνου για το ελληνικό νομικό σύστημα έχει εντείνει τους φόβους της αντιπολίτευσης για ενδεχόμενη κυβερνητική παρέμβαση στο κράτος δικαίου, την ώρα που η Αθήνα προσπαθεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών μετά από οκτώ χρόνια μνημονίων», αναφέρει στο άρθρο την η Κέριν Χόουπ (Kerin Hope).


οπτικοακουστικό υλικό

Η δημοσιογράφος στήνει το προφίλ του νέου υπουργού Δικαιοσύνης, τον οποίο χαρακτηρίζει «αμφιλεγόμενη φιγούρα πολύ πριν διοριστεί υπουργός στον πρόσφατο ανασχηματισμό»: «Έγινε γνωστός ως ένας από τους δικηγόρους μέλους τοπικής αναρχικής ομάδας που έκανε το γύρο της Ευρώπης με την αποστολή δεμάτων με εκρηκτικούς μηχανισμούς σε πολιτικούς και διπλωμάτες. Είχε συγκρουστεί με το δικαστικό σύστημα τού οποίου τώρα ηγείται, επιτιθέμενος σε δικαστές για την αντιμετώπιση του αναρχικού πελάτη του αλλά και για τον αμφιλεγόμενο νόμο που συνέταξε (μεταξύ άλλων) για τις τηλεοπτικές άδειες που επικρίθηκε ως κακοσχεδιασμένος και, τελικά, αποσύρθηκε».


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html

Το άρθρο φιλοξενεί δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος κάνει λόγο για «προβληματική επιλογή μίας χώρας που θέλει να είναι μέρος της ευρωπαϊκής δημοκρατικής κανονικότητας». Ενώ την ευρωπαϊκή διάσταση της επιλογής Καλογήρου στο «τιμόνι» τού Δικαιοσύνης θίγει και η Χόουπ: «Ο κ. Καλογήρου έχει δύο εκκρεμείς υποθέσεις που σχετίζονται με Ευρωπαίους εταίρους, με αξιωματούχους των Βρυξελλών να έχουν εκφράσει την ανησυχία τους πως πρόκειται για δύο υποθέσεις με πολιτικά κίνητρα».


Όπως αναφέρει το άρθρο «ο κ. Καλογήρου ήγειρε ερωτήματα για τη δέσμευσή του στην ανεξαρτησία του δικαστικού συστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα στο υπουργείο όταν δήλωσε πως ‘το δικαστικό σύστημα και η κυβέρνηση πρέπει να βρίσκονται στην ίδια πλευρά της μάχης προστασίας του δημοσίου συμφέροντος’».


αμοιβη δικηγορου για επιταγη προς πληρωμη

μετατροπη πολικη σε καρτεσιανη

Η δημοσιογράφος επικαλείται δε, τον πολιτικό και νομικό σχολιαστή κι εκδότη της επιθεώρησης Athens Review of Books, Μανώλη Βασιλάκη, ο οποίος τόνισε πως «η Ελλάδα δεν είναι πια μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα ως προς το κράτος δικαίου. Η κατάσταση στο δικαστικό σύστημα έχει επιδεινωθεί στο σημείο να βρισκόμαστε τώρα μόλις ένα βήμα πίσω από τους ακραίους της Ευρώπης, την Πολωνία και την Ουγγαρία».




οπτικοακουστικό υλικό

ελαστικα 4χ4 μισελεν

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την τελική προθεσμία, υποχρεωτική από τον κοινοτικό κανονισμό, καθώς έχει δοθεί ήδη παράταση ενός μήνα.


ελαστικα 4χ4 μισελεν

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ληξιπρόθεσμα και μέχρι τις 10 Ιουλίου, θα τους υποβληθεί ποινή καθυστέρησης ανά εργάσιμη μέρα 1% επί του ποσού ενίσχυσης που θα είχε δικαίωμα να λάβει ο παραγωγός.


Τέλος, μετά το πέρας της 10ης Ιουλίου, οι αιτήσεις θα θεωρούνται απαράδεκτες και δεν θα πληρώνονται.



ελαστικα 4χ4 μισελεν
που θα αγορασω καρτες ταρω
στιχακια για μεσι

δαπεδο βοτσαλο

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Αρχιεπισκοπή μετά το πέρας της συνάντησης, τονίζεται πως ο κ. κ. Ιερώνυμος είπε στους διοργανωτές πως «κάθε έκφραση υπερασπίσεως των δικαίων της Μακεδονίας» είναι επαινετή αρκεί αυτή να είναι γνήσια, ανιδιοτελής, πηγαία και πάντα «στο πνεύμα μιας νόμιμης και δημοκρατικής εκδήλωσης».


Υπογράμμισε δε, ότι στο πλαίσιο της ελευθερίας εκφράσεων των κληρικών και λαϊκών μελών της, η «Εκκλησία σέβεται το δικαίωμα αυτών να πράττουν κατά συνείδηση, με σύνεση και υπευθυνότητα».


Ο Αρχιεπίσκοπος επανέλαβε δε, τη θέση της Εκκλησίας για τη μη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.


