Sunday, February 17, 2019

εκείνες κι εγω

https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html
δεν ταιριαζετε σου λεω φουρειρα σταν στιχοι

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται βροχές ή χιονόνερο, ισχυρές καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και χιονιά στα ορεινά-ημιορεινά της Θεσσαλίας, της Στερεάς, της Ευβοίας και της Πελοποννήσου. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.


εκείνες κι εγω

Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα πελάγη τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση το απόγευμα από τα δυτικά.


Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα νότια και ανατολικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά - ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 500 μέτρα). Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βόρεια και ανατολικά.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια έως 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο και παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 500 μέτρα). Βελτίωση το μεσημέρι.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από -01 (μείον 1) έως 07 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν και το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 7 και τοπικά 8 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι βορειοανατολικοί με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 06 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς βροχές η χιονόνερο και λίγα χιόνια στα ορεινά - ημιορεινά. Σταδιακά από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα σταματήσουν και τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά έως 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: από -02 (μείον 2) έως 07 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



εκείνες κι εγω
γυναικεια ενδυματα πατρα
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html

No comments:

Post a Comment