Thursday, January 31, 2019

ρενό κλιό

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html
γαζζεττα μπασκετ
βιοσυνθεση ψυχοθεραπεια

Λίγο μετά την άγρια κόντρα του με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο για τα εξοπλιστικά προγράμματα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας σε πηγαδάκι με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε πως είναι παράλογο από τη μια να θέλουν τη συμφωνία και από την άλλη να ζητούν εκλογές. «Αν ήμουν εγώ Μητσοτάκης θα ψήφιζα την αξιολόγηση, καθιστώντας υπεύθυνο τον πρωθυπουργό να την εφαρμόσει», είπε και πρόσθεσε: «Εμείς στεκόμαστε στη συμφωνία του 2015 και τη σκληρή διαπραγμάτευση για εργασιακά και αντίμετρα και απέναντι στη λογική δεχθείτε τα όλα να προχωρήσουμε, εμείς παλεύουμε και μετά λέει δεν ψηφίζω». Εκτίμησε ακόμη, πως ήταν πιο θετική η στάση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην ηγεσία της ΝΔ.


ρενό κλιό

ρενό κλιό

Σε ότι αφορά στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, κόκκινη γραμμή για τους ΑΝΕΛ είναι «να μην χρεοκοπήσουν οι Έλληνες», ενώ – όπως ο ίδιος είπε - είναι πιο ελαστικοί σε ορισμένα ζητήματα, όπως οι ιδιωτικοποιήσεις και τα φορολογικά κίνητρα επιχειρήσεων ή μείωση του αφορολόγητου. «Δεν περνάει η αύξηση της φορολόγησης των επιχειρήσεων», ανέφερε.


Χαρακτήρισε παρά φύσιν τη συνεργασία της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι δεν είναι και η καλύτερη διαφήμιση για τη ΝΔ να επιχειρεί ανανέωση με τον γιο του Γιάννου Παπαντωνίου. «Οι Νεοδημοκράτες χειροκροτούν τον Βενιζέλο και οι ΠΑΣΟΚτζήδες τον Βορίδη», είπε και σε ερώτηση για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά υποστήριξε πως «θα πρέπει να προχωρήσει η ποινική διερεύνηση των ευθυνών Βενιζέλου».




https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html

No comments:

Post a Comment