«Ναι» στη συμμετοχή των ιερέων στο συλλαλητήριο είχε πει και η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, μετά από έκτακτη συνεδρίασή της για το Σκοπιανό την περασμένη Παρασκευή. Όπως τόνιζε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε, οι ιερείς και τα μέλη της εκκλησίας είναι ελεύθεροι να πράξουν «κατά συνείδηση, στα πλαίσια της ελευθερίας της έκφρασης».


δαπεδο βοτσαλο




δαπεδο βοτσαλο
θεματα πανελληνιων συγχρονες γεωργικες επιχειρησεις
κουρτινες σαλονιου στοκ
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

παναθηναικος ολυμπιακος γεγονοτα

χερι για δαχτυλιδια
παναθηναικος ολυμπιακος γεγονοτα

«Ο ενθουσιασμός (του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ) με την επιβολή οικονομικών δυσχερειών στον σύμμαχό του στο ΝΑΤΟ, την Τουρκία, είναι επαίσχυντος», έγραψε ο Ζαρίφ στο Twitter.


παναθηναικος ολυμπιακος γεγονοτα

«Οι ΗΠΑ θα πρέπει να απαλλαγούν από τον εθισμό τους στις κυρώσεις και στον εκφοβισμό, διαφορετικά όλος ο κόσμος θα ενωθεί--πέραν από την λεκτική καταδίκη--και θα τους το επιβάλλει», προειδοποίησε και πρόσθεσε: «Έχουμε σταθεί στο πλευρό γειτόνων μας και στο παρελθόν και θα το πράξουμε και τώρα».


Ο Τραμπ δήλωσε χθες Παρασκευή ότι έδωσε εντολή για την αύξηση των δασμών στις εισαγωγές από την Τουρκία, επιβάλλοντας δασμούς 20% στο αλουμίνιο και 50% στον χάλυβα, καθώς αυξάνονται οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, που είναι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, λόγω της φυλάκισης από την Άγκυρα του Αμερικανού ευαγγελικού πάστορα Άντριου Μπράνσον καθώς και άλλων διπλωματικών θεμάτων στα οποία διαφωνούν οι δύο χώρες.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html

Η ένταση στις σχέσεις των δύο χωρών έχει πυροδοτήσει μια ξέφρενη πτώση της τουρκικής λίρας, η οποία χθες σημείωσε ιστορική πτώση 16% με τον Τραμπ να γράφει στο Twitter ότι το τουρκικό εθνικό νόμισμα κατρακυλάει «δραματικά έναντι του πολύ ισχυρού μας δολαρίου!».


Το Ιράν έχει επίσης υποστεί σημαντική μείωση στο νόμισμά του αυτή τη χρονιά, που εν μέρει οφείλεται στην επιβολή εκ νέου των αμερικανικών κυρώσεων μετά την αποχώρηση του Τραμπ από την ιστορική συμφωνία για τα πυρηνικά του 2015 και το ιρανικό ριάλ έχει χάσει σχεδόν την μισή του αξία έναντι του δολαρίου από τον Απρίλιο.



κατω παρταλι τα καλυτερα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html

historia sin fin on line

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html
historia sin fin on line

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC News τα περισσότερα χρήματα δαπανήθηκαν για την αγορά των καινούργιων επίπλων για το γραφείο διευθυντή, για το οποίο ξοδεύτηκαν 240 χιλιάδες δολάρια για την αγορά ξύλινων επίπλων γραφείου. Σημαντικά χρηματικά ποσά δαπανήθηκαν επίσης για την αγορά των χαλιών, για τις βάσεις των επίπλων, αλλά και για τις ταπετσαρίες.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html

μεταχειρισμενα γραφεια αθηνα

Πιθανολογείται ότι ένα μεγάλο μέρος των δαπανών συνδέθηκε με τον λογαριασμό για επισκευές «έκτακτης ανάγκης» και έγιναν όταν ο κ. Τραμπ έλειπε για δύο εβδομάδες σε διακοπές τον περασμένο Αύγουστο.


κλαδια για στολισμο

Οι επισκευές αυτές είχαν αναβληθεί από τον Μπαράκ Ομπάμα και το μοναδικό μεγάλο έξοδο που προέκυψε με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Προέδρου των ΗΠΑ ήταν η υπογραφή σύμβασης ύψους 300 χιλιάδων δολαρίων για την επισκευή των τοίχων των γραφείων.




historia sin fin on line

αστερας παοκ σημερα

τελευταια νεα για ειδικα μισθολογια
αστερας παοκ σημερα

«Σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10, στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό, τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές», αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

αστερας παοκ σημερα

Στην ανακοίνωσή του ο Ρουβίκωνας χαρακτηρίζει επικίνδυνο τον κ. Κατσίκη και επιτίθεται εναντίον του για παλιότερες δηλώσεις του: «Όταν ταυτίζει την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία δεν είναι καθόλου γραφικός. Αναζητεί και κατασκευάζει ομοϊδεάτες να στοιχηθούν πίσω του. Αυτοί οι ομοϊδεάτες θα κρατήσουν τη φλόγα της ομοφοβίας αναμμένη, θα συντηρήσουν διακρίσεις και επιθέσεις ώσπου να γυρίσει ο τροχός και ο καθαρός φασισμός να μπορέσει να γράψει νέους νόμους. Όταν ζητάει να ανταλλαγούν οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί με τους 2 Έλληνες δεν θέλει φυσικά να έρθει σε κόντρα με τον αστικό κόσμο που τόσο τους υπεράσπισε. Ετοιμάζει όμως το έδαφος για να ανταλλαγούν Τούρκοι επαναστάτες με τους 2 Έλληνες αξιωματικούς και αυτό το βλέπουμε τώρα με την επαπειλούμενη έκδοση του δημοσιογράφου Τουργκούτ Καγιά από τον Άρειο Πάγο και τον Σύριζα».


Τι λένε οι συνεργάτες του κ. Κατσίκη


Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η Άμεση Δράση ενημερώθηκε από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, στην οποία στεγάζεται το γραφείο του κ. Κατσίκη, για παρουσία ατόμων στο κτίριο που «τους φάνηκαν ύποπτα».


Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο, αλλά δεν εντόπισαν ούτε άτομα, ούτε κάποια ύποπτη κίνηση γύρω από την πολυκατοικία.


Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τρεις κουκουλοφόροι «επισκέφθηκαν» το γραφείο του βουλευτή, ενώ εκείνος βρισκόταν σε στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής, και αφού εκτόξευσαν απειλές εναντίον του, αποχώρησαν, χωρίς να προκαλέσουν την παραμικρή ζημιά στον χώρο.


Στο περιστατικό αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Twitter και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας:



Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ




Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 27 Ιουνίου 2018


ψαρρεα ελενα συριζα

εξελιξεις στην νδ

Στο βόρειο τμήμα της πολιτείας, η φωτιά "Camp Fire" μετέτρεψε σε στάχτη 505.000 στρέμματα γης και έχει τεθεί υπό έλεγχο σε ποσοστό μόλις 30%, σύμφωνα με έναν απολογισμό της πυροσβεστικής σήμερα το πρωί. Περισσότερες από 6500 κατοικίες και 260 εμπορικά καταστήματα καταστράφηκαν στις φλόγες.


Η πόλη Πάρανταϊς σβήστηκε στην κυριολεξία από τον χάρτη με το τοπίο της καταστροφής να κόβει την ανάσα.


εξελιξεις στην νδ

Περισσότεροι από 5100 πυροσβέστες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, της φονικότερης στην ιστορία της Καλιφόρνιας.


φυσικοθεραπεια αθηνας μαθηματα



εξελιξεις στην νδ
παστελι με σουσαμι
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_136.html

καρεκλες τραπεζαριας ρουστικ

χαριζονται τσιουαουα αθηνα
επικυρώνω ορισμόσ
καρεκλες τραπεζαριας ρουστικ
καρεκλες τραπεζαριας ρουστικ

Ο υπουργός καλεί τους ΟΤΑ να εφαρμόσουν διάταξη του ν.4368/2016 (μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου), με την οποία δίνεται η δυνατότητα αύξησης του ωραρίου εργασίας του προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των Δήμων, μερικής απασχόλησης, μέχρι και µε το ανώτατο όριο της πλήρους απασχόλησης, της οικείας ειδικότητας και εκπαιδευτικής βαθμίδας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των φορέων σε προσωπικό, μειώνοντας ταυτόχρονα και την ανάγκη για πρόσληψη έκτακτου προσωπικού. Η διάταξη αυτή αφορά ως επί το πλείστον στις καθαρίστριες των σχολείων, λόγω των αυξημένων αναγκών των Δήμων για το προσωπικό αυτό, αλλά κι επειδή συχνά απασχολείται µε μερική απασχόληση.


Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Κουρουμπλής προέβη στην κίνηση αυτή, καθώς, παρ’ ότι οι Δήμοι έχουν ενημερωθεί με σχετική εγκύκλιο, από τον περασμένο Μάρτιο, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο να εγκρίνονται νέες συμβάσεις μίσθωσης έργου, αντί να αυξάνεται αναλόγως το ωράριο των καθαριστριών.



https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html

γιατι μισουμε τους εβραιους

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_67.html
γιατι μισουμε τους εβραιους
γιατι μισουμε τους εβραιους

«Ο κ. Μητσοτάκης προτίμησε κρυπτόμενος στον ασφαλή χώρο του facebook, να τοποθετηθεί επί ενός θέματος άνευ ουσιαστικού αντικρίσματος, αυτό των Συμβουλίων Ιδρυμάτων των ΑΕΙ, που δεν ήταν αντικείμενο του συζητούμενου νομοσχεδίου και για το οποίο η κυβέρνηση δε φέρει την παραμικρή ευθύνη», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.


Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απηύθυνε χθες Τετάρτη έκκληση στα μέλη των Συμβουλίων να «κάνουν υπομονή», καθώς σύντομα «η χώρα θα ξαναζητήσει την αρωγή τους», και δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση και ενίσχυση του θεσμού των Συμβουλίων Ιδρύματος. Όπως έγραψε μεταξύ άλλων:


ασφαλιστες ελληνικο


Τα Συμβούλια Ιδρύματος είναι ένας θεσμός τον οποίο δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα αποκαταστήσουμε και θα ενισχύσουμε [...]. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσοι υπηρέτησαν στα συμβούλια, αφιερώνοντας χρόνο και κόπο για να βοηθήσουν τον τόπο τους. Τους ζητώ να κάνουν λίγο υπομονή, να μη θεωρήσουν ότι η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τον καθένα και την καθεμία τους εξ' αιτίας της "σκοτεινής" περιόδου που διανύουμε. Θέλω να γνωρίζουν ότι η χώρα μας σύντομα θα ζητήσει και πάλι την αρωγή τους. Θέλω να γνωρίζουν επίσης, ότι η Ελλάδα θα γίνει σύντομα μία κανονική χώρα, μία χώρα που θα έχει και την εκπαιδευτική πολιτική που χρειάζεται και τον Υπουργό Παιδείας που αξίζει ...






λαουρα τραγουδια
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html

мачете цена москва

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html
мачете цена москва

Προηγήθηκε μήνυση του καταγγελλόμενου δημοσιογράφου Τάσου Ασλανίδη της ενημερωτικής ιστοσελίδας thestival.gr, όπου εκτός από την εις βάρος του επίθεση από τους διμοιρίτες, καταγγέλλει υβριστικές εκφράσεις κατά διαδηλωτών με ρατσιστικά χαρακτηριστικά. Στη μήνυση που υπέβαλε ο ίδιος, επισυνάπτει οπτικοακουστικό υλικό που, σύμφωνα με τον ίδιο, αποδεικνύει τις καταγγελίες του.


мачете цена москва


τι σημαινει η λεξη ενεκρινε

Υπό αυτές τις συνθήκες, η εισαγγελέας πλημμελειοδικών, μελετώντας όλα τα παραπάνω, ζήτησε τη σύλληψη των μηνυόμενων προσώπων για τις πράξεις της παράβασης καθήκοντος και - κατά περίπτωση - της εξύβρισης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Όπως έγινε γνωστό, ήδη έχουν αποσταλεί οι κλήσεις για τη σύλληψή τους.



λεωφορεια για τερα πετρα

Όπως προκύπτει από το κείμενο της μήνυσης, οι παραπάνω αστυνομικοί έφτασαν στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα, όπου υπηρετούν, για τις ανάγκες των αστυνομικών μέτρων με αφορμή τα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ. Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, ο επικεφαλής της διμοιρίας έχει τον βαθμό του αστυνομικού διευθυντή. Κατά τις ίδιες πηγές όλοι οι παραπάνω έχουν επιστρέψει στην Αθήνα και, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, αναζητούνται στα όρια του αυτοφώρου.


Η καταγγελία του δημοσιογράφου



Ο δημοσιογράφος του thestival, Τάσος Ασλανίδης, με ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστό πως αστυνομικοί της ΥΑΤ από διμοιρία των Αθηνών του επιτέθηκαν απρόκλητα.


Συγκεκριμένα έγραψε:



«Πριν από λίγη ώρα και ενώ κάλυπτα το ρεπορτάζ των επεισοδίων έξω από τη ΔΕΘ δέχτηκα επίθεση από αστυνομικούς των ΜΑΤ. Εξηγώ τον λόγο της επίθεσης: Νωρίτερα ένας από τους αστυνομικούς της συγκεκριμένης διμοιρίας απαντούσε στις ύβρεις διαδηλωτών λέγοντας: κ@@βούλγαροι. Διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη διμοιρία ανήκει στη δύναμη των Αθηνών και δρούσε υπό τις εντολές αξιωματικού των ΜΑΤ εξ Αθηνών. Πλησίασα τον συγκεκριμένο αστυνομικό και του είπα ότι θα ήταν καλό να μην απαντά στις προκλήσεις των διαδηλωτών με ρατσιστικές ατάκες. Όπως φάνηκε δεν του άρεσε η παρατήρησή μου.



Μόλις με βρήκε μόνο μου, στο σκοτάδι, κάτω από το λευκό πύργο, μου επιτέθηκε από κοινού με έναν ακόμη συνάδελφο του. Με έπιασαν από το λαιμό και προσπαθούσαν να μου κόψουν την αναπνοή. Αντέδρασα ζητώντας τα στοιχεία των αστυνομικών που βιαιοπράγησαν εναντίον μου. Δέχτηκα νέα επίθεση από την πλειοψηφία των μελών της διμοιρίας. Ζήτησα από συγκεκριμένο αξιωματικό να πράξει τα νόμιμα. Με εκφράσεις πεζοδρομίου απείλησε τόσο εμένα όσο και τους πολίτες που έσπευσαν να καταγράψουν με τα κινητά τους την επίθεση σε βάρος μου. Δεν με τρομάζουν οι τραμπούκοι. Με τρομάζει ο φασισμός της Κυβέρνησης και των οργάνων της. Η κοινωνία πρέπει να αντιδράσει. Η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία ξέρει να διώχνει τις χούντες. Θα το κάνει σύντομα. Όσο για τα «παλικάρια» που μου επιτέθηκαν στο σκοτάδι έχω να πω ότι υπάρχουν αστυνομικοί που τιμούν το έθνος και αστυνομικοί που ντροπιάζουν την Αστυνομία…».




Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ο δημοσιογράφος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου με τον δικηγόρο του Νίκο Καραγιαννακίδη και υπέβαλλε μήνυση κατά των δραστών της επίθεσης και κατά του διοικητή των ΜΑΤ των Αθηνών. Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της κατάχρησης εξουσίας και της απειλής.


Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ


Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν άμεσα να διερευνήσουν τη σοβαρότατη καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας σχετικά με την ένοπλη απειλή διαδηλωτή εναντίον λειτουργών της ενημέρωσης, στο συλλαλητήριο του Σαββάτου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, και να προβούν στις δέουσες ενέργειες. Το ακροδεξιό μίσος και η φασιστική βία πρέπει να έχουν τη δέουσα απάντηση από τη δημοκρατική Πολιτεία.



Οι ακροδεξιές ομάδες που επιχείρησαν και σε αυτό το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη να σκορπίσουν τον τρόμο στην πόλη πρέπει να απομονωθούν από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Περιμένουμε και από την αξιωματική αντιπολίτευση να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων και να πάρει ξεκάθαρες αποστάσεις από τη φασιστική βία και τους εκφραστές της».




https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html

ενοικιαζομενα σπιτια τρικαλα θεσσαλιας

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Αγγλικά


ενοικιαζομενα σπιτια τρικαλα θεσσαλιας

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι, οι εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων 2018 για τους υποψηφίους τόσο των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) όσο και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα, ξεκινούν σήμερα (22/6) με το ειδικό μάθημα των Αγγλικών και θα διενεργηθούν σε εξεταστικά κέντρα που έχουν οριστεί από την οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Όσον αφορά στους υποψήφιους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, υπενθυμίζεται ότι το εξεταστικό κέντρο των Αγγλικών της Αθήνας, στο οποίο θα εξεταστούν όσοι κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου, εδρεύει στο σχολικό συγκρότημα του 18ου Γενικού Λυκείου Αθηνών – 18ου Γυμνασίου Αθηνών – 4ου ΕΠΑΛ Αθηνών (Λ. Ιωνίας & Δαίρπφελδ 11, κύρια είσοδος από Ρως 8, Άνω Πατήσια, ΤΚ 11144), ενώ το αντίστοιχο εξεταστικό κέντρο Αγγλικών της Θεσσαλονίκης, στο οποίο θα εξεταστούν όσοι υποψήφιοι κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εδρεύει στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Γενικού Λυκείου Καλαμαριάς (Θεμιστοκλή Σοφούλη 114, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 55131).


ενοικιαζομενα σπιτια τρικαλα θεσσαλιας

Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) της χώρας ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους την Τρίτη (19/6) με το μάθημα της Βιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας.


Υπενθυμίζεται ότι φέτος, συνολικά, θα είναι 104.040 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που θα διεκδικήσουν τις 74.692 θέσεις στα ΑΕΙ στις πανελλήνιες εξετάσεις 2018.


Οι 104.040 υποψήφιοι επικέντρωσαν την προσοχή τους στα μαθήματα Κατεύθυνσης που λόγω και του αυξημένου συντελεστή βαρύτητας, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό, την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.



iphone 6 and galaxy s5
γεωγραφικό πλάτος και μήκος βόρειος πόλος
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html

public προσφορες tablet

public προσφορες tablet

Ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Βίτσας που δέχθηκε τα πυρά της αντιπολίτευσης ότι έχει μετατρέψει το μεταναστευτικό σε πλυντήριο ξεπλύματος χρημάτων, υποστήριξε πως η κατάσταση αν και βελτιωμένη δεν παύει να είναι δύσκολη και επείγουσα, λόγω των μεταφορών που πρέπει να γίνουν και των μισθωμάτων σε εγκαταστάσεις. Κατηγόρησε δε, τη ΝΔ και τη ΔΗΣΥ ότι την ώρα που καταγγέλλουν σκάνδαλα δεν έχουν προσκομίσει ούτε ένα στοιχείο.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

Σε ό, τι αφορά στην κατάσταση που επικρατεί στα νησιά, μίλησε για μείωση των ατόμων που φιλοξενούνται σε δομές, καθώς με σημερινά στοιχεία ανέρχονται σε 11.544 σε σχέση με 18.000 τον Σεπτέμβριο.


Όπως είπε, στη Μόρια φιλοξενούνται 4.714 άτομα, στο Βαθύ της Σάμου 3.86, στο Πυλί της Κω 927, στη ΒΙΑΛ στη Χίο 1262 και στη Λέρο 779.



πρωτοβουλια βικιλεξικο

public προσφορες tablet


μαυρο τσαι και μαλλια
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html

Tuesday, June 25, 2019

blog λενα μαντα

blog λενα μαντα

• Ιταλία η τιμώμενη χώρα,


• Τριάντα οι εισηγητές,


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html

• Πέντε οι θεματικές συζητήσεις,


• Πέντε οι εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις,


κορυφαιοι χορευτες

• Δεκαπέντε οι πανεπιστημιακοί και κορυφαίοι ειδικοί από όλο τον κόσμο, που επί τρεις ημέρες θα φέρουν στο προσκήνιο τα ζητήματα που άπτονται της διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονόμας υπό το πρίσμα της ιδιαίτερα επίκαιρης θεματικής: "Μνημεία σε Ερείπια---Ερείπια ως Μνημεία".


Η θεματική αυτή θα διερευνηθεί μέσα από τις πέντε ενότητες του συνεδρίου - θεωρητικές προσεγγίσεις, νομική προστασία πολιτιστικών αγαθών, εκπαίδευση, αρχαιολογικό πολιτιστικό τοπίο και τοπικές κοινότητες, τεχνολογικές εξελίξεις - και θα επιχειρηθεί να αναδειχθούν τα καίρια ζητήματα που αφορούν τις παγκόσμιες εξελίξεις του 21ου αιώνα στον πολιτισμό, καθώς και οι βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται, ή θα πρέπει να υιοθετηθούν σύντομα, παγκοσμίως στον τομέα της διαχείρισης των πολιτιστικών αγαθών.


Το συνέδριο πραγματοποιείται από τον ΗΜΟ (Heritage Management Organization), με τη συνεργασία του ΟΠΑ, του Πανεπιστημίου του Kent, του οργανισμού Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, του Φεστιβάλ Αισχύλεια και του Δήμου Ελευσίνας, ένα ενεργό παράδειγμα επιτυχημένης αξιοποίησης χώρων με πολιτιστική και ιστορική ταυτότητα και μετατροπής τους σε πυρήνες σύγχρονης πολιτιστικής έκφρασης, δημιουργίας, εκπαίδευσης και κοινωνικής συμμετοχής.


O HERITΛGE (Heritage Management Organisation) είναι ένας καινοτόμος μη κερδοσκοπικός οργανισμός εκπαίδευσης και έρευνας που υποστηρίζεται από διακεκριμένους διεθνείς και ελληνικούς φορείς για την ενίσχυση και ανάδειξη της δυναμικής του πολιτισμού ως πηγή μάθησης, πολιτισμικής ταυτότητας, συλλογικής συνείδησης και ανάπτυξης σε διεθνές επίπεδο.


21270795 1890557377626884 168176162525234000 n



blog λενα μαντα
αβδηρα αρχαιολογικος χωρος
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html

πομολα ντουλαπιων μπανιου

τα χαρακτηριστικα του σκορπιου γυναικα
διαχωριστης κοπριας τιμη

«Ο Γενικός Γραμματέας αδημονεί να συζητήσει πώς μπορεί να υποστηρίξει περαιτέρω τα μέρη στις διπλωματικές τους προσπάθειες για να επιτευχθεί βιώσιμη ειρήνη, ασφάλεια, καθώς και η πλήρης και επαληθεύσιμη αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου, κατά τη διάρκεια της επικείμενης εβδομάδας εργασιών υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών», ανέφερε ο Στεφάν Ντουζαρίτς, εκπρόσωπος του διεθνούς οργανισμού, σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε.


πομολα ντουλαπιων μπανιου

Στην ετήσια συνεδρίαση της ΓΣ του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, αναμένεται ότι θα είναι παρόντες με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας Ρι Γιονγκ-χο.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html


πομολα ντουλαπιων μπανιου
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html

σκρουτζ ψυγειο πιτσος

αγια ζωνη κορδελα

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έγιναν η πρώτη ομάδα, που γύρισαν σειρά τελικών από 0-2, με τη Βουλιαγμένη της Αλεξίας Καμμένου να εκμεταλλεύεται άριστα το ψυχολογικό προβάδισμα από την ήττα του Ολυμπαιακού στον τελικό του LEN Euro League και με ένα νεανικό σύνολο να παίρνει τα πρώτα δύο παιχνίδια.


4130458
(Μεγάλη μάχη και στον 5ο τελικό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


Οι ερυθρόλευκες με την πλάτη στον τοίχο αντέδρασαν στα υπόλοιπα ματς και με τον 5ο τελικό στην έδρα τους διατήρησαν τα σκήπτρα για 4η συνεχόμενη χρονιά (συνολικά ήταν ο 8ος τίτλος για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού).


4130459
(4 γκολ η Ιταλίδα Μπιανκόνι για τον Ολυμπιακό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html

σκρουτζ ψυγειο πιτσος

Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα από το πρώτο 8λεπτο του αγώνα και έχτισαν σταδιακά μια διαφορά ασφαλείας, παρά την μεγάλη προσπάθεια των κοριτσιών της Βουλιαγμένης, που έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.





σκρουτζ ψυγειο πιτσος
τα μικροτερα αδερφια
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

ρουχα για ραπερ

εμπορικο και βιομηχανικο επιμελητηριο ροδου
ρουχα για ραπερ

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι. Αστυνομικοί επέδωσαν σε μετανάστη από την Αϊτή που διέμενε στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), απορριπτική απόφαση του αιτήματος ασύλου που είχε υποβάλλει σε δεύτερο βαθμό.


Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο προαναχωρησιακό κέντρο προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της επανεισδοχής του στην Τουρκία.


ρουχα για ραπερ

Στην προσπάθεια σύλληψης του μετανάστη από την Αϊτή, κυρίως Αφρικανοί μετανάστες άρχισαν να πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς και απέσπασαν από τα χέρια τους τον μετανάστη.



Its over. No injuries, some tear gas, 2 containers burned down, local police sources told @BILD #Moria #Lesvos https://t.co/axaZsFm1t9


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_135.html
— Liana Spyropoulou (@LSpyropoulou) 10 Ιουλίου 2017


εαπ μεταπτυχιακα θεματικες ενοτητες
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html

πότε ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html
νυφικα θεσσαλονικη κουσκουρα
σταμνες πηλινες θεσσαλονικη
πότε ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας μιλώντας στα αγγλικά, είπε: «There is an expression in Greece... 'we have already eaten the camel and now there is the queue». Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να αποδώσει την ελληνική έκφραση «φάγαμε τον γάιδαρο και μας έμεινε η ουρά», ωστόσο έκανε λάθος και... αντικατέστησε τον γάιδαρο με την… καμήλα.


Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Twitter και του Facebook… ξεκίνησαν τον καταιγισμό χιουμοριστικών σχολίων. Δημιουργώντας το hashtag #tsipras_proverbs, κατέκλυσαν τα social media. Επιστράτευσαν το χιούμορ και τη φαντασία τους ποστάροντας ελληνικές παροιμίες μεταφρασμένες στα αγγλικά.


Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η λέξη «queue» που χρησιμοποίησε ο Έλληνας πρωθυπουργός χρησιμοποιείται για την ουρά σε δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες και όχι για τις ουρές των ζώων που είναι «tail».


Δείτε ενδεικτικά κάποιες από τις έξυπνες και χιουμοριστικές αναρτήσεις χρηστών του Twitter.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html

πότε ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο

TWITTER 6


TWITTER 7


TWITTER 1


TWITTER 2


TWITTER 3


TWITTER 4


TWITTER 5



πως φτιαχνεται το σαγανακι

street view map

Όπως μετέδωσε η Wall Street Journal, ο Γουίν πολύ συχνά έκανε σε γυναίκες με τις οποίες συνεργαζόταν σεξουαλικές προτάσεις, όπως καταγγέλλουν οι ίδιες. Οι αναφορές έρχονται τόσο από πρώην όσο και από νυν υπαλλήλους του.


Κάποιες ώρες μετά το δημοσίευμα, το διοικητικό συμβούλιο της Wynn Resorts Ltd, της οποίας ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Γουίν, ανακοίνωσε ότι συνεδρίασε για να συγκροτήσει ειδική επιτροπή που αποτελείται μόνο από ανεξάρτητους διευθυντές με σκοπό να ερευνηθούν οι κατηγορίες που διατυπώνονται με το άρθρο της εφημερίδας.


Μετά την ανακοίνωση της έρευνας, η μετοχή της εταιρείας έκανε βουτιά πάνω από 10%, κλείνοντας στα 180.29 δολάρια ανά μετοχή. Πρόεδρος της επιτροπής θα είναι η Πατρίσια Μάλροϊ, μέλος της επιτροπής εταιρικής διακυβέρνησης και πρώην μέλος της Επιτροπής Παιγνίων της Νεβάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου. «Το ΔΣ εγγυάται την ασφάλεια και την ευημερία όλων των υπαλλήλων της εταιρείας και τη λειτουργία της εταιρείας με τα πιο αυστηρά δεοντολογικά κριτήρια», αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση.


ανάπτυξη ψηφιακού μητρώου για τις δικτυακές υποδομές της χώρας

Νωρίτερα, η εταιρεία είχε εμφανιστεί στο πλευρό του ιδρυτή της, διαψεύδοντας το άρθρο της εφημερίδας, υποστηρίζοντας σε ανακοίνωση ότι η Wall Street Journal βάσισε τις κατηγορίες σε ισχυρισμούς της Ιλέιν Γουίν, της πρώην συζύγου του Στιβ Γουίν, οι οποίοι αποτελούν μέρος της δικαστικής διαμάχης που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ εκείνης και της εταιρείας.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html

πως φτιαχνεται το σαγανακι

Σύμφωνα με την Wall Street Journal πρώην και νυν μέλη του προσωπικού της εταιρείας κατηγόρησαν τον Γουίν σε συνεντεύξεις που έδωσαν για δημιουργία εχθρικού εργασιακού περιβάλλοντος για τις γυναίκες καθώς και για άσκηση πίεσεων σε γυναίκες για σεξ.


Σε ανακοίνωσή του που έστειλε με email στο πρακτορείο Reuters, o μεγιστάνας αρνείται τις κατηγορίες. «Η ιδέα ότι επιτέθηκα ποτέ σεξουαλικά σε γυναίκες είναι εξωφρενικές. Οι κατηγορίες αυτές υποκινούνται από την πρώην γυναίκα μου, Ιλέιν Γουίν, με την οποία εμπλέκομαι σε μία απαίσια δικαστική διαμάχη. Με αυτή τη διαμάχη επιδιώκει την αναθεώρηση του συμβιβασμού διαζυγίου στον οποίο είχαμε καταλήξει», υποστηρίζει ο κολοσός των καζίνο.


Εκπρόσωπος της Ιλέιν Γουίν αρνήθηκε να σχολιάσει, ωστόσο ο δικηγόρος της στην Ουάσινγκτον, Τζέιμς Κολ, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι η πεποίθηση ότι η πελάτης του έχει υποκινήσει τους ισχυρισμούς «δεν είναι αληθής».



πως φτιαχνεται το σαγανακι
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html

ασφαλειες μινεττα ρεθυμνο

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html
κυματισμός θαλάσσης
ασφαλειες μινεττα ρεθυμνο

Η πρόσβαση στη σχετική υπηρεσία μπορεί να γίνει είτε με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS που διαθέτει κάθε φορολογούμενος, είτε με τον αριθμό φορολογικού μητρώου του και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του.


φυκια θυροειδης

Εκείνο που θα πρέπει να προσέξουν, σε κάθε περίπτωση, οι ιδιοκτήτες οχημάτων, είναι ότι η προθεσμία για την αποπληρωμή των τελών κυκλοφορίας λήγει στις 31/12/2018.


Επτά ερωτήσεις και απαντήσεις από την ΑΑΔΕ


Προκειμένου να διευκολύνει τους φορολογουμένους, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) απάντησε σε επτά βασικά ερωτήματα σε σχέση με τα τέλη κυκλοφορίας του 2019.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

Αν μεταβιβάσω το όχημα εντός του τρέχοντος έτους οφείλω τέλη κυκλοφορίας του επόμενου;


ασφαλειες μινεττα ρεθυμνο

- Όχι. Τα τέλη πρέπει να καταβληθούν από αυτόν που είναι κάτοχος την 1η Ιανουαρίου ή μέχρι την παράταση, αν έχει δοθεί.


Είμαι συνιδιοκτήτης ενός οχήματος και έχουν εκδοθεί έντυπα τελών για κάθε Α. Φ.Μ. Πρέπει να τα πληρώσουμε όλοι;


- Όχι. Τα τέλη είναι αδιαίρετα και αρκεί να τα πληρώσει ένας από τους συνιδιοκτήτες. Αν δεν πληρωθούν, ο καθένας είναι συνυπόχρεος για ολόκληρο το ποσό.


Έχει αλλάξει ο αριθμός κυκλοφορίας και έχω πληρώσει τα τέλη πριν την αλλαγή. Οφείλω τέλη και στο νέο αριθμό;


Όχι γιατί οι δύο αριθμοί συσχετίζονται και ισχύει η πληρωμή ανεξάρτητα σε ποιον αριθμό έγινε.


Πότε δεν οφείλονται τέλη;


Όταν το όχημα έχει τεθεί σε ακινησία εκούσια ή αναγκαστική πριν την έναρξη του έτους τελών.


Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας;


- Εκτός από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας, επιβάλλεται και πρόστιμο : • ισόποσο των τελών, αν το όχημα είναι δίκυκλο/τρίκυκλο Ι. Χ. ή επιβατικό Ι. Χ. • το ήμισυ των τελών, αν το όχημα είναι επιβατικό Δ. Χ. ή φορτηγό ή λεωφορείο. • 30 €, αν τα τέλη κυκλοφορίας είναι λιγότερα από 30 €.


Γιατί εμφανίζεται το μήνυμα «Ελλιπή στοιχεία για τον υπολογισμό των τελών»;


- Ανάλογα με τον τύπο του οχήματος τα τέλη υπολογίζονται βάσει των κυβικών εκατοστών του κινητήρα (cc), των εκπομπών ρύπων (CO2), του μεικτού βάρους και των θέσεων. Αν η βάση υπολογισμού δεν είναι συμπληρωμένη δεν μπορούν να υπολογιστούν τα τέλη και θα πρέπει να απευθυνθείτε στην Περιφερειακή Υπηρεσία Μεταφορών προκειμένου να διορθωθεί η άδεια κυκλοφορίας.


Γιατί εμφανίζεται το μήνυμα «Ο Α. Φ.Μ. δεν εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του οχήματος»;


- Ο Α. Φ.Μ. που έχετε συμπληρώσει ή είναι λανθασμένος (οπότε συμπληρώνετε τον σωστό) ή αναγράφεται στην άδεια, Α. Φ.Μ. διαφορετικός από αυτόν του κατόχου (οπότε απευθύνεστε στην Περιφερειακή Υπηρεσία Μεταφορών) ή είναι διαφορετικός στα στοιχεία που τηρούνται από την Υπηρεσία μας (οπότε απευθύνεστε στη Δ. Ο.Υ.). Αν δεν ισχύει κάτι από τα ανωτέρω τότε μπορεί να συμπληρώνετε λανθασμένο αριθμό κυκλοφορίας.


Βήμα - βήμα η εκτύπωση


Τα τέλη κυκλοφορίας του 2019 αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), aade.gr.


Για την εκτύπωση του ειδοποιητηρίου για τα τέλη κυκλοφορίας 2019 δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε του κωδικούς πρόσβασης.


Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:


- Στην Υπηρεσία προς τους Πολίτες επιλέξτε την ένδειξη Οχήματα


Αμέσως θα μεταφερθείτε στην ηλεκτρονική φόρμα και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ».



teli kikloforias1



- Συμπληρώστε το Α. Φ.Μ., που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας


- Συμπληρώστε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας


- Συμπληρώστε το έτος τελών κυκλοφορίας


- Επιλέγετε «Αναζήτηση»


- Επιλέγετε « Εκτύπωση» όταν εμφανιστεί το μήνυμα «Επιτυχής αναζήτηση».



teli kikloforias copy


Κάντε κλικ ΕΔΩ για την εκτύπωση